2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bir gün herkes bloglu olacak. :lepi:
sced'i de yoldan çıkarmışım sonunda :roflol:

az önce blogunu okudum esmer.. ağlaya ağlaya... hamileliğimi yaşadım tekrar. demişsin ya yeterince hissedemedim tekmesini, hıçkırığını diye o hıçkırığı hissettiğim için ne kadar şanslı olduğumu fark ettim yazdıklarını okuyunca ve ne kadar özlediğimi onun varlığını hissettiren hıçkırıkları. bana bu güzellikleri hatırlattığın için çok çok sağol..

sonra anneannen ve dedenin fotoğrafını gördüm, eski Türk filmlerinden alınmış bir kare gibi...yaşayan bir fotoğraf sanki... ellerine sağlık, çok güzel olmuş. okudukça pek bi heveslendim.. ben de mi yapsam ne???

sana katılıyorum canım kesin bizim deli olduğumzu sanıyolardır kızsam bile gülüyo bide benimki çok elini emiyo kızlar sizinkilerde emiyomu

çok teşekkür ederim canım, sağol.
ben pek okuyamıyorum geriye dönük yazılarımı, bazen çok kötü bir ruh haliyle yazmışım. dayanamıyorum okumaya hala.

yapın yapın, hepiniz blog yapın çok zevkli valla.

sana katılıyorum canım kesin bizim deli olduğumzu sanıyolardır kızsam bile gülüyo bide benimki çok elini emiyo kızlar sizinkilerde emiyomu

benimkide kızsamda bağırsamda gülüyo
dalga geçiyo sanırım benimle

benim oğlumda bütün gün parmağını emiyo
hatta mama verirken bile biberonu itirip parmağını emmeye başlıyo
bide ağzının suları acayip akıyo ya
tişörtünün önleri hep ıslak

sevcan benim oğlanında ağzı çok sulanıyo bazen kusuyo bile parmağını sokunca ağzına bi babası kızınca çekiyo elini ağzından benimki hem parmağını emiyo heem elini iki işi birden görüyo

bende yaptım blog ama ögrenmem gerekecek sanırım.
hako çok kıskanç gördüm seni kız çocuk asosyal olca böyle yaparsan.ayris çok konuşkan çok bilmiş olsun sosyal olsun başka bişi istemem sevmem suskun insnaı.

ecrin sen veriyor musun blogunun adresini, bakabiliyor muyuz?

ecrincim bende oğlumun girişken kendi işini kendi gören konuşkan bi insan olmasını istiyorum ama dışardaki insanlardan korkuyorum kısacası annelik iç güdülerimle oğlumu korumaya çalışıyorum canım

kreşe gittim kızımı emzirmeye çok ağlamış yine gözünde yaş vardı bir de iç çekiyordu,
emzirmek için başka odaya geçtim acık sevdim,bir baktım üzerinde çilek lekeleri,bugün kurumda çilek çıkmıştı,tekrar içeri geçtim sordum çilekmi yedirdiniz diye,evet diyo biri az bişe verdik diyor,sinirim tepeme sıçradı,ben daha ek gıdaya geçmedim dedim,biri 4 aylık değilmi o diyor,ben de evet dedim ama 6 aya kadar sadece anne sütü vermek istiyorum dedim,istemiyorsan vermeyiz dedi ben de istemiyorum dedim,bütün personel ordaydı umarım anlamışlardır....

sormadan nası veriyolar yaa bide çilek bu alerjik bi meyve sinir oldum bak şimdi :mymeka:

mehlika çilek bir yaşından önce yasak alerjisi olabilir berilin.şikayet et ne buya çocuk bırakıyorsun kafalarına göre yediriyolar..

benimki de kızsam da sevsem de gülüyor,bir kere kızarark hafiften hafiften vurdum bakalım neyapacak diye,önce bir afalladı anlam veremedi baktı baktı sonra dudağını büzdü ağlayacaktıki öptüm gülmeye başladı,
berilde bazen emzirirken ağzında meme varken parmaklarını da sokuyor,
bir ara alışkanlık yapmıştı ben çıkarıyordum parmaklarını o inatla geri sokuyordu,
sonra unutmuştu ama bugün kreşte yine aynısını yaptı...

kızlar günaydın
nurun vücutsıcaklığı 37.8 yüksek mi

cnm aşı falanmı oldunuz,niye o kadar yükselmiş ki,
peki bu ateş rahatsızlık veriyor mu nura?
çok yüksek değil gerçi ama...
üşüttü falan mı acep...

ayy senin yerine ben sinir oldum uyar gelip sık sık bakcağını söyle hem nie gözünde yaş elene kadr ağlatıyolarki üff ya tanıdık birine baktrsan keşke sen böyle anlattıkça üzülüyorum sık sık kontrole git bence .hem çilek yasak ya 1 yaşından önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…