2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın n eoldu ayazıma yaa kıyamam ben teyzeme ben bugün oğlumun gezisine gidicem çok mutluyum annem 2 gündür çağana pirinç unu verdi ülkerin gogly ddiye bi markası arkadaşımdanda süt sağma makinesiyle bi biberon sarı kızdan süt sağdım durcak allahın izniyle inanıyorum çünki 2 gündür 5 saat beni ememden annem idare ettiriyim bakıyım ağlıocakmı diye denedi ağlamadı sütümü sağdıkta verdik içti bende rahatrahat gidicem allahın iznile pirinç ununu çok sevdi hemde 3 saat falan tokta tutuyo çok güzelde oyunlar oynuyo maşallah sanırım anneanne istiyomuş çahan geçmişe bakamıyom kusura kalmayın

günaydın arkadaşlaar..
ayazın iyi olmasına sevindim..
jasmin parmağının büyük oranda iyileşmesine sevindim cnm..
feyza Allah kavuştursun,kafa dağıtma bahanesiyle ev mis gibi oldu desene..

sağol canım tüm askerleri allah ailelerine kavuştrsun inş.yok canım ne mis gibisi sadece salonu yaptım oda bişeylerle oyalanıyım diye bir sürü iş var zaten

cantanelerim nasılsın,eşin nasıl oldu?
en son izmire gidecek demiştin,

sağol canım tüm askerleri allah ailelerine kavuştrsun inş.yok canım ne mis gibisi sadece salonu yaptım oda bişeylerle oyalanıyım diye bir sürü iş var zaten

feyza halledersin cnm,sen hamarat karusun
kaynananlar bu haftasonu mu gelii..

ohh ne güzel oğluşunla gezceksin desene .çağan durur tabi nie durmasın bizim bebişler nasıl duruyor pirinç ununu bnde denesem buğlem hep emsin bişeyler yesin istiyor bari tok tutar

feyza halledersin cnm,sen hamarat karusun
kaynananlar bu haftasonu mu gelii..

vallaha yılan hikayesine döndü haziran 5-6 sı gb dedi dünde konuştuk tam belli değil diyor süpriz yapcaklar sanırsam ben bu hafta btrmem gerek bugünde yatk odasını yapcam buğlmn cibinliğini neversimleri tülü felan atıyım diyorum üff kadın olmak çok zor yaaa

cadaloz eferin çağana uslulaşıyor artık,anneannesine söyle uzun süre kalsın,
sen de ayların yorgunluğunu bir nebze de olsa atmış olursun,rahatlarsın...
büyük oğluşunla iyi eğlenceler size...

Allah kolaylık versin cnm,halledersin seen:lepi:

Günaydın kızlar
feyza bende sendenim kardeşimi gönderdik bizde askere
çoookkk zor oluyomuş en küçüğümüz ve tek erkek
zor yani

ohh ne güzel oğluşunla gezceksin desene .çağan durur tabi nie durmasın bizim bebişler nasıl duruyor pirinç ununu bnde denesem buğlem hep emsin bişeyler yesin istiyor bari tok tutar
evet feyzacım harbiden tok tutuyo ben vermiştim bi sefer yemiyo diye bırakmıştım ama annem pes etmedi oyunla şeyle 150llilik yaptı bitirene kadar uğraştı ben hemen diliyle ittiriyo diye tok sanıyodum ama prof anam yavaş yavaş yer eğlenerek dedi sizide allah kavuştursun bacım şimdi gördüm askerinizi
cadaloz eferin çağana uslulaşıyor artık,anneannesine söyle uzun süre kalsın,
sen de ayların yorgunluğunu bir nebze de olsa atmış olursun,rahatlarsın...
büyük oğluşunla iyi eğlenceler size...

evet zaten haftaya temizliğe kadınlar gelcek annem en az 2 hafta burda durma zorunda kadınların haftaya gelmesi iyi olduaklinialirimsmile halılarıda dün yolladık 1 haftayada onlar gelcek annem ben iş yaparken bırakıp gidemez iş bitincede 1 haftag gezme bahanesine salmam sora annem topuk kaçarsempatiksalakcinni

sabah sabah ne kadar enercikim,
bu gece beril saat 3'e kadar 3 defa kalktı,9,5 gibi uyumasına rağmen..
gözü kapalı mızmızlanıp duruyordu,
kaka yapamamıştı onun sıkıntısı vardı sanırım..
saat 3'ten sonra koceye devrettim,
saat 7'ye doğru getirdi,ben de dinlenmiş oldum,
koce olmasaydı bu gece halim haraptı hiç süt birikmemişti,beril de zırt pırt kalkıyordu,

günaydınn.
anca toplayabildim dünün işlerini.
günlerden sonra gece doğru düzgün uyuyabildik. gece mamasının içine 3 tane de bisküit attım dün, karnı tok altı pek, ateşsiz baygın gibi uyudu sonunda.
doktordan telefon bekliyorum sonuçlar içinde.

sağol canım sana da geçmiş olsun.
bak dedim sana şiş iner diye.
fahri doktoralık plaketi istiyorum ben artık kaydirigubbakcemile3

selam kimse varmı

görüşemiyoruz ne zamandır bacım
iyi misin, nasılsın

günaydın kızlar....
ayaz nasıl oldu ya acaba giremedim dün öğleden sonra falanbilmiyorumkismile...çok merak ediyorum:sm_confused:
turp gibidir inşallah ...:Saruboceq:

Ayça Ayaz iyi,turp gibi maşaallah
döküntülü hastalık geçirmiş,
tahlil sonuçları da bugün çıkacak sanırım..

yess mehlika cevaplamış bile zemuszemus

günaydın kızlar.

esmercim çook geçmiş olsun.

sağol canım

ayazın kafamı kızdırdı attım sonunda çöpe, oldu bitti :1closedeyes:

ayy çok iyi olacak hem kafan dağılacak hemde büyük kuzu mutlu olacak.
çağanla anan başeder, aklın kalmasın hiç.

günaydın kızlar giremiyorum çok fazla bu hafta o kadar çok iş üstüste biriktiki
herşey bu günlere sıkıştı sanki çok yorgunum kuzumu salı doktora götürüm gelişim bildilerini diğer topiğe girim hiç sorunumuz yok çok şükür ek gıayada başlayın dedi doktorumuz biz zaten ufaktan veriyoduk zaten şimdi tam liste yaptı doktorumuz ona göre devam ediyoruz:)
bu arada hala taşınamadım evden ustalar çıkamadı bizimde başka işlerimiz oldğu için sanırım pazar pazartesi yeni evimizde olucazmafoldumben

sağol canım teşekkür ederim .pirinç ununu deniycem nasıl yaptınız peki

maşallah demir'e.

hala bitiremedi mi ustalar? akannehir
bayağı ustalarmış yani. alsanaalsanasmile
neyse 3 gün sonra evinizdesiniz sağlık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…