kızlar aksam burada kaza olmus 2 yasında bır bebek kafasından bayaa buyuk bır darbe almıs gece 1.30 cıvarıydı kayınpeder apar topar hastaneye gıttı ellerınden gelenı yapmıslar hatta evden cıkmadan helıkopter ıcın talımat verdı acıl beyın amelıyatı yapılabılecek bır hastaneye goturmek ıcın.. gece saat 4 te geldı ama konusamadık galıba kaybetmısler o kadar uzuldum kı anlatamam dusundukce aglayasım gelıyor..
demek ıstedıgım aslında su lutfen bebeklerımızı arabalarda yeterlı guvenlık onlemlerı ıle tasıyalım on koltukta bulundurmayalım kendı kucagımızda bıle olsa Allah yazmasın cok zor aksamdan berı kendıme gelemıyorum Allahım yavrularımızı korusun..
esmer gotur sen olsun ıcın rahatlar pısman olmazsın..
kızlar aksam burada kaza olmus 2 yasında bır bebek kafasından bayaa buyuk bır darbe almıs gece 1.30 cıvarıydı kayınpeder apar topar hastaneye gıttı ellerınden gelenı yapmıslar hatta evden cıkmadan helıkopter ıcın talımat verdı acıl beyın amelıyatı yapılabılecek bır hastaneye goturmek ıcın.. gece saat 4 te geldı ama konusamadık galıba kaybetmısler o kadar uzuldum kı anlatamam dusundukce aglayasım gelıyor..
demek ıstedıgım aslında su lutfen bebeklerımızı arabalarda yeterlı guvenlık onlemlerı ıle tasıyalım on koltukta bulundurmayalım kendı kucagımızda bıle olsa Allah yazmasın cok zor aksamdan berı kendıme gelemıyorum Allahım yavrularımızı korusun..
maalesef Türk insanı olarak cok ıhmalkarız helekı cocuk ıstıyor aglıyor deyıp onları onkoltugu bırak dıreksıyonda tasıyoruz orneklerı bolca mevcut hazıranda araba koltugu mecburı hale gelıyor umarım daha canlar yanmaz sıkı tutulur denetımler her keseye gore araba koltugu var onu gectım artık yasallasırsa herkes bırbırıne verır koltukları mecbur tutsunlar ne olursa olsun.. can bu yaa..ayy Allahım korusun ya.
ön koltuğa bebek, çocuk oturtulmaz ya, kimse düşmesin bu hataya.
nasıl dayanır buna can bilmem
yaa götürem de şifada sgk yok, bişey yok. bir de bayağı pahalı bi hastane
muayeneyi doktor aradan alır ama tahlil falan isterse batarız.
tamam çocuğumdan kıymetli değil de ay sonu malum.
gerçi doktor en son konuşmamızda isterseniz bekleyin acil bir durum olursa ben sizi hemen zeynep kamile yönlendiririm, nöbetçi doktorla konuşup yanınıza da gelebilirim dedi.
yok yok, benim bu hastane takıntısını atmam gerek bir şekilde.
derdim şu an çocuğun ateşlenmesi değil, çocuk bu illa ateşi çıkıp hastalanacak.
derdim muayene bileolsa onu hastaneye götürecek olmak.
her ateşlendiğinde doktora götrmek şart değil gece çok yükselrse götürrsün bi düşüyor bi çıkıyor sen eve gidnce güzel ılık duş aldır fitil ver inşallh daha çıkmaz
geçmiş olsun esmer ateşi şu an varmı acaba...
akşam daha çok ateşleniyolar..
düşmezse götür istersen ..
sağol canım
canım ayseda oldu onun nicki. geliyor buraya sürekli.
valla ifadeyi bilmem ama bakışları çok değişiyor benimkinin. manalı manalı bakmaya başladı.
ben sabah uyanınca devam sütü veriyorum. saat 10:00 gibi kahvaltı edecek artık.
1-2 saat sonra gene devam sütü. öğleden sonra meyve. sonra gene devam sütü. akşam üstü çorba gene devam sütü.
akşam yatarken de devam sütü+içinde 2 bebe bisküvisi karıştıryorum tok tutsun diye.
ilk defa dün akşam yaptım bunu da.
para biriktirme topigi varda orda para biriktiriyoruz:))sende katıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?