canım geçmiş olsun dikkat et kendine.kızlar ben bu akşam doktora gittim ağrılarım çok arttı evdede bayılcak gibi oldum öksürüğümde vardı eşimde acile götürdü doktor baktı boğaz yolların çok tahriş olmuş gripte var dedi iğne vuram dedi iğne kaktıla baaa ben dedim bebek emziriyom doktor bey dedim olsun bişiycik olmaz senden daha çok hasta olur bebe dedi ama iğne ne iğnesise yaktı sol bacağımı kütürüm yaptı 1 saat beni bide ialç yazıyım onuda kullan dedi ama ilacı almadık daha ne ilacı bilmiyom yanee iğne iyi geldi ayyy çok kötümüşüm ben eşim diyoda eve geldikten sora çiğdem doktora seni götürdüğümde ruhtan farkın yoktu diyo çağanın derdinden kendini hiç görmüyosun diyoo ahh didim analığı biliyonmu sen herif dedim şimdi iyiyim şükrolsun çağanda ayağımda ama 12den beri uyuyo mıkırdakıkça sallıyom yarın gece annem bakcak ben uyucam eşim ben bakam sen yat dedi ama oda sabah işe gitcek kıyamadım ben zaten herkezi düşünmekten kendimi yıpratıyom anam benimde çenem düştü sanki karşımda biri varmış gibi sohbet ediyom çağan acık düzeldiya moralim düzeldi uykusuzluk sarsmıyo bu gece yada iğnenin etkisi anlamadım gitti yarın sabah okuyun yazdıklarımı gebertirim bu kaaa uğraştım atlayanı okumayanı bakacam furacamklava: hadi öptüm hepiciğinizi tabii biyerinizde pireler uçişii emme nesee yarın anam gelii çok mıtlıyım yaşasın
gunaydın esmerim. yaaa Ege de öyleydi akşamsürekli mıkırdadı çok uykusuzum çokkkk her uyandığında da apartmanı inletecek kadar bağırdıııııııgünaydınnnn
gece gene mıkır mıkırdı, pek uyuyamadık.:1no2:
sürekli yüzüstü yatmak istiyor, sırt üstü koyunca çıldırıyor. anlamadım gitti.:bbo:
dün bütünnn gün iş yaptım. alışkın değilim ya yoruldum kaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun canım.
antibiyotik veriyorum diye sıkma canını, sonuçta iyi olacak.
canım evet gdo falan çok kafa karıştırıcı ama mamayla devam sütleri bir değil maalesef.
anne sütü almayan bebeğin mamaya geçse bile belli oranda devam sütü alması gerekiyor.
ama dediğin ne biliyim armutlu pirinçli mama yerine pirinç unu yapmaksa ona katılıyorum
geçmiş olsun kız, bu sefer de yırttın.
olm dikkat et acık kendine yaa..
lan cadıı arada nokta koy, virgül koy, satırbaşı neyim yap.
canım çıkıyo yazdıklarını anlayacam diye yaa alsanaalsanasmile