2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben katı meyve sıkacağında elma ve havuç suyu yaptım, içine zeytinyağı damlattım, 4-5 tatlı kaşığı verdim, o gece çok erken uyudu ne hikmetse, havuç suyunun etkisini zeytinyağı artırıyormuş, meyve sıkacağında metal değdiğinden vitaminin azaldığını biliyorum ama cam rende ile suyu çok az çıktı, eskiden rendeleyip tülbentin içine koyup sıkıyorlarmış...

ne kadar boşmuş hayatım oglum olmadan önce onu anladım.allah eksikliklerrini göstermesin.
bir daha isterlerse sakın verme, ben de geleyim sıkılmıştım falan de, ne düşüncesizce hareket, bi de herkes bir olmuş bebeklerin ağzına illa yiycek bişeyler verecekler, saplantı resmen, kendin doğur ister yedir ister sev, benimkine bulaşma de mi ama, ben çok gıcık oluyom dayanamıyom böyle şeylere, oyuncak bebek mi bu alıp götürüyon, bak dellendirdiler şimdi beni demet...

valla, anca herkes uyuyunca oturabiliyom ecrin, demin ben de düşündüm, millet erken giriyo ne güzel diye, tabii biraz fransız kalıyom bu saatten sonra girince, ayaz iyileşti mi onu da bilmiyom, inşallah iyidir...

slm dimple..
ayaz iyi tahlil almış dr yarın belli olcakmış..
ancka sana kalıyor he pc..sen hala görev yapuyormusun?

günaydın kızlar....
ayaz nasıl oldu ya acaba giremedim dün öğleden sonra falanbilmiyorumkismile...çok merak ediyorum:sm_confused:
turp gibidir inşallah ...:Saruboceq:

günaydın kızlar....
ayaz nasıl oldu ya acaba giremedim dün öğleden sonra falanbilmiyorumkismile...çok merak ediyorum:sm_confused:
turp gibidir inşallah ...:Saruboceq:

burdayım canım dün yiğenimi yolcu ettim askere gitcektiya sabah yolcu ettim öğleden sonrada ağlamaktan topiğe giremedim hep uyudum .bugünde iş başı malum geldik sabahın köründe.sen nasılsın

günaydın arkadaşlaar..
ayazın iyi olmasına sevindim..
jasmin parmağının büyük oranda iyileşmesine sevindim cnm..
feyza Allah kavuştursun,kafa dağıtma bahanesiyle ev mis gibi oldu desene..

Ayça Ayaz iyi,turp gibi maşaallah
döküntülü hastalık geçirmiş,
tahlil sonuçları da bugün çıkacak sanırım..

Son düzenleyen: Moderatör:
bengisumut avatarındaki oğlun mu,ne tatlı maşaallah,çok şeker yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…