2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ne okudun kıs.bende tek başıma yapıyorum hergün bi oda. diye planladım

Canım ya ayrıntılı anlatıp herkesin moralini bozmayım ama kısaca bayan doğumuna birkaç gün kala sadece bir kovayı doldururken ayağı kayıp karnının üzerine düşüyor. Daha sonra bebeğin eşinden ayrıldığı anlaşılıyor ve kaybediyor bebeği. O yüzden dedim,nolur dikkat edin,yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Rabbim hepimize sağlıkla sorunsuz bir doğum nasip etsin...:Saruboceq:

Kendini çok yormak ve stres de erken doğum ayptırıyor.Temizliğinizi temizlikçiye yaptırın.Bir doktor muayenesi parası bile tutmaz.Siz ve bebğinizden daha kıymetli değil ya.

Allah korusun son ayda anne kanrında bebek ölümlerinin en önemli nedeni de kendini çok yormak,ağır kaldırmak,uzanmak .Dİkkatli olun.Doğuma enerjik girin.Bol bol dinlenin .

Ben de yarın temizlik yaptıracağım ütülerim filan var.Perdeleri bayramda yıkadım eşim asmıltı.Tekrar yıkamayacam.Sabah sağlık ocağına H1N1 aşısını olmaya gidecem.Evde oturruken iyi de insan hastahaneye giderken tırsıyo bir sürü öksüren tıksıran(

geçmiş olsun canım.evet melisamız geldi nihayet.soguk algınlıgı falanmı var.

ben bayaadır kendim yapamıyorum valla.halıları koltukları filan da bi sildireyim annem gelecek perdeler ona kalır artıkın zemuszemus

geçmiş olsun canım.evet melisamız geldi nihayet.soguk algınlıgı falanmı var.
sağol güzelim.ya öle bi burnum aktı halsizlik falan geçti derken yine bi halsizsik karın ağrısı öksürük ama allahtan öle çok ağır değil şimdi daha iyiyim. halsizlik olmasa ...insanda tırsıyo son anada bişey olmasın diye o davar tabi.yattım bütün gün napiim:bbo:

demek melisacık geldi.oh oh ne güzel.şöle ocak sonu gibi,'yaman gelmiş'diyeceğiniz günlerde gelir inşallahopuyorumnanaktan

evet okumuştum.gerçekten çok üzücü rabbim bebişlerimizide bizide korusun

Anam 8kilo ne ki ben suanda 20 kilo Aldim kendimi taniyamiyorum valla doğumdan sonra nasıl vercezzz diyet spor hayalleri kuruyorummm valla

ama ben de çok yedim.bünye meselesi sanırım.hele ekmege o kadar çok düştümki abur cuburuda cabası.bünye işte ne diyim zaten çok zayıftım.ben memnunum ama sezeryan dgumda kaç kilo giderki

hoşgeldin canım.maşallah ya.dinlen o zaman.benimde perde yıkamam lazım ama eşim yıkama yeni alalım dedi.yarın almaya gitcez dügünde bana sormadan almışlardı ve begenmiyodum iyi oldu.

keşke bende yeniliye bilsem
ama evimiz kira olduğu için
hiç yenisini almaya elim varmıyor
kendi evimizi alabilirsek eğer
inşallah yenileyecem tüm eşyalarımı

Selam kizlarrrr bugünlerde acayip iştahım açıldı ya tosun gibi oldum sizde kilo durumları nasil

bende bende
çok iyorum 16 kilo almıştım enson
şimdi tartıya çıkmaya korkuyorum
neyse son 4 gün

Bbiz geldik...ya kızlar kimse gelmiyor artık topiğimize.....akannehir
juli yok,hoya yok,pumkins yok....kısaca doğum yapan arkadaşlar yok...:gitme:
perşembe bende sezaryan olacam....
şimdi bizde mi böyle olacaz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…