ben katı meyve sıkacağında elma ve havuç suyu yaptım, içine zeytinyağı damlattım, 4-5 tatlı kaşığı verdim, o gece çok erken uyudu ne hikmetse, havuç suyunun etkisini zeytinyağı artırıyormuş, meyve sıkacağında metal değdiğinden vitaminin azaldığını biliyorum ama cam rende ile suyu çok az çıktı, eskiden rendeleyip tülbentin içine koyup sıkıyorlarmış...canım..ben elma suyu verdim 1 haftav boyunca..
bu hafta havuç denemeye başlayacağım...bir de muhallebi vermeyi düşünüyorum..ama kendim yapmayı düşünüyorum..hazır almak istemiyorum..yapan var mı?nasıl yapıyorsunuz?bilmiyorumkismile
bir daha isterlerse sakın verme, ben de geleyim sıkılmıştım falan de, ne düşüncesizce hareket, bi de herkes bir olmuş bebeklerin ağzına illa yiycek bişeyler verecekler, saplantı resmen, kendin doğur ister yedir ister sev, benimkine bulaşma de mi ama, ben çok gıcık oluyom dayanamıyom böyle şeylere, oyuncak bebek mi bu alıp götürüyon, bak dellendirdiler şimdi beni demet...ne kadar boşmuş hayatım oglum olmadan önce onu anladım.allah eksikliklerrini göstermesin.
feyzae, Allah kavuştursun...
son çıkan iyi kapatsın topigi silip süpürsün sabah kontrol etcem heee:)
günaydın kızlar....
ayaz nasıl oldu ya acaba giremedim dün öğleden sonra falanbilmiyorumkismile...çok merak ediyorum:sm_confused:
turp gibidir inşallah ...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?