slm kızlar nasılsınız perşembeden beri yatıyorum çok hasta oldum sizde ne var ne yok
hem ayazi hem semsiyeyi tasiyabiliyonmu sen helal sana valla
slm kızlar nasılsınız?
son sayfaya bakabildim sadece
esmer dün bebek bakımı ve beslenmesi bölümünde okumuştum
2 numara mamaya geçerken birden geçmemek gerekiyormuş
ilk bir kaç gün sadece bi röğün 2 numara diğerleri 1 numara sonra 2 öğün 2 numara vs şeklinde
alıştıra alıştıra geçiliyormuş istersen bir de bu yöntemi dene
esmercim maşallah ayaza. Ege 2 numaraya alıştı gibi. karıştırırarak ver bakalım olacak mı?
slm kızlar nasılsınız perşembeden beri yatıyorum çok hasta oldum sizde ne var ne yok
günaydın kızlar çok uykusuz bi gece geçirdim belim felaket durumda tutuldum tutulucam diye sinyal veriyo çağan gece çok öksürmedi ama uyumadıda allahtan yarın annem geliyo azcık durcak yanımda hem doktora gitcek acık bakar sabahları olsun uyurum çağanın öksürüğü biraz azaldı gibi yani enzından dünki kadar değil inşallah ileleyen saatlerdede öl olur dua ediyorum bende hastayım öksürüyom giribim benim kucağımdanda inmediği için hasta oluyo yavrum aile boyu yakalandık öksürğe gribe
[
geçmiş olsun canım hayrırdır neyin var? gribal mi?
Günaydin kizlar,
Gecmis olsun dikkat edin ya bu hastaliklar netten birbirimize mi bulasiyor ne hepimiz sirayla düsüyoz yataklalra bilmiyorumkismile
geçmiş olsun canım neyin var dikkat et kendine
]
geçmiş olsun canım
sağolun kızlar faranjit olmuşum ama gripte çok salgınmış mikrobik dedi doktor iğne oluyorum kuzumu emziriyorum sadece sarılıp öpemiyorum ayy ne zormuş yaa kokusunu özledim ama geçicek diye ödüm kopuyo
sikma canini rylai ins. bugünlerde gecicek, Allah yardimcin olsun
merhaba kızlar ..rylai geçmiş olsun..
cadaloz sızede geçmiş olsun bıraz ıyıledı mı çağan ın öksürüğü???
http://www.kadinlarkulubu.com/ekono...-isterseniz-oyle-biriktirin-hanimlar-257.html
katılmak isterseniz gelin kızlar bence güzel birşey para biriktiremeyenler için.
herkese selamlar... rylai gecmıs olsun cnm...ecrincim para bıırıktırmek ne zor yaa. azcuk kenarda olunca alıcak bişee cıkıo. sonaa gümmm... napalım Allah berekeet versın yagımızla kavruluyoruz..
saol esmercim ya doktora gitmedim ama geçicek gibi değilde gitsemmi bilemedim ilaç kullanamam diye gitmedim ama rylai iğne oluyomuşun sanırım emzirirken olunuyomu iğne
evt canım novesef diye bi iğne var ben hap yutamadığım için iğnesini oluyorum hem daha etkili hamileykende emzirirkende olabiliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?