keşke bende yeniliye bilsem
ama evimiz kira olduğu için
hiç yenisini almaya elim varmıyor
kendi evimizi alabilirsek eğer
inşallah yenileyecem tüm eşyalarımı
bizimde kira am bu perdeleri gördükçe yeminle sinirlerim zıplıyo.bizde degiştiricez eşyaları en ucuzlarını almak zorunda kaldık borçları vardı eşimin ailesinin ama tabi çok pişmanım nese girmeyeyim o konulara.ama yinede güzel eşyalarım
bende bende
çok iyorum 16 kilo almıştım enson
şimdi tartıya çıkmaya korkuyorum
neyse son 4 gün
Bbiz geldik...ya kızlar kimse gelmiyor artık topiğimize.....akannehir
juli yok,hoya yok,pumkins yok....kısaca doğum yapan arkadaşlar yok...:gitme:
perşembe bende sezaryan olacam....
şimdi bizde mi böyle olacaz?
ne bilim ben sabahtan beri netteyim gözlerim o kadar acıdı ki ama çıkmaya niyetim yok yine.konu açalım oferta.biberonlarınızı kaynattınızmı ben daha yapmadım ve nasıl yapılıyor ?bide ben süt pompası aldım ama çok ilginç bişi süt o plastik yerde mi birikcek
ne bilim ben sabahtan beri netteyim gözlerim o kadar acıdı ki ama çıkmaya niyetim yok yine.konu açalım oferta.biberonlarınızı kaynattınızmı ben daha yapmadım ve nasıl yapılıyor ?bide ben süt pompası aldım ama çok ilginç bişi süt o plastik yerde mi birikcek
bgilmiyorumki almış bulundum gelmez belki bebek ememez pahalı bişi almadım 5 tl ama bişeye benzetemedim ben .bende kaynatımda hazırr olsun.bide ben dogumdan sonra kaynanamgile gitcem eltimle yaşıyo eltim bakcak bana.sizce rahat edermiyim,ayrı bi odada kalıcam.bizim evde kalsam sobalı gelen gidenin oturacagı yerde yatmak zorunda kalıcamm.siz napıyosunuz dogumdan sonra?
tamam öle yapım ama onlara acele etmiyorum amann yapımda işi bitsin benimde kafamda takılı kalmasıncanım süt pompasını sütünü saklamak amacıyla aldıysan biberonlu olması lazımdı
altı plastik olanlar fazla sütü sağıp atmak için yani onun içindeki sütü atacaksın
gerçi seninki nasıl bişe bilmiyorum keşke resmini gösterebilsen
tüh ya ben ne bilim demekki atmalık benimki resim koymayı beceremiyorum ama lazım olursa saklamak için biberonlu alır eşim.eczanelerde vardır sanırım
biberonlar için temiz bir tencerenin içine içme suyu koyuyorsun biberonları içine yerleştiriyorsun am mutlaka biberonların içinin suyla dolduğuna emin oluyorsun yani iyice suyun içine batır içinde hiç hava boşluğu kalmasın çünkü o hava boşluklarında halen bakteri kalabiliyormuş sık sık bir kaşık yardımıyla suyun içine doğru it biberonları
birkaç dakika kaynat ve sudan çıkarıp soğutmaya bırak ayrıca biberonun bütün parçalarınıda aynı suda kaynatabilirsin biberon emziğide dahil.
ayy bende sinir oldum çok mu yaşlılar gitsinler evlerine yaa.senin bakıma ihtiyacın var bu dönemde.kocan ne diyo bu durumabenim annem çok yakın oturuyor bana gelip gider sürekli ama zaten önümüzdeki hafta kaynanam ve kayınpederim geliyor onlar bizde olacak ama ben hiç istemiyorum doğumdan sonrada öyle hemen gitmezler evim çok ufak bide bebek odası yaptım yani burun buruna yaşıcaz bir kaç ay bende düşündükçe sıkılıyorum bunalıyorum yani birde yardım eden iş yapan bir tip değil kaynanam benden bekler şimdi herşeyi ben hem bebeğe hemde onlara bakıcam off ya bak şimdi aklıma gelince deli oldum yaaa.
canım bizim evde klimalı
ben salaonda yatmamak için ufo aldım
burası zaten sıcak
bu gün sadece iki saat klima çalıştırdım
evin içi çok sıcak
ufoyu oğlumun odasına aldım
kızım doğunca ben,oğlum ve kızım bir süre aynı odada kalacaz
havalar ısınınca eşimin yanına geçecez
bir süre ayrı takılacaz anlıcağın
ama çocuklarım daha önemli ne yapıyım
selm kızlar anca geldik eve arabamızı aldık onunla epey bi uğraştık falan anca oturabildim
gerçi şu hastane çantamıda bi hazırlasam tam rahat edicem de neyse bekliyorum bakalım:)))
doğum yapanların girememesi gayet normal bizde meleklermizi kucağımıza aldığımızda kimsecikleri gözümz görmicek hep onlarla ilgilenicez çok heyecanlıyım çook
selm kızlar anca geldik eve arabamızı aldık onunla epey bi uğraştık falan anca oturabildim
gerçi şu hastane çantamıda bi hazırlasam tam rahat edicem de neyse bekliyorum bakalım:)))
doğum yapanların girememesi gayet normal bizde meleklermizi kucağımıza aldığımızda kimsecikleri gözümz görmicek hep onlarla ilgilenicez çok heyecanlıyım çook
ayy ne güzel istanbul soğuk soğuk bide bu akşam kar bekleniyormuş bakalım yağacakmı
ya bence kocanla hiç ayırmasan odanı araya mesafe geirmese daha iyi diye düşünüyorum en.valla evimiz sobalı oturdugumuz odada yatıyoruz tek kişilik kanepede yatıyoruz bide.koçişe git diger kanepede yat diyorum yok adam gitmiyo dibimden
demetcim hiçte yaşlı değiller 50 li yaşlardalar ama öyle görmüşler gelinler hizmet eder onlara göre valla kocamda bişey diyemiyor tam arada kaldı adam ben bir yandan dırdır ediyorum eee ne yapsın bir tarfata ben bir tarafta ailesi bişey diyemiyor.bu ara sorun hiç bitmiyor zaten ikimizde işsiziz bide üstüne üstlük ayy artık şu oğlum gelsede dünyam güzelleşse diyorum.
oğlan olmasa ayırmıyacam ama
ısıtıcıdan oğlanda faydalansın geceleri diye böyle karar verdim
yoksa her odaya bir ısıtıcı gerekecekti oda bizi aşar
ben ısınırken oğlumun öbür odada soğukta yatması beni üzerdi
kısa bir süre zaten burda kış uzun sürmüyor
daha havalar soğumadı bile
evde ısıtıcı açmadan çok rahat oturabiliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?