peditus iyi gelir.beşigin çevresinde uyku seti vasrsa kaldır havadar bir yerde geniş alanda yatsın demişti bize dr buhar mak.çalıştır..
adolo nefesini say dakikada 50 yi geiyor mu??
slm esmer bugun nerede gezdin:)
2 numara agır gelmiş olabilir zira ayrise yanlışlıkla 2 gun bpoyunca 2 numara mama verdik yanlış alınmış:)2 gun çok huzursuzdu kaka yapamadı..istersen 1 numaraya devam et birazdaha bekle geçmek için.
selamlar.
bi bakam dedim naparsınız.
kocayı gönderdm salonda yatmaya. ayazı aldm yanıma.
mıkır mıkır kaç gündür geceleri. sürekli kıpraşıyor, sağa sola atıyor kendini.
bari yanımda yatsın da 15 dk da bir kalkıp başına gitmeyeyim emzik verecem diye
2 numara mama mı ağır geldi anlamıyorum ki.
teşekkürler canım
bırak kaynatsın kız belki alır babasının elinden
ayy öksürüyormuş çağan. kıyamam ben kuzuya
ayseda kilo veriyorum, vala yusuf dün öyle sabaha kadar 9 saat araliksiz uyudu ben bir kalktim saat 7 yusuf hala uyuyor cok sasirdim, saglikli olsun da gece kalkarim ben zaten gece bir kere kaldirirdi beni önceden.
slm esmer bugun nerede gezdin:)
2 numara agır gelmiş olabilir zira ayrise yanlışlıkla 2 gun bpoyunca 2 numara mama verdik yanlış alınmış:)2 gun çok huzursuzdu kaka yapamadı..istersen 1 numaraya devam et birazdaha bekle geçmek için.
hahahaha kız bu halimle beni güldüdün çağan uymuyoki beşiğine yatsın park yatağı var ama şuan içi çamaşır dolu çünkü memede uyuyuo beyefendi bırak beşiğe yatırmayı memeyi bırakınca sadece gezerek duruyoo ahh ecrinim ahhh ben nasıl bebe doğurmuşum gör azman yavrusu mibarek vallaha asker gibi dikeltii bizii şimdi buhar aliii ıhlamur içit inşallah acuk iyi gelir çünki bende çok kötüyüm yatmakuyumak istiyom bedenim çok yorgun
kız posi maşallah yusufa çağanı yollıyımda acuk uyuma dersi vesin
iyi geceler nasılsınız....
esmer verme 2 numara bir kaç gün bekle bakalım geçecek mi...yoksa başka markya geç bir de onun 2 numrasını dene...
kız posi maşallah yusufa çağanı yollıyımda acuk uyuma dersi vesin
saol canim evet gorunmez kaza iste ne yapican esim de telde diyor nasil becerdin bunu diye ben biraz hizli harket ederim hersyede o da bana firfir dedr yine fir fir hareket ederken kirdin dimi ayagini diyo ayaza da massallah canim yetisti bak bizim kuzulara caganla utkuyu ve buglemi saymiyorum tabi :) onlar pompayla sisiriyolar yamerhabaaa
cee yapmaya geldim kaçacam.
jasmincim çok geçmiş olsun canım. görünmez kaza işte.
bebişlere geçmiş olsun, hastalar var galiba.
bizde bugün kontrole gittik. 700 gr almışız bu ay. 5800 gr 60 cm olmuş.
kahvaltı ve yoğurtta başlıyoruz. 2 numara mamaya geçmiştik sanırım ağır gelid, sürekli ıkınıyor kaç gecedir. cadı 1 ve 2 numarayı karıştırıp ver demişti, doktora sordum, öyle yap dedi.
sağol cadıcım, süper öneriydi. inşallah işe yarar.
ben kaçar, gece uğrarım gene..
hayatim sen hep olumlu dusun olumlu olsun bu cocuk emzik almaz dersen almaz uyumuyor u ne kadar cok dillendirrsen uyumaz olumlu cumleler kurmak gerekiyormus cocuklar hakkind auymaz yemez uslu durmaz demeyecekmisiz cocuk psikologlari oyle diyo ben onlarin yalancisiyim ama ben uyguluyorum ise yariyor benim oglum cok uslu bu gece misil misil uyuyacak diyorum arada tutmadigi oluyor tabi ama genelde ise yariyor
ben diyorum kendime zatin prof gibi kadınım diye ama bitek benim azmana çare bulamıyorum :lepi: şuan babası meme kaynatıyo azimli bir şekilde memeye alıştırmaya çalışıyo memeyi kaynatıp yumuşatıcakmış ozaman emicekmiş ben hiç umursamıyom nasılsa emmicek ben çok denedim acukta o hevesini alsın uğraşsında
pek gezemedim bugün misafir geldi kaydirigubbakcemile3
sabahtan kadıköye indik doktor kontrolüne, sonra liseden bi arkadaşım geldi kızıyla.
örtmenime gideceketim ama arkadaş geliyorum diye arayınca gelme diyemedim.
ayy bugün doktorda çıkınca bi yağmur, bi yağmur.
allahtan şemsiyenin altına sığdık ayaz slingteyken.
iyi geceler kkızlar bende yatacam kocişime sokulayımbayanssulusmile
ohhh yarın pazaropuyorumnanaktan
jasmin olsada bi işe yaramayanlarda var boşver üzülme:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?