2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar tüm hasta olan bebişlere geçmişolsun biran önce iyileşirler umarım ...buğlem kızımda hasta burunlarımız tıkalı ıhlamur işe yarıyor anladığım kadarıyla bende vereyim uyanınca...

hakoperi ben 2 günde bir yıkıyordum ama şimdi havalar kötü ve hasta olduğu için 5 gündür yıkamıyorum silerek idare ediyoruz...korkuyorum valla daha beter olmasın garibim...

cantanelerim eşine de çok geçmiş olsun cnm

dionea yıkamamakla isabet yapmışsın bence dün ben kaynanamın lafıyla yıkadım iyice öksürüğü çoğaldı burnu daha çok tıkandı daha hasta oldu yavrum kirden bişiy olmazdı daha yıkayalı 3 gün olmuştu çok terliyo yıkayalım bişiy olmaz dedi yıkadık çekti gitti şimdi ben çekiyorum dünden beri çırçır çıırıyo burnu akıyo öksürüyo dahada azdı rahatsızlığı keşke kendi aklımı dinleyip yıkamasadım 2 gün sora yıkasadım

antanelerim iyi haberlerini bekliyoru

dionea
sanirim burnu tıkali olmayan yok.gemiş olsun bugleme de...

kibele
gittim baktim a one motherare e yok burda bakalim mail attim doneekler mi??

valla cnm kokarsa koksun ne yapayım Allahtan ıslak mendiller var biz bile kışın hasta olunca çok sık yıkanamıyoruz gariplerim ne yapsın aman kaynanalar böyle herşeyi çok biliyorlar benimkide zamanında bebeği tuzlayacam diye tutturduda papaz oldu aramız sen bildiğinden şaşma bidaha...geçmişolsun bebişede..

öğretmenim çok sağol bebişin nasıl?iyidir umarım...

tkrar gecmıs olsun ınsallah ıyı haberlerle doner

antanelerim iyi haberlerini bekliyoru

dionea sanirim burnu tıkali olmayan yok.gemiş olsun bugleme de...

kibele gittim baktim a one motherare e yok burda bakalim mail attim doneekler mi??

tatlım cok sagol yaaa valla bulamayacagız galıba (
ınsallah cevap gelır cok sagol
benım evıme bu lazım anlatmıstım sana daha once ya masa alınacak ya da bu :roflol::roflol:

saol anim daha iyi hırıltısı gitti ama tıkali burnu.ben de simdi nele oldum....

uyuyamıyor biim kerata.huysuluk yapıyorrr

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=14650566&yazarid=12&tarih=2010-05-07
bi okuyun isterseniz kizlar sabiha paktuna keskinin ropartaji ben yeni okudum eski aslidna

kızlar bebişleri ne sıklık la yıkıyosunuz acaba
ben 2 gunde bir yikiyorum canim ama 10 gune kadar hergun yikama duzenine gececegim ins. yazin her gun yikamak laizm
geçmiş olsun jasmin..
bebişinede geçmiş olsun cadoloz ...
cok saol canim
cok saol canim evet uzerine mecbur basiyorum burakla ilgilenmek icin esien de sevindim ins. daha da iyi olur bir anonce duzelir canim sagligi

saol anim daha iyi hırıltısı gitti ama tıkali burnu.ben de simdi nele oldum....

uyuyamıyor biim kerata.huysuluk yapıyorrr

aynen cnm geçmiş olsun valla bende nezleyim yaz gelsin artııııııııııııııkkkkkkkkkkk:)

meslektaşım izinlerini nasıl ayarladın merak ettim heyet raporu alabildin mİ?

uçretsix ixindeyim ben.5 aralıkta dogum yaptim.rapor falan bulamaxdim

anladım cnm aldıysan kaç gün aldın diye merak etmiştimde....ben 18 ocakta doğum yaptım seminerlere kadar raporlarla geçiştiriyorum seminerlere gidicem tek

c ve z tuslarim alişmiyor.bu sebeple c yerine ç
z yerine x yaiyorum

sanal klavye kullanmak her seferinde xor geliyor çıkçası

jasmin okudum yaxiyı çok begenorum sabiha paktuna yı

paylastigin için saol çanim:))

evet canim ben de cok begeniyorum kendisini doktorum programindakielri takip etmeye calisiyorum 1 yasina falan gelince burak bi goturmeyi planliyorum nasil davranalim neleri yapalim neleri yapmayalim diye

merhabaaa
cee yapmaya geldim kaçacam.
jasmincim çok geçmiş olsun canım. görünmez kaza işte.
bebişlere geçmiş olsun, hastalar var galiba.

bizde bugün kontrole gittik. 700 gr almışız bu ay. 5800 gr 60 cm olmuş.
kahvaltı ve yoğurtta başlıyoruz. 2 numara mamaya geçmiştik sanırım ağır gelid, sürekli ıkınıyor kaç gecedir. cadı 1 ve 2 numarayı karıştırıp ver demişti, doktora sordum, öyle yap dedi.
sağol cadıcım, süper öneriydi. inşallah işe yarar.
ben kaçar, gece uğrarım gene..

maaallah ayaza kocaman olmuş

ben diyorum kendime zatin prof gibi kadınım diye ama bitek benim azmana çare bulamıyorum :lepi: şuan babası meme kaynatıyo azimli bir şekilde memeye alıştırmaya çalışıyo memeyi kaynatıp yumuşatıcakmış ozaman emicekmiş ben hiç umursamıyom nasılsa emmicek ben çok denedim acukta o hevesini alsın uğraşsında

mehlika eylül selam kızlar nabersiniz ben çağanla uğraşıyorum gribi felaket öksürükte bi okadar sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…