Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zaman doğdudu ece ayça benimkinin ayınıhesaplıcamda:))bugün 5.ayımızı doldurduk......çok şükür...![]()
oyy geçmişi okudum geldim gunaydın herkese..
esmer ayazaın mamadandır merak etme..
feyza allah kavuştursun..
cadı geçmiş olsun dikkat et kendine.
rengarenk sende hoşgeldin aramıza..
aklımada bunlar kaldı :)))
mama muhabbeti olmuş off ya ben normalde çok rahat biriyimdir endişelendim gdo muhabbeti olunca.en iyisi diye aptamil alıyordum..
inşallah dururda ben giderimcadaloz;inşallah sen gidebilisin geziye bence oğluşun çok çok daha mutlu olur
kızlar chıcco nun mama termosunu kullanan yok mu
inşallah dururda ben giderim
cıks canım benim oğlan sade sarı kızı emiii daha termosa geçemedik:))) ama vardır bunlardan kullanan kesin yazarlar birazdan esmer bilüüü o herşeyii bilüüüükaydirigubbakcemile3
ben inek sütü veriyorum ya bişey olmaz ben kızlarımada verdim 6 aydan sonra...hatta köyden geliyo kaynatıyorum 5 dk..
taze taze içiriyorum..çok deil günde bir kez..
gayet saglıklı ve kemikliler. boylarıda uzun bunu süte borçluyum sanırım ...
benim kide su an sarıkızla takılıyo ama yakındır geçeriz ek gıdaya o zaman gezmelere gidetken lazım olur die düşündüm
benım yengemde 6. aydan itibaren sütle yaptı mamasını , muhallebisini,bebe büsküvisini sütle ezdi verdi hala geceleri süt veriyor ve uzun boylu saglıklı bir oğlu var. bende 6. aydan sonra verecegim süt belki biraz sulandırırım ama 1 yaşından önce verecegim.