2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

offff şu ek gıda olayı zor iş biz daha başlamadık cuma kontrolümüz var 5 i bitiricez bakalım ne diycek doktor

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın yarın işe gelmiyorum izin aldım sabah yiğenimi askere yolcu edicem eve geldiğimde açarım artık .görüşmek üzere

ocak anneleri kumbara topiğinden mi devam ediyo yoksa :)
ben kkda burası ve zayıflama topiğinden başka pek topiğe girmiyodum, arada değişik şeyler olursa yazar mısınız?

yok şekerim ben kumpara topiğiyle yeni tanıştımda öğrenmeye çalışıom nasıl bişey diye

ceyce evet zevkli oluyor ben yıllardır yapıyorum iyi rakamlar topladım:)kocişin haberi yok tabi:)her kadının kocasından gizli parası olmalı:)

esmer sen bie haberr veirirsin artık ayaın durumunu.Insallah biseyi kalmax

bende hayatimda ilk ke çanim tatli çekti diye irmik tatlisi yaptim o kadar ax şeker koymusum ki tatli olmamıs:)

ecrinnnn atmaz olurmuyum cnm...dün 2lira attım....bugün 3 liraaa...

esmer bişeycik yoktur ayazdaopuyorumnanaktan
....bu ateş vız gelir tırıs gider ayazaaaa
bende hastane ortamlarını hiç sevmezdim ama ece doğduğundan beri iyice nefret ettim bebişim sarılıktan dolayı 3 gün fetoterapi almıştı...gee gündüz 24 saat ordaydım içeri almasalarda her an beklemiştim yenidoğan kapısında...

feyza güle güle gidip güle güle gelir yiğenin inşallah...

mrb kızlar nasılsınız
kızlar tatlı dedi de öğretmenim aklıma topikteki krem karamel geldi enfes bi tarif çoook da basit deneyin deri süper bi lezzet

csaa versene tarifini canım yapayım bu akşam çabuk verirsen sevinirim çıkıyorum ben.burda olmasamda özelden msj atarmısın bana tarifi eve gidince yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…