2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada bi juli daha vardı topikte, o nickini mi değiştirdi yoksa artık burada yok mu :sm_confused:

selammm rkadslar

ek gidala konusuluyor sainirim
hemen bir soruuu

yogırt makinesindeki koku gitsin diye ilk once nasıl kullandiniz??

annemle konmuşuyordum telde yazlıga gittiler oıhhhh ama bugun dönceklermniş sevindim hava çok rüzgarlı dedi:)))
scededu her rengi vardı ama ben siyah kırmızı aldım açık renkler çok kirlenir yıkanmaz diye düşündüm koyu renk bence ideal:)first class evet.nakit 75 e aldım yagmurlugunu da iste yüzsüzlük yap:)birde omuza asma askısı var ayalanabilir çok hoşuma gitti asıyom omuzuma ayriside alıyom kucagıma hopp:)
esmer bence sen esmerin maceraları diye bir topik aç ordan seni takip edelim çok gülüyorum hee:)
mehlika çok üzüldüm ya eşin bakmazmı o baksa sen uyusan biraz sinir strewss olurdsun böyle nereye kadar.
esra akşam için yaş pasta al tavuk makarna servis tabagına olacak şeyler yap bence.
ayça begenemene sevindim afiyet olsun çok kolay ve guzel birşey dimi..
oyyyyyyyyyyy kolum agrıdı beee.

demirin annesi esra tadilatın hayırlı olsun:)))
dione raporu alabilmişsin sevindimm...
selinsel merhaba nasılsın...
feyza nasılsınnbakalım.buglem nasıl..
ayy kimse kaldımı..

saol ecrin bakalım almayı düşünüyorum haftasonu mama sandalyesi bakarken kocamın aklına soktum bunu bakalım ne zaman alacağız, bana fiyatına 65 dediler biz onu 55 e filan alırız heralde
ama işte eve çok uzak o tarafa ne zaman gidersek

biz mama sandalyesi bakarken eşimin arkadaşı da ikizleri için baston puset bakıyordu
onların baktığı chiccoydu ama 200 tl civarı
o zaman söyledim eşime bizde bunlardan alalım ben yalnız zor çıkıyorm diye
o da chicco istiyorum sandı diyo ki eeee o kadar parayı boşa mı verdik baştan ucuz araba isteseydin
sonra anlaştık ok alalım dedi

ayy kimse kaldımı..

sağol ecrin iyiyim. ayris nasıl?

bu ay bi sürpriz yapabilirim, ocak 2011 annesi olabilirim diye korkuyodum ama o ihtimal kalktı. işin komik yanı ihtimal kalkınca üzüldüm. sanırım bu kadar erken olmasına kendim cesaret edemediğim için böyle bir sürpriz olmasını bekliyodum.

sağol cnm,size de geçmiş olsun,pamukçuklar bir an önce geçer inş.
cnm o kıpırdadıkça ben rahat edemiyorum gazını çıkarayım diyorum,
bir de iyice uyanır diye korkuyorum,işten çıkışta sağlık ocağına uğrucam cnm,
yanımızda da calpol yok,aşıda sonra versem olmaz mıki acep?

eşim dün gece çalıştı,bu hafta tümden gececi,
o olduğu zamanlar bakıyor,ctesi 12 den 4'e kadar o baktı bir kere emmesi için getirdi emince geri götürdü,böylece yaklaşık 4 saat uyumuştum...

scededu chicconun da var basit birtane ama ben onu begenemedim bu ona göre daha özellikli o çokdaha basitti açıkcası.ben sevdim işimi görüyor en azından tek başıma gidebiliyoum.birde ben safra ameliyatıda oldsum birde sezeryaan bilşiyorsun agır kaldırmamam gerekiyordu diger arabayı kaldırınca agrım oluyordu bununla bende rahat ettim.başka modellerede bakabilirsin yaz geldiya heryer baston:))

selin bende iyiyim sagol.ayriste iyi mamasını içiyor:)))
selin ismini de çok begenrim kızıma düşünmüştüm ama kuzenim koydu bende vazgeçtim:))

selin bende iyiyim sagol.ayriste iyi mamasını içiyor:)))
selin ismini de çok begenrim kızıma düşünmüştüm ama kuzenim koydu bende vazgeçtim:))

ben de seviyordum, kızıma koyayım istiyordum ama sonradan vazgeçtik. senden sonra da ayris ismi pek hoşuma gitti, 2. de kız olursa ayris mi koysam diye düşünmeye başladım.

oyy kışlıkları kaldırdım hazırlığa başladım gidiyom ya..
bugün bi posta daha alışverişe çıkacam kendime bişeyler almalıyım sarıgız büyüdü yazlıklarım olmuyi

ayris ismini pek kimse begenmez canım yunan ismi diyende olur vs..ama ben bunu fars dilinide doçent olan arkadaşıma ve onun prof hocasdına da sordum.bilinçli koydum netten duydum hoşuma giti degil..
ay -türkçe zaten
ris farsçada ışık saçan demek
birleşince ayışıgı saçan demek.
diger adı da mersa o da arapça liman demek ikiside zor mersayı soyadı sanıyorlar çogu zaman:)
ben isim konusunda çok dikkatli ve araştırmacıyımdır...bende daha ne isimler var..
oglum olursa asil ismini koyabilirim bende...hanzade çok hoşuma gidiyor kısmet bakalım..

slm kızlar nasılsını
ay forma girdim ama bi türlü yazamadım benımı takip eiyor nedir pc nın başına oturunca basıyo çığlıgı . bugün pek neşemiz yok nedense banyo yaptım şimdi belki uyur diye ama oda olmadı.
ecrin bu arada kurabiyeni yaptım komşum yedi bayıldı çok gğzel olmuş dedi artık hep yaparım bende .aslında ben hiç kurabiye sevmem ama bunu ben bitirdim nerdeyse. yanlız ecrin bunu yapıp buzluga atsam tadı değişirmi acaba?
bu arada bende başından beri baston istiyordum ama kayınvalidemler aldı bebek arabasını agır bişey valla cesaret edip otobüsle biyere gidemiyorum. kaldırıp indiremem deyi. kocişte baston maston alamam
diyo kendim alıpta gizli gizlimi bindirsem acepCADIARZU

hoya hadi kolay gelsin ben de zar zor biseyler yapablildim ama gercekten cok zor iki cocuklular nasıl basariyor bravo valla...

benim huysuz gunluk kakasını yapti tabi soy yıka giydir hic hoslanmayarak giydirdim sonra hooppp kustu tekrar soy ama bu sefer tulum giydiremedim sadece alt pijama giydirebildim insallah bisey olamz.gerci yataginda simdi uyaninca huysuzlugu gecerse giydiricem.

delf benim ki arzum daha hic kullanmadim acaba su ile mi once caliştirsam dire dusundum koku yapıyor diye duydumda ilk bir kac seferlik kullaniminda

ayy kimse kaldımı..

iyi sayılırm canım sen nasılsın ayris ne yapıyoz bızdık
başım çok ağrıyor ekrana bile bakamıyorum pazatesi işler yoğun sizi okuyorum ama tam yazcakken bişey çıkıyor yazamıyorum .buğlem iyi bu ara biraz zayıfladı öksürk bu gece yine başladı cumartesi üşüttm galiba

canım tulum sıcak olmazmı..

fatma bilmiyorumki hiç buzluga atmadım bunu yapıp.belki süte batırmadan atsan çıkarınca süte batırsan olur.istersen bikaç tane at dene:))
baston al canım zaten ucuz ne dicekki:)))çok çok ta söylencek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…