2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

smhsmh gecmis olsun canim
ben de aptamil veriyorum immunsystem icin iyi dediniz ben de onu aldim ya hangisini kullanicaz simdi kafamçokkarıştı

merhaba kızlar...nasılsınız.
smsh geçmiş oldun üzülme öksüürk için ıhlamur zencefil kaynat ver bol bol dr öyle demişti bize.
birde bizim dr gdo olmayan 2 mamamvar biriisi aptamil birisi hero baby demişti kime inancaz ufff.

mutfakta buzdolabının arkasını kanatlı karıncalar istila etmiş durumda
çok canım sıkıldı
mutfağı ilaçlayacak eşim

aslında hiç bir mamaya güvenmiyorum dogru söylüyorsun keşke mama dönemlerini geçsede normal şeyler vermeye başlasam.saglıksız şeyler kanserojen madde var diyorlsar sinir oluyorum..

rylai cadaloz smh gecmis olsun kizlar umarim bir an once siz ve bebsielr iyilesirsiniz
mamalar konusunda bence doktorlara cok guvenmeyin doktorlarin cogu ilac konusunda da boyledir bu represantlarin yonlendirmeleri ve hediyeleri dogrultusunda ilac vs. ismi verirler bu alisilmis birseydir ne kadar cok recete yazarlarsa mesela o kadar o ilac firmasindan odul alirlar cogusu hepsi degildir tabi de eskiden annemelr bizi pirinc mamasiyla buyutmusler daha dogal degilmi oyle yapsaniza kizlar ben mama vermedigim icin hic arastirmadim ama bana da cok saglikli gelmiyolar acikcasi pirinc unuyla yapilan daha dogal geliyor

jasmin aklıma geldi pirinç unu ancak nebilweyim ağır gelir falan diye düşündüm.benim halamında hiç sütü olmadı ne yaptıysa yok,hiçbir mamayı yemedi bebek,tek çare çok komik hafif unu kavurup kavanıozluyormuş acıkınca ondan mama yapmış:)bizdemi öle yapsak ne:)
ek gıdaya geçicez inş.15 gune kadar birşeyler yapıcaz artık.

evet ecrinim daha saglikli olabilir valla neye guvenecegimizi sasirdik kaldik ek gidalara gecince daha rahat oluruz diyecem ama bu sfeerde gdolu meyveler sebzeler sozkonusu olacak kendimiz ekmeyeceksek neye guvenecegiz kayinvalidemelr baslamislar ekmeye bakalim yetisirse buraga

iyigeceler kızlar keyifler iyidir umarım

semiha çok geçmiş olsun cnm

rengarenk sende hoşgeldin gerçekten burası insana yalnız olmadığını hissettiriyor

kızlar bugün ilk defa kızıma 4-5 çay kaşığı yeni dünya suyu biraz kiraz suyu verdim birazda elmayla erik yaladı bu meyvelerden zararı olabilecek varmı?

valla biliyolar bunlar ağızlarının tadını ecrincim...annelerine çektiler herhalde:))

off jasmin ne yapalım yaa tarlamı ekip dikcez bu ülkede ne yetişiyorsa mecbur yiyecek.biizmde yazlıkta var ama kim ekecek kim sulayacak sürekli kalmak lazım..düşününce sinir basıyor en iyisi düşünmemek:)

ayris normalde yeni tatlara pek açık degil püüü yapıyordu genelde:)şaşırdım kirazı isteyince agladı bende yarım kiraz suyu daha sıktım agzına cop cop:))alem benim kız ya...

ayris normalde yeni tatlara pek açık degil püüü yapıyordu genelde:)şaşırdım kirazı isteyince agladı bende yarım kiraz suyu daha sıktım agzına cop cop:))alem benim kız ya...

buğlemde ne var ne yok hepsini yiyecekti erikte biraz buruştu suratımız ayy o halleri çok komik geçekten...gerçekten dediğin gibi alem bunlar...

sana da iyigeceler cnm..

slm kızlar bende 2010 ocak annesiyim ama aranıza yeni katılabildim...
hoşgeldin canımmm geç kaldın ama olsun oynayalım hadi gelişinin şerefinesositososito
ayyy canım çok geçmiş olsun iyileşir sıkma canını çağanda 2 şişe antibiyotik içti hastanedeyken yediğimiz iğneleri hiç söylemeyim bile bizde cuma akşamı götürdük çağanı acile soğuk algınlığı dedi manak gibi banyo yaptırdım yiyce azdı öksürüğü burnu akıyo öksürüyo görsen çok huysuz uyku yok hep kucakta gezdiriyoz şu saat oldu daha ayağımda sallıyorum bırakınca hemen uyanıyo bide kendimde çok hastayım rabbim dermensız dert vermesin antibiyotikte içcekler meyvesuyuda takma kafana peditusu içmioysa ıhlamur içir sende zaten kusuyosa faydada etmez canını sıktığına değmez dünde ben çok bunalmıştım banada kızalr aynen böyle yuazdılar modalim düzeldi ben sakinleşince çağanda bugün daha iyi gibi şükür
anam çağanda aynı yaa habire eli ya ağızda ya suratda babası uykuyu alamıyo ondan dioo ama heryerini kaşıyo uyuz oldu dicem ama sadee yüzünü kaşiiibilmiyorumkismile

bende başladım canım az az her meyveyi veriyom dün muz verdim bugün kiraz karpuz verdim meyvayı çağanda çok seviyo visem bi karpuzu yimem demez kesinkaydirigubbakcemile3

kızlar ben bu akşam doktora gittim ağrılarım çok arttı evdede bayılcak gibi oldum öksürüğümde vardı eşimde acile götürdü doktor baktı boğaz yolların çok tahriş olmuş gripte var dedi iğne vuram dedi iğne kaktıla baaa ben dedim bebek emziriyom doktor bey dedim olsun bişiycik olmaz senden daha çok hasta olur bebe dedi ama iğne ne iğnesise yaktı sol bacağımı kütürüm yaptı 1 saat beni bide ialç yazıyım onuda kullan dedi ama ilacı almadık daha ne ilacı bilmiyom yanee iğne iyi geldi ayyy çok kötümüşüm ben eşim diyoda eve geldikten sora çiğdem doktora seni götürdüğümde ruhtan farkın yoktu diyo çağanın derdinden kendini hiç görmüyosun diyoo ahh didim analığı biliyonmu sen herif dedim şimdi iyiyim şükrolsun çağanda ayağımda ama 12den beri uyuyo mıkırdakıkça sallıyom yarın gece annem bakcak ben uyucam eşim ben bakam sen yat dedi ama oda sabah işe gitcek kıyamadım ben zaten herkezi düşünmekten kendimi yıpratıyom anam benimde çenem düştü sanki karşımda biri varmış gibi sohbet ediyom çağan acık düzeldiya moralim düzeldi uykusuzluk sarsmıyo bu gece yada iğnenin etkisi anlamadım gitti yarın sabah okuyun yazdıklarımı gebertirim bu kaaa uğraştım atlayanı okumayanı bakacam furacamklava: hadi öptüm hepiciğinizi tabii biyerinizde pireler uçişii emme nesee yarın anam gelii çok mıtlıyım yaşasın

günaydınnnn
gece gene mıkır mıkırdı, pek uyuyamadık.:1no2:
sürekli yüzüstü yatmak istiyor, sırt üstü koyunca çıldırıyor. anlamadım gitti.:bbo:
dün bütünnn gün iş yaptım. alışkın değilim ya yoruldum kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun canım.
antibiyotik veriyorum diye sıkma canını, sonuçta iyi olacak.

canım evet gdo falan çok kafa karıştırıcı ama mamayla devam sütleri bir değil maalesef.
anne sütü almayan bebeğin mamaya geçse bile belli oranda devam sütü alması gerekiyor.
ama dediğin ne biliyim armutlu pirinçli mama yerine pirinç unu yapmaksa ona katılıyorum

geçmiş olsun kız, bu sefer de yırttın.
olm dikkat et acık kendine yaa..

lan cadıı arada nokta koy, virgül koy, satırbaşı neyim yap.
canım çıkıyo yazdıklarını anlayacam diye yaa
alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…