dionea yıkamamakla isabet yapmışsın bence dün ben kaynanamın lafıyla yıkadım iyice öksürüğü çoğaldı burnu daha çok tıkandı daha hasta oldu yavrum kirden bişiy olmazdı daha yıkayalı 3 gün olmuştu çok terliyo yıkayalım bişiy olmaz dedi yıkadık çekti gitti şimdi ben çekiyorum dünden beri çırçır çıırıyo burnu akıyo öksürüyo dahada azdı rahatsızlığı keşke kendi aklımı dinleyip yıkamasadım 2 gün sora yıkasadım
kızlar slm ...jasmin 77 çok geçmiş olsun..ben de 2 sene önce ayak orta parmağımı kırmıştım 40 gün sürdü iyileşmesi hep atelle dolaştım dikkat et ayak biraz geç iyileşiyor hep basmak zorundayız heralde ondan...
geçmişten alıntılar yapmıştım geçen gün ama aksilik işte cevap yazamadım bi türlü ..pek giremiyorum nete...girdiğimde yazmış olduğunuz yazıları gördüm iyi dilekleriniz ve dualarınız için sağolun...hepinize tşk ederim duyarlığınız için...eşim şu anda daha iyi ..artık ateşi yok çok şükür..çekilen akciğer filmi de daha iyi çıktı.pazartesi günü de izmire gidecek kontrolü var inşallah iyi haberlerle döner...
umarım hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir..
antanelerim iyi haberlerini bekliyoru
dionea sanirim burnu tıkali olmayan yok.gemiş olsun bugleme de...
kibele gittim baktim a one motherare e yok burda bakalim mail attim doneekler mi??
ben 2 gunde bir yikiyorum canim ama 10 gune kadar hergun yikama duzenine gececegim ins. yazin her gun yikamak laizmkızlar bebişleri ne sıklık la yıkıyosunuz acaba
cok saol canimgeçmiş olsun jasmin..
bebişinede geçmiş olsun cadoloz ...
cok saol canim evet uzerine mecbur basiyorum burakla ilgilenmek icin esien de sevindim ins. daha da iyi olur bir anonce duzelir canim sagligikızlar slm ...jasmin 77 çok geçmiş olsun..ben de 2 sene önce ayak orta parmağımı kırmıştım 40 gün sürdü iyileşmesi hep atelle dolaştım dikkat et ayak biraz geç iyileşiyor hep basmak zorundayız heralde ondan...
geçmişten alıntılar yapmıştım geçen gün ama aksilik işte cevap yazamadım bi türlü ..pek giremiyorum nete...girdiğimde yazmış olduğunuz yazıları gördüm iyi dilekleriniz ve dualarınız için sağolun...hepinize tşk ederim duyarlığınız için...eşim şu anda daha iyi ..artık ateşi yok çok şükür..çekilen akciğer filmi de daha iyi çıktı.pazartesi günü de izmire gidecek kontrolü var inşallah iyi haberlerle döner...
umarım hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir..
saol anim daha iyi hırıltısı gitti ama tıkali burnu.ben de simdi nele oldum....
uyuyamıyor biim kerata.huysuluk yapıyorrr
uçretsix ixindeyim ben.5 aralıkta dogum yaptim.rapor falan bulamaxdim
o kadar rapor bulabiliyor musun.burda 2 gun bile xar xor almiştim
jasmin okudum yaxiyı çok begenorum sabiha paktuna yı
paylastigin için saol çanim:))
merhabaaa
cee yapmaya geldim kaçacam.
jasmincim çok geçmiş olsun canım. görünmez kaza işte.
bebişlere geçmiş olsun, hastalar var galiba.
bizde bugün kontrole gittik. 700 gr almışız bu ay. 5800 gr 60 cm olmuş.
kahvaltı ve yoğurtta başlıyoruz. 2 numara mamaya geçmiştik sanırım ağır gelid, sürekli ıkınıyor kaç gecedir. cadı 1 ve 2 numarayı karıştırıp ver demişti, doktora sordum, öyle yap dedi.
sağol cadıcım, süper öneriydi. inşallah işe yarar.
ben kaçar, gece uğrarım gene..
merhabaaa
cee yapmaya geldim kaçacam.
jasmincim çok geçmiş olsun canım. görünmez kaza işte.
bebişlere geçmiş olsun, hastalar var galiba.
bizde bugün kontrole gittik. 700 gr almışız bu ay. 5800 gr 60 cm olmuş.
kahvaltı ve yoğurtta başlıyoruz. 2 numara mamaya geçmiştik sanırım ağır gelid, sürekli ıkınıyor kaç gecedir. cadı 1 ve 2 numarayı karıştırıp ver demişti, doktora sordum, öyle yap dedi.
sağol cadıcım, süper öneriydi. inşallah işe yarar.
ben kaçar, gece uğrarım gene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?