2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ins. tez zamanda gecirdiginiz bu kötü günleri unutursunuz ve tamamen iyilesir esin.
yalniz misiniz akraba felan yok mu yaninizda en cok destege ihtiyac duydugun vakitler simdi.

esin icin dua edicem canim, hatta yusufcuk da kücük ellerini kaldirdi dua ediyor yerimseniben

geçmiş olsun kaduscum bende fazla giremiyorum geçmişde bakamıyorum ALLAH yardımcın olsun acil şifalar..

allah sifa versin kadus nsallah tez zamanda iyilesir esin annen de bi sure yaninda kalsa bari sana ve bebise yardimci olur

canım cok özür dilerim
tabiki böyle bir durumda birbirimize destek olmalıyız
ALLAH acil şifalar versin,bebeginlede daha zor oluyordur
inanki burayı takip edemiyourum her kafadan bi ses cıkıyor
takip etmekte zorlanıyorum,sordugum sorular vs.. askıda kalıyor
onun için faceden ulaşıyorum sizlere
haklısınn tekrar tekrar gecmiş olsun

çoğu zamanburada mesajlar havada kalıyo sebebini bende anlayamadım
hele doğumlar başlamdan önce burası ana-baba günüyken
kim kime ne dedi belli olmuyodu ve çoğu mesaja cevap verilemiyodu

bi bu topicte bişi dikkatimi çekti
kimse kimseye rep vermiyomu ya yoksa sadece banamı vermediniz
ben ilk zaman mutlaka verirdim
ama baktım kimse sallamıyo bende vermemeye başladım
diğer topiclerde rep yağmuru var resmen

bunuda dikkate alalım arkadaşlar

şimdi tekrar son sayfadaki bütün arkadaşlara replerini veriyorum

günaydın arkadaşlarım nasılsınız
benim moralim çok bozuk sütüm çok azaldı bu ara çok yorluyorum o yüzden galiba

rep yağmuru ney ????????

hee rep yağmuru ne? cantanelerim çok geçmiş olsun.bence sitem etmek yersiz çünkü ben hem çalışıp hem buraya bakmaya çalışıyorum kaçırdığım çook şey oluyor yeri geliyor benim sorularımda havada kalıyor ama birgün birgün sitem etmek aklıma gelmedi sonucta biz burda kendimizi germek için değil sohbet etmek için takılıyoruz.

feyzacım dinlenmeye çalış canım ama zaten yetmemesi normal değilmi sütünün buglem büyüyor annesi stres yapma kendine birde dereotu çook süt yapıyor dediler bana akşam yedim ama banamısın demedi zaten bende tadımlık var doyumluk yok

günaydın arkadaşlar,
cantanelerim çok çok haklısın ,ben kendi adıma çook özür diliyorum,
normalde bu durumlarda mutlaka herkese cevap yazmaya çalışıyordum ama gözden kaçırmışım demekki,
çook geçmiş olsun cnm,Rabbim acil şifalar versin...

öncelikle çok çok geçmiş olsun. dediğin gibi hastanelerde zaman geçirmek ne demek biliyorum.
böyle zamanlarda insanın bir kelime bile duymaya ihtiyacı oluyor.
benden beklemekte de çok haklısın, haklısınız. çünkü en zor zamanımda hepiniz ayrı ayrı yanımda oldunuz.
ama gerçekten görmedim yazdığını, kaç gündür işlerim dolayısıyla inanılmaz yoğunum ve çoğu zaman okumadan sadace 1-2 mesaj yazıyorum, döndüğümde sayfalar ilerlemiş oluyor ve okuyamıyorum.
siz benim bu kadar destekçim olmuşken bende beklemekte; ben yazmayınca da gönül koymakta çok haklısınız.
görsem asla ama asla atlamazdım. hatta yazını görür görmez aramak için bende numaran var mı diye baktım ama yokmuş.
vefasızlık etmem, benim en zor zamanlarımda yanımda durulduğunu, defalarca sorulduğunuz asla unutmam.
şahsen bana yaptığın sitemde haklısın, daha dikkatli olmalıydım; ama tekrar söylüyorum ki gerçekten görmedim.

özgecim başın sağolsun, mekanı cennet olsun.
aynı şeyi sana da yazacağım ama görmedim.
sağlık konularında çok hassasım, özellikle atlamamaya dikkat ediyorum ama gözden kaçıyor maalesef.
kimse için değil ama şahsım adına konuşursam; herkesin benden beklentide olmaya hakkı var, çünkü en zor zamanları geçirip herkesin ayrı ayrı ilgilendiği kiş benim.
dolayısıyla aynı hassasiyeti göstermem gerekir ki elimden geldiğince göstermeye çalışıyorum.
ama dediğim gibi işle boğuşurken gözden kaçıyor bazı şeyler.
bu da ne kadar geçerli bir mazarettir bilmiyorum ama galiba en azından bu konularda -gene şahsım adına- daha dikkatli ve takipçi olmalıyım sanırsam.

ben hiç rep vermiyorum dimple. aklıma bile gelmiyor açıkçası.
repleri hiç önemsemediğimden sanırım, çünkü replerime bile bakmıyorum kimden gelmiş, ne gelmiş diye.
rep vereceğim zamanda geçmişten 1 sayfa daha okurum ne olmuş bitmiş haberdar olurum diye düşünüyorum.
repin bi işe yaradığına inanmıyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…