2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bugün 5.ayımızı doldurduk......çok şükür...:nazar::nazar:
ne zaman doğdudu ece ayça benimkinin ayınıhesaplıcamda:))
oyy geçmişi okudum geldim gunaydın herkese..
esmer ayazaın mamadandır merak etme..
feyza allah kavuştursun..
cadı geçmiş olsun dikkat et kendine.
rengarenk sende hoşgeldin aramıza..
aklımada bunlar kaldı :)))
mama muhabbeti olmuş off ya ben normalde çok rahat biriyimdir endişelendim gdo muhabbeti olunca.en iyisi diye aptamil alıyordum..

yuhh diyorum ecrin bende tam bu kız nerde diceğdim sen geldin len daha yenimi kalktın kadın nerdesins en bu satte kaaa:oklava::oklava:

inşallah dururda ben giderim

cıks canım benim oğlan sade sarı kızı emiii daha termosa geçemedik:))) ama vardır bunlardan kullanan kesin yazarlar birazdan esmer bilüüü o herşeyii bilüüüükaydirigubbakcemile3

cıkks onu bilmiim.
bilim ama almadım pahalı o.
olm benim bebem emanetlerle büyüyo, onların zamanında termos yokmuş ondan almamışlar. dolayısıyla biz de kullanmıyoruz o yüzden. kaydirigubbakcemile3

smh çim bana da hamileyken kasıntım çoktu diye vermişti kortionlu krem.onalrin orani çok dusuk korkma demişti doktor.gerçi benim kaşintim duelmişti kullanmama gerek kalmamişti

çadi buyuk oglun da çok mutlu olur.insallah gidebilirsinix ana ogul:))

Son düzenleme:
rengarenl ben termos aldım ama chicco degil normal yarım litre alıyor.20 liraydı.dışı çelik...
cadı geldim şekerim benim kız uyuyor malum bende geç kalkıyorum:))))))))))))))))))))gürhan usluymuş ikinci fena neyse büyük konuşmım 2.ye görürüm günümü:)

smshh canım ayrisin yüzüde öyleydi çok fenaydı hatta.bize 99 bebe losyonu yazdı dr onunla geçti bulanan kadar 50 yer gezdi abim:)tamamen bitkisel birşey..bizim dr da pek otçu be:)

bende carrefourdan 15 tl'ye içi çelik dışı plastik bi termos aldım.
sabahtan sıcak su koyuyorum, akşama kadar soğumuyor.

ay bende gitmeyi çok istiyorum ama kızlar bu oğlanla zor gibi neyse olmadı gürhanım aklllı haftasonuna söz veririm ikna olur babası varken gezeriz bizde babamız çağanı gezdirir bizde oğlumla kol kola gezerik:))) 1 saatlik olsa annem eylerde 1de gidip 5 6 gibi dönülcek pek sanmıyom çağan azar kudurur anam kapılarda kalır çok denedik çünkiii durmuyo hıyar

ben inek sütü veriyorum ya bişey olmaz ben kızlarımada verdim 6 aydan sonra...hatta köyden geliyo kaynatıyorum 5 dk..
taze taze içiriyorum..çok deil günde bir kez..

gayet saglıklı ve kemikliler. boylarıda uzun bunu süte borçluyum sanırım ...

benım yengemde 6. aydan itibaren sütle yaptı mamasını , muhallebisini,bebe büsküvisini sütle ezdi verdi hala geceleri süt veriyor ve uzun boylu saglıklı bir oğlu var. bende 6. aydan sonra verecegim süt belki biraz sulandırırım ama 1 yaşından önce verecegim.

benim kide su an sarıkızla takılıyo ama yakındır geçeriz ek gıdaya o zaman gezmelere gidetken lazım olur die düşündüm

hee kız öle desenee illede derdiniz zorunuz markaa yavv bendede var içide dışıda çelik ben taa büyük oğlandaken aldıdım onu ufak boy öle bişiy al işte geçende arkadaş almış ondan milyon shoplarda oluyo 20ye almış benimkinde olanı al öle bişiyy işte

kız ecrin yaşa gününü benden izin içime doğdu ikinci oğlan olcak azman olcak hemide yaşa gününü uyu uyu benim yiyimede uyu:)))

rengarenk bencede gereksiz işimi girüyor yeterli:)
sen hangi ilçede oturuyorsun.ikeada da var ucuza habertin olsun..renkli dışı güzel ben sonradan gördüm almasam alırıdım onları.

benım yengemde 6. aydan itibaren sütle yaptı mamasını , muhallebisini,bebe büsküvisini sütle ezdi verdi hala geceleri süt veriyor ve uzun boylu saglıklı bir oğlu var. bende 6. aydan sonra verecegim süt belki biraz sulandırırım ama 1 yaşından önce verecegim.

bende katılıyom baaada bebelactan habire mesaj geliii 1 yaşından önce inek sütü şöle böle diee ben diğer oğlana 6 ay bitti gece süt cicibebe veriyodum sabaha kadar emmeden uyuyoydu bunada yapacam inşallah ozmana düzene girer

semiha canım adı ''99 bebe losyonu'' tam olarak..büyük eczanae kozmetikçilerde oluyormuş zor bulduk..

süt bende vercem 6 7 aydan sonra bişi olmaz bende annemi hiç emmemişim hiç bir mamayı yememişim annem sütle pirinç unu yapmış bayılıyordun diye.ben tuhafmış bebekten biberon memesi varya bitek onu emiyormuşum yalancı meme gibi annerm diyo bazen üstten su koyuyordum içiyodun ordan:)))ay ne komik bi görüntü şimdi ayrisi düşündümde öyle biberon memesiyle gören zavallı bi meme alamöıyor çocuga demiştir:)

Back
X