2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

size sora sora öğreniyom ilk bebe acemilik var annem baska al dese almam ama siz dediniz ya bunlar da oluyo diye gider alırım şimdi :) esenkentte oturuyom cnm yakınım ıkea ya bakarım bi ara

kızlar anne sütüne en yakın süt keçi sütüymuş
marketler de satılıyormuş keçi sütü hiç denk gelmedim
ama kardeşimin patronu alıyormuş kızına

bende süt vericem bende 3 ay emmişim snr ver elini sütlü tarhana çorbası :) şu an da iri kemikli bi hatun olarak geziyom.
eşimde normal sütle büyümüş mşallah boyu posu yerinde

ben markette satılana baktım 6 ay raf ömrü var güvenilir gelmedi çünkü keçi sütü çabuk bozulan bişey
Bolona markalı keçi sütü var onu bulabilirsn onu al 3 gün raf ömrü

hey maşallah topige:))keçi sütü ben gördüm sütaşın sanırım yanlış ta görmüş olabilirim iki buçuk liraydı:)
rengarenk esenketn neresiydi ya anadolu yakasımı,5 haziranda buluşma var sned egel:)
termosa su kaynatıp koycaktım koyarken elimi yaktım buz tutuoyrum offf.

hey maşallah topige:))keçi sütü ben gördüm sütaşın sanırım yanlış ta görmüş olabilirim iki buçuk liraydı:)
rengarenk esenketn neresiydi ya anadolu yakasımı,5 haziranda buluşma var sned egel:)

iki bucuk liramı kaydirigubbakcemile3

geçenlerde eşimin iş arkadaşı gelmiişti hanımı benim oğlan hiç emmedi keçi sütüyle mama yapıp verdik hep diyo kocaman bi oğlu var maşallah. kızlar bide kavanoz maması değilde arı mama yedirin diyolar ben alıpta deneyecegim bakalım zehra sevecekmi.

fatma sen dene yerse bizde alırız.pirinç ununu ver gitsin yapcem hee sonunda:))ben meyveyi rendeleyip kendim vercem yogurt falanda evde yaparım hazır düşünmüyorum meyve püresi ve yogurtlarda.hatta yaptıgım yogurda meyve rendeleyip eklerim alsana meyveli yogurt olur:))
şimdilik fikrim böyle ilerde zor gelirmi bilmem hazır alıp verebilirmde:)))

yok kız 1 litresi o fiyat uygun bence.çunku normal süt neredeyse 2 lira..bu keçiiiiiiiiiii sütü özellikli..<ma nekadr güvencen o var ya inek sütünü keçi diye doduruyorlarsa malum burası tr:))bolanayı bende izledim tv de o orjinal ve özel siparişle bırakıyolar sana en yakın markete:)

avrupa yakası cnm bahçeşehir esenkent
İnşallah bi aksilik çıkmazsa gelicem uzak ama napalım ayarlayabilirsem süreyya plajındayım :)
dikkat et cnm yaw insanın neresi acıyosa canı orda valla öpelim geçsin :)

Back
X