sormayın ne yaptım 100cc karışım mama yaptım biberona bizimki oyunmu sandı ne ağzında dolandırıp durdu bi taraftan ağzı doluyo bi ara öğürdü falan baktım azcım bişey eksilmiş sonra meme verdim almadı
tekrar içirmeye çalışırken bizimki öyle bi kustuki azıcık bişey içti sanırsan 100cc içmiş onu çıkardı akannehir
sırt üst baş kafa saç heryer kusmuk
ne yapacağımı şaşırdım bizimkiden banyodan nefret ediyo bağırıp çağırıyo ama alelacele suya soktum
zaten öksürüyoduda inşallah iyice artmaz hasta olmaz yoksa eşim vurur benieyvahedigeldismile
sonra yavrum emdi uyudu
anladım bizimkinin midesi minnacık bide en sevdiği annesinin sütü
bi daha vermiycem varsın kilo almasın ek gıdayada az kaldı
ceyce beni sonunda sen gördün...:umursamaz:
valla cnm bahar temizliği yaz temizliği
güya kadın geldi yardıma onun kadar bende yoruldum...kafamçokkarıştı
halılar yıkandı pencereler perdeler mutfak dolapları indirdim.....eee bir yandan da ece...akannehir
annem de geldi sağolsun ama ben bitim....
ceyce beni sonunda sen gördün...:umursamaz:
halılar yıkandı pencereler perdeler mutfak dolapları indirdim.....eee bir yandan da ece...akannehir
sormayın ne yaptım 100cc karışım mama yaptım biberona bizimki oyunmu sandı ne ağzında dolandırıp durdu bi taraftan ağzı doluyo bi ara öğürdü falan baktım azcım bişey eksilmiş sonra meme verdim almadı
tekrar içirmeye çalışırken bizimki öyle bi kustuki azıcık bişey içti sanırsan 100cc içmiş onu çıkardı akannehir
ne yapacağımı şaşırdım bizimkiden banyodan nefret ediyo bağırıp çağırıyo ama alelacele suya soktum
zaten öksürüyoduda inşallah iyice artmaz hasta olmaz yoksa eşim vurur benieyvahedigeldismile
sonra yavrum emdi uyudu
sonra yavrum emdi uyudu
bende de kadin var bugun temzilikte ama valal ben hicbisey yapmiyorum sadece yemek hazirladim mutfagi toparladim bureaka bakiyorum kadin varken bir de kendimi niye yorayim benim canim tatli galiba biraz valla kizlar siz iyi herseye yetisiyosunuz oldugu kadar bebeislerle o kadar fazlasina da gerek yok diye dusunuyorumceyce beni sonunda sen gördün...:umursamaz:
canim demek az sutle yetiniyo kaan burak da cogu zaman 5 dakika emiyor sonra oldursen almiyor kafasini atiyor arkaya demek doydu diyorum ben de israr etmiyorum ac olsa emer herhalde diyorum burak da 500 gr almisti son ay bizim doktorda kesinlikle anne sutu sadece yeterli 500 gr dedi ben panik yapmistim az diye ama gelisimi iyi diyo herkes boya gidiyo diyo hasta da olmaz korkma canim ben de dun aynisini yaptim evde camlar acikti serinlemisti ev ama kaaksini yapti diye direk banyoya soktum sonra da uzuldum usur mu diye ama azicik direncli olmayi da ogrensin dedim sonrasormayın ne yaptım 100cc karışım mama yaptım biberona bizimki oyunmu sandı ne ağzında dolandırıp durdu bi taraftan ağzı doluyo bi ara öğürdü falan baktım azcım bişey eksilmiş sonra meme verdim almadı
sonra yavrum emdi uyudu
esmer
bişey olsa yok balkona çıkarıyosunuz pencerden ordan burdan hasta ettiniz diyo
sanki çocuğu camdan küpün içine koyup gezdireceğiz
bende senin kadar sinir oluyorum inan
çocuğu olduktan sonra beni gözü görmez oldu
bende aynı senin gibi ben bakıyorum senin kadar çok önemsiyorum herhalde diyorum
zamanla düzelir inşallah
az once annem geldi memleketten 4 gunlugune gitmisti dondu bugun yine rahatim yani :)
bende de kadin var bugun temzilikte ama valal ben hicbisey yapmiyorum sadece yemek hazirladim mutfagi toparladim bureaka bakiyorum kadin varken bir de kendimi niye yorayim benim canim tatli galiba biraz valla kizlar siz iyi herseye yetisiyosunuz oldugu kadar bebeislerle o kadar fazlasina da gerek yok diye dusunuyorum
canim demek az sutle yetiniyo kaan burak da cogu zaman 5 dakika emiyor sonra oldursen almiyor kafasini atiyor arkaya demek doydu diyorum ben de israr etmiyorum ac olsa emer herhalde diyorum burak da 500 gr almisti son ay bizim doktorda kesinlikle anne sutu sadece yeterli 500 gr dedi ben panik yapmistim az diye ama gelisimi iyi diyo herkes boya gidiyo diyo hasta da olmaz korkma canim ben de dun aynisini yaptim evde camlar acikti serinlemisti ev ama kaaksini yapti diye direk banyoya soktum sonra da uzuldum usur mu diye ama azicik direncli olmayi da ogrensin dedim sonra
ayçacım hoşgeldin ohhh mis gibi olmuş evin güle güle kirletin benim evinde acil temizliğe ihtiyacı varrr
ayça oo mis valla
havalar güzel adanada herhalde
ankarada sanırsın kış yeniden geldi
diyorum ben arkadaşlar alınmayın diye biz hem iş yetiştirip hemde buraya laf yetiştirmeye çalışırken çook şeyi atlıyoruz işim varsa hiç geriyi dönüp okuyamıyorum bile. kız gelsenize bizede bizim evi götüren götürene bir dün eşimle rutin temizliğimizi yaptık okadar oda götürür bizi 15 gün.
AMA CNM İNSAN ÜZÜLÜYOR SANKİ DEĞER VERİLMİYOR SALLANMIYOR GİBİ GÖRÜLÜYOR...BU 1 DEĞİL 2 DEĞİL OLUNCA ÖYLE ANLIYOR İNSAN İSTER İSTEMEZ...BEN BURDAKİ TÜM ARKADAŞLARI AYRI AYRI SEVİYORUM VE HERKES BNM İÇİN ÇOKK DEĞERLİ...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
canım ufak tabi onların mideleri korkma yaa fazla gelmiştir yedikleri ondan çıkarmıştır ayar oldum kocana sen ondan daha çok düşünürsün kuzunu çok biliosa otursunda birgün o baksın evde çocuğada göreyim bakalım.önemli olan kilolu olması değil canım bebeğinin sağlıklı olması aaah keşke bizdede olsa öyle sütte bizde emzirsek mecburen mama veriyorum.ek gıdaya kadar idare et canım kendi sütün gibisi yok yetmese ona sütün çıldırır açım diye demekki yetiyor ona sütün
bende ıslak kek yaptım
üstünede ecrinin ıslak kurabiyesini yapayım
ıslak ıslak oldu ama olsun:teytey:
bende rep verdim:)))esmerr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?