2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kötükedihüsolaelaelaelaelae nevar yapamıoz işte iki işi birden çııksss beceri meselesi biz senin gibi hamarat karı değiliz sempatiksalakcinni

ya ayağının terlemesiyle bence ilgili değil kereminde çook ayağı terliyor ve kuruyor buz gibi ayakları bence mama dışında ek başka bişeyler yeni vermeye başladınmı?ben kereme meyve püresi yaparken içine muzda eklemeye başladım 3 gündür kabızlıkla uğraşıyoruz dün yaptı birde düğündeydik tam yemeğin ortasında beline kadar sonracığıma rahatladı tabi o olan gene bana oldu..dr.gidecektin tekrardan sen gittinmi esmercim bir sor telle dr.a

iyiyiz canım sen nasılsın kerem nasıl

ayy canım çok yorulmuşsun sen 100 kişi ne demek vayyyt beeee.helal olsun sana.kerem iyi işte canım yaa h.sonu gezdik gezdik bugün ayrıldık kuzumla.kız feyza biz buğlemi alalım kereme kız sana benzerse yaşadık biz hamarat bir kızın olacak allahtan benimikisi erkekte azcık bana benzese yeter artar onların mutlulukları için :lepi:kafamçokkarıştı

şimdi ben sana şöle derdim lan esmer karısı daha önceki akşam bebek babasını istemiyomuş bütün geceuyudu diyen sen değilmiydin sen nasıl nankör bi kadınsın hiç pirelerin kıpırdadın istemiyosun uyumayan bebelerin analrının canı yokmu derdim emme demiyorum mütasip bir anne olarak canım arkdaşım sıkma canını ayağından bişiy olmaz çağanda hep terliyor mama geçiş dönemlerinde bu husursuzluklar normaldir alışır yakında midesindede bişiy yoktur diyorum ve kendimi alkışlıyorumhihoyyyt
afferin kocana yok hazırlara şeker koymuyon
ayy ne güzel sağsalim gitsin gelsin inşallah
cadı geçmiş olsun canım dikkat et kendine
saol gözüm benim

günaydın fatma.
yook şeker koymuyorsun. bebeklerin hiçbir gıdasına şeker koymuyorsun zaten.
tatlandırman gereken durumlarda pekmezle tatlandırıyorsun. ama muhallebiyi tatlandırmana gerek yok.

ya ben dışardan kavanoz mama almak istemiyorum kendim yapayım diyorum sen başlamışsındır muhallebiyi nasıl yapacam mesela süt koymalımıyım un yerine pirinç unumu koymalıyım karar vermedim. yapnlar varsa muhallebi tarifi versinler lütfen..

2 numara başka bi mama dene esmer belki artık o mamayı istemyordur

yok bacım mamayı istemiyorum demiyor.
oo çok güzel süper, hadi içelim ama ben ıkınacam diyor.
gece maması da aynısını yaptı. derdi 2 numara sanırsam.

meyveye başlayalı 1 ay oldu, ona alıştı yani artık.
neyse sorun ayak değilse, mamaya da alışır napim.
ben acaba ayakları ıslanıyor diye mi diye düşündüm de.
c.tesi doktora gittik 1 ve 2 numarayı karıştır ver dedi. öyle yapıyor ama henüz rahatlamadı.

yok lan sorun benim uyumamam değil olm bebe kıvranıyo tüm gece içim gidiyor.
alışkınım uykusuzluğa ben, varsın uyutmasın da kıvranıp durmasın. hatta bir ara çok ağladı çünkü.

kızlar bide bebe büsküvisi ve süt e başlayan varmı ? büsküvinin şekersiz onları varmış sanırım hipp bebe büsküvisinde şeker yoktu yanılmıyorsam..

günaydın kızlar...
esmer bence ayağındaki terden değildir ya eğer öyle olsa sende demişsin 6 aydır midesini üşütmüş olmalıydı...
mama içinse geçen gün dediğm gibi bence birde mamanın markasını değiştir...belki işe yarar cnm

feyza maşallah ya size 100 kişiye yemek ne demek...alkisalkisalkis
ya kızlar şimdi biz hangi doktora inanacaz aptamilde GDO mu varmış yani...bzm doktor aptamil yada hipp önerdi...bende kaç aydır aptamil veriyorum ...:uhm:
valla aklımda kalanlar bunlar şimdilik..

anacım ben kendimi övmek istemem ama mutfakta yemke yapmayı sevmem o konuda hızlıyımdır ama çok sevmedeğim için hiç uğraşmam ama ev temzilk dersen çok hızlı ve pratikdirm dedim ya evde o kadr misafr vardı akrabalar ,apartman komşular bulaşık elimde geçti koca koca kazanları hem yıkadım hem duruladım .hatta aşağıda dağıtaln yemekdede pilav ve tavukalrı hep veb servis yaptım tabaklara hızımı düşün yani ama nazarlandım zaten bacım dün kalkamadım

benim kızımda benzerse inş benzer düşünürüz kerem beyi emme öyle kolay değil ben eşime 10 yıldır süründürdüm bak o konuda bana çekerse bilemem iyi düşün yani:)) benim annemde çok hamarat tüm yemekleri eniştemle beraber yaptılar bende anneme çekmişim kızımda bana benzer inş

canım çok yoruldum diyorum ya hiç halim yok bacım yaaa

bnde dün izledim gidip bebelac aldım ilk defa akşam verdim yedi bizm kız ne verceğimiz şaşırdık ya .yemesydi eğer sma alcaktım

hııı unutmadan cadoloz geçmiş olsun cnm...ucuz atlattın desene...ohhh annende geliyor süperrr...hihoyyyt

günaydın herkese
esmer o mıkırdanma dönem dönem oluyo erende

ben alıştım yani hiçbişey yok mıkır mıkır
biyeri agrıyo karnı falan diye calpol veriyorum uyuyo

yoksa benim oglumda çok uslu ama dönem dönem kuduruyo.:umursamaz:

2 numaraya alışamıyor bence biraz daha 1 numara ver sonra 2e geç canım çocuğun bünyesi kaldıramıyor yada bağırsakları düzenleyici şurup kullan bi dönem alışana kadr sonra şurubu kesersin benim doktrda eğer çok zorlanırsan debribatı günde 1 ölçek ver alışnca bırak demişti dene istersen

ben öyle yapıyorum bagırsak düzenleyi veriyorum hemen yapıyo..

ben daha hiç muhallebi vermedim ve doktora sormayı da unuttum vereyim mi diye.
ama devam sütüyle ya da anne sütüyle yapabilirsin muhallebiyi.
pirinç unu koyarsın, azıcık da pekmezle tatlandırabilirsin.

kızlar bide bebe büsküvisi ve süt e başlayan varmı ? büsküvinin şekersiz onları varmış sanırım hipp bebe büsküvisinde şeker yoktu yanılmıyorsam..

bize bebe ekmeği verdi doktor.
bebe bisküvisini ben önermiyorum, şekerli onlar dedi.

2-3 daha devam edecem karışık vermeye. hala kıvranırsa 1 numaraya geri döneceğim birkaç gün. sonra farklı bir markayla deneyeceğim 2'ye geçmeyi.

GDO konusunda ise açıkçası hiiiççç umursamıyorum.
yediğimiz ya da bebelere verdiğimiz herşey katkılı zaten.
yoğurdu evde yapıyoruz desek mayaladığımız süt işlenmiş süt.
bütün mama firmaları toplanıp dese ki hepimizde GDO var kaderşim; ne yapacaz seve seve gene verecez.
o yüzden yapacak bişey yok.

her mıkırdandığı calpol verme canım ya bağışıklık yapar çok ateşli ve hasta olduğunda ver bence

2-3 gün daha devam edeyim alışamazsa 1'e dönerim zaten.
doktor da dedi zaten; karışık verince de rahatlamazsa bir dönem daha 1 numara verirsin diye.

ben öyle yapıyorum bagırsak düzenleyi veriyorum hemen yapıyo..

yok benimki gayet güzel yapıyor da, sancısı var işte sanırım.
mamada level atlayınca alışamadı

hee bu arada mama sandalyesi alacaklar.
dün bana arkadaşımdan chicco polly geldi. gayet güzel, beğendim ben. tavsiye edebilirim.
istanbuldan saraçhanedeki haşim işcan geçidinden almışlar 3 sene önce.
piayasadaki fiyatının yarısına almışlar ordan, aklınızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…