2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

nolmuş kızlar ne gdosu aptamildemi varmış gdo

valla cnm öyle deniyor ama bakalım ben kaç aydır veriyorum eceye...
ama ben pek inanmıyorum ya ne bilim...gerçi hemen herşey de var bunda da neden olmasın...:umursamaz: ama varsa diğer mamalarda da vardır kesin!!

maşallah bizimde 14 mayısta 4. ayımız bitti

sağol cnm yaaa..büyüyoruzopuyorumnanaktan

ayça yeni ayınız hayırlı olsun,maşaallah eceye kocaman olmuş,

sağol cnmcım..kocaman olduk kocamankaydirigubbakcemile5

ayça aramızda bir gün var yarında biz inşallah

ben 24 aralıkta doğum yaptım cnm...zaman ne kadar çabuk geçiyor yaaakaydirigubbakcemile4

öğretmenim senin varmı mama robotu ben kararsızımda kullananlardan bilgi almak istiyorum

bende arçelik var cnm...
ben memnunum...zemuszemus
pratik oluyor bana..küçük yerde kaplamıyor...
meyve pürelerini de artık onda yapıyorum..:lepi:
çok pahalı bişeyde değil zaten.. buharda pişiriyor en önem verdiğimde bu oldu zaten bnm...

kaydirigubbakcemile4yok yok ben karar verdim hızınıza yetişemiom kim ne alıyo almıyo bişeye cvp yazana kadar baska bişi okuyom topic degil İMKB mubarek

alışırsın cnm alışırsın merak etme....kaydirigubbakcemile5
gerçi bazen belli olmuyor bir bakıyorsun herkes yoğun oluyor topik boş oluyor...
ama bugün herkes formunda maşallah...:nazar::nazar::nazar:

smhçim ben simdi almiam arelik ile beko aynidir.avent in de varmiş ama o epey pahalidir.simdilik almiam evdeki pişen sebxeleri deniem anim

bende ek gıdaya başlamadım dahada
ya aslında ince düşünmeyip kendi yemeklerimizdenmi versem tuzsuz yapıp
bu robotlar hem buharda pişiriyo hem parçılıyo falan özellikleri var ya aslında buharda pişirip sebzelerin vitaminleri falan gitmiyo diyo aklıma yattıda

rengarenk hoşgeldin.

benim tek fark ettiğim daha kristal olması mahvoluyorum biberonun ucunu açıcam diye sempatiksalakcinni

yaa sorma 2 fırt bebe çekiyo tıkanıyo, bi fırt ben çekiyorum açıyorum.
mamanın yarısını ben ymeiş oluyorum :roflol:
bi de pis tadı var zaten böyykkk

şimdi bebişlerimiz için bu aletler şartmı kendi yemeklerimizi tuzsuz yapsak ya da tuz atmadan önce onların payını biraz ayırsak olmaz mı?gereksiz gördüğümden degil evin her yeri oyuncak kıyafet bebek için alet edavat doldu bunların hepsini yapmaya çalışıyoz iyi güzelde bazen para tuzağıymış gibi geliyo...
hepimizin annesi her yiyeceğimiz gıdaya ayrı aletmi kullandı?

şimdi bebişlerimiz için bu aletler şartmı kendi yemeklerimizi tuzsuz yapsak ya da tuz atmadan önce onların payını biraz ayırsak olmaz mı?gereksiz gördüğümden degil evin her yeri oyuncak kıyafet bebek için alet edavat doldu bunların hepsini yapmaya çalışıyoz iyi güzelde bazen para tuzağıymış gibi geliyo...
hepimizin annesi her yiyeceğimiz gıdaya ayrı aletmi kullandı?

ben almayacağım
bırak robotu mutfakta ekmek kutusunu koymaya yer yok zaten
akannehir

öğretmenim
ozaman dur bi bende almayı erteleyeyim ihtiyaç olursa artık

kızlar bide bizimkinin yanağı doğduğunundan beri kızraık geçen ay dr egzaman vazalin falan kullan kuru kalmasın demişti
bu gece gittiğimiz dr yüzü atopik dermatit olmuş deyip iki krem verdi
aa bide baktık kortizonlu kremmiş dr una sorduk 5 gün kullanın dedi
gıcık kaptım yaa

öğretmenim

kızlar bide bizimkinin yanağı doğduğunundan beri kızraık geçen ay dr egzaman vazalin falan kullan kuru kalmasın demişti
gıcık kaptım yaa

sıkma canını bütün dr ler birbirinden faklı bazen insan ne yapacağını şaşırıyo
Allaha emanet edicez yavrularımızı

hoşbuldum esmeralda :) ilk günden kendimi kaybettim bu topicte

alışırsın bi kaç güne merak etme hihoyyyt

öğretmenim

gıcık kaptım yaa

canım atopik dermatiti biliyorum ve genelde kortizonlu merhemle tedavi ediyorlar.
ama içerdiği kortizon oran düşük. yani kortizon hapları gibi ağır değil.

ayy aneciğimin gelmesine dakikalar kaldı evi sildim süpürdüm anama yemek yaptım akaşamda fırında tavuk yapcam hemide poşette oğlanda okula gitti 30 lirada para aldı gezileri varmışş anasınıfımı masraf sınıfımı anlamadık perşembe günü ille sen gel geziye diyo bakalım çağanı bugün denicem kakınca pirinç unu pişircemonu yiyip 5e kaa durursa ben gitcem anam bakcak yadaanneannesi gitcek inşasllah dururda ben giderim çok hevees ediyo gürhan epeydir senle biyere tek gitmedik anne dedi sabah duygularım depreşti gözlerim doldu ama sallandım kendime geldim:)))

ayy aneciğimin gelmesine dakikalar kaldı evi sildim süpürdüm anama yemek yaptım akaşamda fırında tavuk yapcam hemide poşette oğlanda okula gitti 30 lirada para aldı gezileri varmışş anasınıfımı masraf sınıfımı anlamadık perşembe günü ille sen gel geziye diyo bakalım çağanı bugün denicem kakınca pirinç unu pişircemonu yiyip 5e kaa durursa ben gitcem anam bakcak yadaanneannesi gitcek inşasllah dururda ben giderim çok hevees ediyo gürhan epeydir senle biyere tek gitmedik anne dedi sabah duygularım depreşti gözlerim doldu ama sallandım kendime geldim:)))

hee sat ufak canavarı anana gezin büyük canavarınlan kız.

Back
X