- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
ben face e fazla girmiyorum daha doğrusu hiç girmiyorum dersem yeridir o yüzden orada yazılı olanları okuyamıyorum ama buraya hep daha fazla girmişimdir ama yaklaşık 15 gündür hiç 2 kere girebildim eşim ege ün.by pass ameliyatı oldu her gün otobüsle oraya taşındım 1 gece onun yanında 1 gece burada bebeimle yattım bebeğe annem baktı ama o kadar zorluk çektim ki ...moral bozukluğu bi yandan zihinsel ve fiziksel yorgunluk bi yandan..gerçekten çok zor günler geçirdim..şu anda evimizdeyiz ama hala tehlikeyi atlatamadı eşim akciğerleri iltihaplanmış şu anda onun tedavisini görüyor...
kızlar hepinize teessüf ederim doğrusu...yaklaşık 1 yıldır şuraya yazıyorum iyi gününüzde de kötü gününüzde de siz veya bebekleriniz hasta olduğunda da veya başınıza gelen iyi veya kötü şeylerde dilimin döndüğünce bi şeyler yazıp sizin yanınızda olamaya ve destek vermeye çalıştım ha belki yazamadıklarım da oldu mutlaka görmedim veya müsait olamadığımdan yamadım özellikle esmeraldadan beklerdim çünkü hastanede yatarken de bebeği yatarken de hep merak ettim geçmiş olsun dileklerimi yazdım hep merak ettim durumunu...ama malesef şuraya eşimin ameliyatını yazdım sadece 3 kişi bana geçmiş olsun dedi onlara da ayrıca teşekkür ederim tekrar ama diğer arkadaşlardan hiç bi şekilde bişey görmedim hepinize tşk ederim...insanın böyle zamanlarda desteğe daha çok ihtiyacı oluyo Allah kimsenin başına vermesin ama çok ağır bi ameliyat geçidi eşim ve küçücük bebeğimle eşimin arasında mekik dokudum en azından biraz ilgi gösterseydiniz...beklerdim ...
çoğu zamanburada mesajlar havada kalıyo sebebini bende anlayamadım
hele doğumlar başlamdan önce burası ana-baba günüyken
kim kime ne dedi belli olmuyodu ve çoğu mesaja cevap verilemiyodu
bi bu topicte bişi dikkatimi çekti
kimse kimseye rep vermiyomu ya yoksa sadece banamı vermediniz
ben ilk zaman mutlaka verirdim
ama baktım kimse sallamıyo bende vermemeye başladım
diğer topiclerde rep yağmuru var resmen
bunuda dikkate alalım arkadaşlar
şimdi tekrar son sayfadaki bütün arkadaşlara replerini veriyorum
kızlar hepinize teessüf ederim doğrusu...yaklaşık 1 yıldır şuraya yazıyorum iyi gününüzde de kötü gününüzde de siz veya bebekleriniz hasta olduğunda da veya başınıza gelen iyi veya kötü şeylerde dilimin döndüğünce bi şeyler yazıp sizin yanınızda olamaya ve destek vermeye çalıştım ha belki yazamadıklarım da oldu mutlaka görmedim veya müsait olamadığımdan yazamadım özellikle esmeraldadan beklerdim çünkü hastanede yatarken de bebeği yatarken de hep merak ettim geçmiş olsun dileklerimi yazdım hep merak ettim durumunu...ama malesef şuraya eşimin ameliyatını yazdım sadece 3 kişi bana geçmiş olsun dedi onlara da ayrıca teşekkür ederim tekrar ama diğer arkadaşlardan hiç bi şekilde bişey görmedim hepinize tşk ederim...insanın böyle zamanlarda desteğe daha çok ihtiyacı oluyo Allah kimsenin başına vermesin ama çok ağır bi ameliyat geçidi eşim ve küçücük bebeğimle eşimin arasında mekik dokudum en azından biraz ilgi gösterseydiniz...beklerdim ...
Çok geçmiş olsun cantanelerim,inan artık uzun süre kalamıyorum burada ve çok fazla sohbete katılmıyorum. Hiç denk gelmedim mesajına,geçmişe de bakmıyorum artık. Allah şifa versin eşine... Bir daha böyle bir durum yaşatmasın inşallah... ben de facede bir akrabamı kaybettiğimi yazdım bir tek seda ve cadaloz başsağlığı diledi. O yüzden artık benim buradan hiçbir beklentim yok...
çoğu zamanburada mesajlar havada kalıyo sebebini bende anlayamadım
hele doğumlar başlamdan önce burası ana-baba günüyken
kim kime ne dedi belli olmuyodu ve çoğu mesaja cevap verilemiyodu
bi bu topicte bişi dikkatimi çekti
kimse kimseye rep vermiyomu ya yoksa sadece banamı vermediniz
ben ilk zaman mutlaka verirdim
ama baktım kimse sallamıyo bende vermemeye başladım
diğer topiclerde rep yağmuru var resmen
bunuda dikkate alalım arkadaşlar
şimdi tekrar son sayfadaki bütün arkadaşlara replerini veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?