2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hiç 40 haftalık normal doğum yapan olmadı heralde herkesın 38in sonunda suyu geldi:bbo:

iyi de 40 haftalık normal doğum yapacakların olmaması normal bu topicte çünkü biz ocak anneleriyiz. Erken doğumlar da muhakkak olacaktır,stres yapmayın kızlar. Hem 36. haftadan itibaren erken doğum sayılmıyor zaten...

Bu arada dün dr.a gittik bebişin kilosu 3850 gr çatı muayenesi yaptı çokda normal olmadığını ama istersem normal doğum deneyebileceğini söyledi
ama bu durumda normal sancısı çekip sezeryana dönme ihtimalimin de yüksek olduğunu söyledi.
ve 28ine sezeryan için gün verdi. ama ben kendimi çokda rahat hissetmiyorum. zaten boynunda kordon dolanması olayınıda düşünürsek riske atmamak en iyisi belki ama bilmiyorum napsam

canım bendede var aynıları 4 gündüğr antibiyotik kullanıyorum
okudum onları bende ama korkutma yaa

ohh maşallah
hadi inşallah ecrin

canım ben sezeryan olucam Allahın izniyle tam 39. haftamda
ama inan dün bende farkettim ve baya gerildim ya erken gelirse diye telaş aldı
niye beklemiyo bu bebkler cidden yaa
sanada Allah kolaylık versin Allah yardımcın olsun

canım maşallah bebeğine
erken gelirse denersin olmazsa normal doğum
yinede sen bilirsin
hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun

ne bıleyım kızlar benım 39+3 e denk gelıyo planladığımız tarıh yanı bebek erken gelmezse Allahımdan bı aksılık cıkmazsa ama bakıyorujm butun drlarda 38, haftada alıyolar zaten erken doğum olmasada simdide stres oluyorum ya gece sancım gelırse normal yapmak zorunda kalırsam falan dıye...
tabı hayırlısı olsun onun ıçın yapmam gereken ne varsda yaparım çatır çatır doğururum ama
Ayy Allah hepimizi bir avazda kurtarsın valla

kızlar ben geldim
çok yorucu bir gündü
4 gün sonra sezeryan olacam
hazır güneş çıkmışken
görümcemle ablamı çağırdım
bir güzel temizlik yaptık
camlar perdeler dolaplar derken canımız çıktı
ama mis gibi oldu
şu an bitmiş durumdayım ama içim rahat
artık bebiş istediği zaman gelebilir.

Kızlar ya son anlarda temizlik falan yapmayın,siz bırakın ya yakınlarınız yapsın ya da temizlikçi çağırın. Biraz önce bir doğum hikayesi okudum çok kötü oldum. ben de yavaş yavaş kendim yapayım temizliği diyordum eşim kızıyordu temizlikçi tutalım diye. Ama şuan kararımı verdim hiçbişey oğlumdan önemli değil. O yüzden temizlikçiye yaptırcam...

smhsmh keçiören de hangi dr senın doktorun..
canım ben Fatih üniv gidiyorum yeri çankayada keçiörende oturuyorum ama
bu arada ocak annelerinin doğan bebişleri ile ilgili bi topik vardı nerdeydikine
burdan
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/327182-2010-ocak-melekleri-gelmeye-basladi-canlar.html#post10572622

amanda aman maşallah size
ama kendini yormasaydın fazla canım

sadece bu siteye bakıp düşünme türkiyede kaç tane hamiş var.hepside erken dogurcak degil ya buraya denk gelmiş hep.daha ocaga girelimde bi normale döner stres yapma bakim.hem herşeyini hazırla sen gerisini boşver.

herkese slm
ben kaç haftadan beri henüz girebilyorum doğuran varmı arkadaşlar arasında
ben henüz beceremedimde laelaelaelaelae
hoşgeldin canım.
haklısın özgee
maşallah canım bebişine
selam kızlar nasıl gidiyo bakalım
slm smhsmh

amin.stres yapma ama.nasip herşey.dr gelir konuşmadın mı sen ?

slm kıslar
juli de doğurmuş he!ne güzel. günlerdir uykuda her yön değiştirişimde uyanıyorum. bi de terliyorum ki her seferinde çamaşır değiştirmekten sepet hiç boşalmıyo.hastayımda biras ondan heralde.ii hissetmiyorum iki gündür.gerçi çok şükür şimdi biras daha iyi sayılırım. iki gündür sürekli yatıştaydım.:çok üzgünüm:

canım ben yanlış hatırlıyorum demekkı sankı biri keçiören hast. doğum yapacam dedi gibi geldi..

ne okudun kıs.bende tek başıma yapıyorum hergün bi oda. diye planladım

hoşgeldin canım.maşallah ya.dinlen o zaman.benimde perde yıkamam lazım ama eşim yıkama yeni alalım dedi.yarın almaya gitcez dügünde bana sormadan almışlardı ve begenmiyodum iyi oldu.

geçmiş olsun canım
canım ben yanlış hatırlıyorum demekkı sankı biri keçiören hast. doğum yapacam dedi gibi geldi..

yoo ben sormuştum ANK rumuzlu arkadaş gidiyomuş orda yapacakmış doğumu

demet selam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…