günaydın arkadaşlaar..
ayazın iyi olmasına sevindim..
jasmin parmağının büyük oranda iyileşmesine sevindim cnm..
feyza Allah kavuştursun,kafa dağıtma bahanesiyle ev mis gibi oldu desene..
feyzacım allah kavuştursun canım
sağol canım tüm askerleri allah ailelerine kavuştrsun inş.yok canım ne mis gibisi sadece salonu yaptım oda bişeylerle oyalanıyım diye bir sürü iş var zaten
kızlar günaydın n eoldu ayazıma yaa kıyamam ben teyzeme ben bugün oğlumun gezisine gidicem çok mutluyum annem 2 gündür çağana pirinç unu verdi ülkerin gogly ddiye bi markası arkadaşımdanda süt sağma makinesiyle bi biberon sarı kızdan süt sağdım durcak allahın izniyle inanıyorum çünki 2 gündür 5 saat beni ememden annem idare ettiriyim bakıyım ağlıocakmı diye denedi ağlamadı sütümü sağdıkta verdik içti bende rahatrahat gidicem allahın iznile pirinç ununu çok sevdi hemde 3 saat falan tokta tutuyo çok güzelde oyunlar oynuyo maşallah sanırım anneanne istiyomuş çahan geçmişe bakamıyom kusura kalmayın
feyza halledersin cnm,sen hamarat karusun
kaynananlar bu haftasonu mu gelii..
vallaha yılan hikayesine döndü haziran 5-6 sı gb dedi dünde konuştuk tam belli değil diyor süpriz yapcaklar sanırsam ben bu hafta btrmem gerek bugünde yatk odasını yapcam buğlmn cibinliğini neversimleri tülü felan atıyım diyorum üff kadın olmak çok zor yaaa
son çıkan iyi kapatsın topigi silip süpürsün sabah kontrol etcem heee:)
evet feyzacım harbiden tok tutuyo ben vermiştim bi sefer yemiyo diye bırakmıştım ama annem pes etmedi oyunla şeyle 150llilik yaptı bitirene kadar uğraştı ben hemen diliyle ittiriyo diye tok sanıyodum ama prof anam yavaş yavaş yer eğlenerek dedi sizide allah kavuştursun bacım şimdi gördüm askeriniziohh ne güzel oğluşunla gezceksin desene .çağan durur tabi nie durmasın bizim bebişler nasıl duruyor pirinç ununu bnde denesem buğlem hep emsin bişeyler yesin istiyor bari tok tutar
cadaloz eferin çağana uslulaşıyor artık,anneannesine söyle uzun süre kalsın,
sen de ayların yorgunluğunu bir nebze de olsa atmış olursun,rahatlarsın...
büyük oğluşunla iyi eğlenceler size...
iyi geceler kizlar ancak geldim herkes gitmis gerci bend e bir merhaba diyip yatacagim bugun doktora kontrole gittim parmagim icin durum iyi giidyor terlikle yuryebildim bugun cok sukur 1 haftaya tamamen iyilesir dedi doktor morlugu gecmis sisi de inmis bira sis daha ama o da gecer dedi
esmer ayaz hastalanmis gece ama iyilesmis yine sevindim canim
feyza allah kavustursun insallah hayirlisiyla gider tez zamanda doner yegenin
selam kimse varmı
günaydın kızlar....
ayaz nasıl oldu ya acaba giremedim dün öğleden sonra falanbilmiyorumkismile...çok merak ediyorum:sm_confused:
turp gibidir inşallah ...:Saruboceq:
Ayça Ayaz iyi,turp gibi maşaallah
döküntülü hastalık geçirmiş,
tahlil sonuçları da bugün çıkacak sanırım..
günaydın kızlar.
esmercim çook geçmiş olsun.
kızlar günaydın n eoldu ayazıma yaa kıyamam ben teyzeme ben bugün oğlumun gezisine gidicem çok mutluyum annem 2 gündür çağana pirinç unu verdi ülkerin gogly ddiye bi markası arkadaşımdanda süt sağma makinesiyle bi biberon sarı kızdan süt sağdım durcak allahın izniyle inanıyorum çünki 2 gündür 5 saat beni ememden annem idare ettiriyim bakıyım ağlıocakmı diye denedi ağlamadı sütümü sağdıkta verdik içti bende rahatrahat gidicem allahın iznile pirinç ununu çok sevdi hemde 3 saat falan tokta tutuyo çok güzelde oyunlar oynuyo maşallah sanırım anneanne istiyomuş çahan geçmişe bakamıyom kusura kalmayın
Allah kolaylık versin cnm,halledersin seen:lepi:
evet feyzacım harbiden tok tutuyo ben vermiştim bi sefer yemiyo diye bırakmıştım ama annem pes etmedi oyunla şeyle 150llilik yaptı bitirene kadar uğraştı ben hemen diliyle ittiriyo diye tok sanıyodum ama prof anam yavaş yavaş yer eğlenerek dedi sizide allah kavuştursun bacım şimdi gördüm askerinizi
evet zaten haftaya temizliğe kadınlar gelcek annem en az 2 hafta burda durma zorunda kadınların haftaya gelmesi iyi olduaklinialirimsmile halılarıda dün yolladık 1 haftayada onlar gelcek annem ben iş yaparken bırakıp gidemez iş bitincede 1 haftag gezme bahanesine salmam sora annem topuk kaçarsempatiksalakcinni
günaydın kızlar giremiyorum çok fazla bu hafta o kadar çok iş üstüste biriktiki
herşey bu günlere sıkıştı sanki çok yorgunum kuzumu salı doktora götürüm gelişim bildilerini diğer topiğe girim hiç sorunumuz yok çok şükür ek gıayada başlayın dedi doktorumuz biz zaten ufaktan veriyoduk zaten şimdi tam liste yaptı doktorumuz ona göre devam ediyoruz:)
bu arada hala taşınamadım evden ustalar çıkamadı bizimde başka işlerimiz oldğu için sanırım pazar pazartesi yeni evimizde olucazmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?