iyi geceler kizlar ancak geldim eve bugun kardesime gittim tam giderken burakin esyalarini hizli hizli hazirlayayim derken ayagimi yatagin bazasina carptim cok acidi ama evden cikiyoduk tam biraz acisa da arabayi kullandim gittim seke seke aksama dogru morarmaya basladi parmagim acaip sisti bir de agrisi artti buz falan koydum ama yok gecmiuyor aksam kardesimin esi gelince bakti kizdi niye hastaneye gitmediniz bu saate kadar kalk gidiyoruz dedi beni gotuirdu ama ayakkabi bile giyemiyorum o anda terlikelrle gittim film cekildi veee kucuk parmagim kirilmis bandajladilar sardilar gonderdiler eve zor yuruyorum ayagim uzatip yatiyorum su an burak da agliyor saolsun annem bakiyor yavrum hissetti galiba acimi aglamis ben gidince hasttaneye hep 11e kadar da uyumamais geldigimd euyanikti hala eve gelirken arabada uyudu simdi uyandi yine benden haberler boyle 15 gun bandajliyim ayakkabi falan giyip disarlara da cikamam eve hapsoldum bu sicaklarda neyse daha kotu bisey olmasind a ne yapalim katlanacagiz
hante, çilek kivi diye biliyorum
hante bilmiyorum anim ya.yetişkinlerde de ok sık goruldugu iin mi aaba:))
bal da 1 yasa kadar verilmiyormus botoulism riski oldugu iin
iyi geceler kizlar ancak geldim eve bugun kardesime gittim tam giderken burakin esyalarini hizli hizli hazirlayayim derken ayagimi yatagin bazasina carptim cok acidi ama evden cikiyoduk tam biraz acisa da arabayi kullandim gittim seke seke aksama dogru morarmaya basladi parmagim acaip sisti bir de agrisi artti buz falan koydum ama yok gecmiuyor aksam kardesimin esi gelince bakti kizdi niye hastaneye gitmediniz bu saate kadar kalk gidiyoruz dedi beni gotuirdu ama ayakkabi bile giyemiyorum o anda terlikelrle gittim film cekildi veee kucuk parmagim kirilmis bandajladilar sardilar gonderdiler eve zor yuruyorum ayagim uzatip yatiyorum su an burak da agliyor saolsun annem bakiyor yavrum hissetti galiba acimi aglamis ben gidince hasttaneye hep 11e kadar da uyumamais geldigimd euyanikti hala eve gelirken arabada uyudu simdi uyandi yine benden haberler boyle 15 gun bandajliyim ayakkabi falan giyip disarlara da cikamam eve hapsoldum bu sicaklarda neyse daha kotu bisey olmasind a ne yapalim katlanacagiz
selam kızlar ayy çok kötüyüm gözlerim felaket yanıyo ayy temizlikten baksetmişiniz ay bende kadınla konuştum ama çağanın yüzünden almak nasip olmadı heryerim batık dipdoruk temzilik yapmam lazım çağan çok hasta burnu habire akıyo acayip öksürüyo uyanıkken sürekli ağlıyo çığlık çığlığaa geceden beri ayakyatız eşimde bende ayy ayy dua edinde hemen iyileşsin yaa
Benim bebişimin de burnu tıkalı 1 haftadır,her gün 3-4 defa temizliyoruz,buhar makinesini açıyoruz ama geçiremedik bi türlü,ıhlamuru ne kadar veriyorsunuz bebişlere
mama unitesi sandalye uerine oturtulanburdaki model gibi seyahat iin super
kibelesr daha one paylaşmişti hatta
bende öyle bırsey duymustum ama tam emın olamadım. içindekı hangı maddeden biliomusun cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?