başladım canım.
hatta dün kemik aldım. yarın yapacağım çorbaya kıyma koymayıp kemik suyuyla yapacağım.
ben en son yaptığıma sebzeleri haşlarken bir yaprak da ıspanak eklemiştim, rondodan geçirirken çıkardım.
hile yapma. :mymeka:
ev temizlemek asli hareketlerden, fazladan yürümeye girmiyor
artık yapmıyorum ki kaydirigubbakcemile3
1 hafta kavga kıyamet yedirdim sonra pes dedim kavanoz meyve stoğu yaptım eve, hapır hupur yiyor onu.
hatta dün bi elma rendeleyeyim deneyim dedim gene çığırdı yemedi, bana kaldı elma püresi.
ben 100 gr 3 kere çekilmiş dana kıyması aldım. onu cevizden az küçük boyutlarda yuvarlayıp buzluğa attım.
çorba yaparken içine bir top atıyorum hemen.
merhaba kızlar nasılsınız..biz bugun evdeyiz yagmur var diye çıkmadık:)kuzeni mutfaga attım prefiterol yapıyor ohhh:))
ben sana ilk verdiğinde demedimmi isterse alıcan diye almam almam dediydin senin velet şimdiden face foodcu olmuş kızım. hangi markayı alıyorsun kavanoz mamalarında bak nette onları 12 adet fln olarak toptan satıyorlar mama market mi ne öyle bir site vardı orda görmüştüm herrobabyinin ürünleriydi onlar yanlış hatırlamıyorsam.çalış esmercim çalış biz daha çook çalışcaz bu veletler için
merhaba kızlar nasılsınız..biz bugun evdeyiz yagmur var diye çıkmadık:)kuzeni mutfaga attım prefiterol yapıyor ohhh:))
yok o yerde beni seyretti ben hareket yaptikca hali sallandi yusuf da pastalarin üstündeki Jöle gibi sallandi kaydirigubbakcemile3 sallandikca hosuna gitti.eferin saaalkisalkisalkis
yusufla beraber mi yürüdün:uhm:
ohh iyi yapmışsın
ben indirdim ama başlamak nasip olmadı daha..
bende bugun bütün evi temizledim 3 mil yürümüş kadar olurmuyumkiopuyorumnanaktan
demiri uyuttu anam bende yemeğimi koydum ocağa geldim
ben aksam ne yemek yapiyim ya bilmiyorumkismile
fikir verin bana kizlar kolay bi yemek söyleyin yapiyim.
dünden kalan yemegimiz vardi, aksama yemek var diye seviniyordum yemek yapmicaktim ama esim öglen geldi yedi hepsiniklava:
ben aksam ne yemek yapiyim ya bilmiyorumkismile
fikir verin bana kizlar kolay bi yemek söyleyin yapiyim.
dünden kalan yemegimiz vardi, aksama yemek var diye seviniyordum yemek yapmicaktim ama esim öglen geldi yedi hepsiniklava:
bende yaparım profiterolde ugraşmak istemedim o ben yapayım dedi yap dedim..
dun eyup sultan pier lotti ordan eminönü gezdik bugun adaya gitmeyi planladıok ama yagmur var yarın belki gideris..dun çok yorulduk zaten ayaklarımız agrıyor yaw..
esmer yollayam sana cumartesi adaya götür hem kuzeni:))senin kuzenin olsun..
merhaba kızlar nasılsınız bakim
Biz iyiyizde senin maşallahın var hayırdır ne temizliği yapıon böyle kızınımı görmeye geleceklerlaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?