2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

a.s kızlarda gitti galba .kk da takılıp bi yandan yemek yiyip bi yandan müzik dinliyorum ben.sen napıyosun bebiş nasıl

Slm kızlar biz de yalnızız bugün oğluşla, eşim nöbetçi. Biraz önce yemek yedik sanırım çok yedim nefes alamıyorum,çatlıcammmm akannehir Bir yandan da meryem suresini dinliyoruz oğluşumla...

Bende şimdi yemek yedim Kk ya bakıyorum bebis çok şükür iyi. Bugün iki tane pijama takımı aldım gecelik te alsam mı?hastane için pijama tavsiye etti herkes

Bende şimdi yemek yedim Kk ya bakıyorum bebis çok şükür iyi. Bugün iki tane pijama takımı aldım gecelik te alsam mı?hastane için pijama tavsiye etti herkes

bende 2 pijama 1 gecelik aldım sende 1 tane bulundur gecelik lazım olur.sıkıntı çekme

O zaman bı tanede gece lik alayım sayılı günler kaldı bende hiç yalancı falan olmadı sizde oldu mü heyecan yapıyorum valla hemde korkmaya basladim

valla fön çekiyorum saçıma.biraz bakım dedim kendime.saçlarım çok uzadı kocam kestirme diyo.önleride uzamış kendim kakül yapsammı diye düşündüm ama beceremem diye vazgeçtim nese kuafmör yolu göründü bana.

arkadaslar benı ıyıce korku sardı bakıyorumda hiç 39 küsür 39+3 te falan doğum yapan yok ..
ben sezeryan olucam 38, haftamda eşim yok olucak oyuzden 39, haftayı dusunuyoruz ama yaa bebekler durmuyo cok korktum ben ağlıycam ya...
ben normal doğumdan acaip korkuyorum gece yarısı sancım olursa drda olmazsa dıye kafayı yıycem valla

Julinin 39+ larda olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam. Canım stres yapma kendine,eğer normal olursa ya da gece olursa drun gelmeyeceğini mi söyledi,neden stres yaptın ki?

herkese slm
ben kaç haftadan beri henüz girebilyorum doğuran varmı arkadaşlar arasında
ben henüz beceremedimde laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…