selammm rkadslar
ek gidala konusuluyor sainirim
hemen bir soruuu
yogırt makinesindeki koku gitsin diye ilk once nasıl kullandiniz??
demirin annesi esra tadilatın hayırlı olsun:)))
dione raporu alabilmişsin sevindimm...
selinsel merhaba nasılsın...
feyza nasılsınnbakalım.buglem nasıl..
ayy kimse kaldımı..
sağol cnm,size de geçmiş olsun,pamukçuklar bir an önce geçer inş.mehlika Allah kolaylık versin cnm ee bu bücürler kolay büyümüyorlarmış..
bizimkininde pamukcuğu bi türlü iyileşmedi
mikostatin diye bi ilaç kullanıyorum
göğüslerimede sürüyorum ondan ama
1 hafta oldu geçmedi
başka önerisi olan var mı kızlar?
cnm o kıpırdadıkça ben rahat edemiyorum gazını çıkarayım diyorum,canım Allah kolaylık versin gece özellikle insanın sinirleri uykusuzluktan baya yıpranıyo kucağına almadan sallamayı dene
sen kucağına alıyosun diye hep alınmak istiyodur belki
aşı olmadan yarım saat öncede şurup içir bu aşı çoğu bebeği etkiledi şurubu ihmal etme
annemle konmuşuyordum telde yazlıga gittiler oıhhhh ama bugun dönceklermniş sevindim hava çok rüzgarlı dedi:)))
scededu her rengi vardı ama ben siyah kırmızı aldım açık renkler çok kirlenir yıkanmaz diye düşündüm koyu renk bence ideal:)first class evet.nakit 75 e aldım yagmurlugunu da iste yüzsüzlük yap:)birde omuza asma askısı var ayalanabilir çok hoşuma gitti asıyom omuzuma ayriside alıyom kucagıma hopp:)
esmer bence sen esmerin maceraları diye bir topik aç ordan seni takip edelim çok gülüyorum hee:)
mehlika çok üzüldüm ya eşin bakmazmı o baksa sen uyusan biraz sinir strewss olurdsun böyle nereye kadar.
esra akşam için yaş pasta al tavuk makarna servis tabagına olacak şeyler yap bence.
ayça begenemene sevindim afiyet olsun çok kolay ve guzel birşey dimi..
oyyyyyyyyyyy kolum agrıdı beee.
selin bende iyiyim sagol.ayriste iyi mamasını içiyor:)))
selin ismini de çok begenrim kızıma düşünmüştüm ama kuzenim koydu bende vazgeçtim:))
demirin annesi esra tadilatın hayırlı olsun:)))
dione raporu alabilmişsin sevindimm...
selinsel merhaba nasılsın...
feyza nasılsınnbakalım.buglem nasıl..
ayy kimse kaldımı..
hoya hadi kolay gelsin ben de zar zor biseyler yapablildim ama gercekten cok zor iki cocuklular nasıl basariyor bravo valla...
benim huysuz gunluk kakasını yapti tabi soy yıka giydir hic hoslanmayarak giydirdim sonra hooppp kustu tekrar soy ama bu sefer tulum giydiremedim sadece alt pijama giydirebildim insallah bisey olamz.gerci yataginda simdi uyaninca huysuzlugu gecerse giydiricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?