2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kolay gelsin canım yorulmazmı insan hemde çok yoruluyo inşallh bir an önce bietrde sende rahat edersin dinlernsin .ama bitncede mis gb olur vallaha yeni tertemizce otrursun

Günaydın kızlar
feyza bende sendenim kardeşimi gönderdik bizde askere
çoookkk zor oluyomuş en küçüğümüz ve tek erkek
zor yani

allah kavuştrsun canım nereye gitti senin asker .sorma merve ilk yiğenim bende onla büyüdüm çok bağlıydı bana dünden beri çok kötüym ağlamktan kafam kazan gb oldu

Günaydın kızlar
feyza bende sendenim kardeşimi gönderdik bizde askere
çoookkk zor oluyomuş en küçüğümüz ve tek erkek
zor yani
Allah kavuştursun cnm..
maşaallah demire cnm
taşınmada Allah kolaylık versin

ben mi inşallh hallederim
aslansın seen kaplansın seen:lepi:
gunaydın kızlarrrrr
günaydın cnm..

maşallah demir'e.

hala bitiremedi mi ustalar? akannehir
bayağı ustalarmış yani. alsanaalsanasmile
neyse 3 gün sonra evinizdesiniz sağlık olsun.

ya zaten geçen hafta başladık banyo 3 günde bitti boya badanada 5-6 günde bitti salı günü parke sistre cila için başladı bugun cilanın 2.katı vurulacak cuma basabilirsiniz cumartesi eşya koyabilirsiniz dedi adam ondan uzadı cumartesi günü kuzenimin kınası-pazarda düğün var
Allahtan düğün gündüz olcak sünnet düğünü
düğün dönüşü taşırız sanırım evi :)

kolay gelsin canım yorulmazmı insan hemde çok yoruluyo inşallh bir an önce bietrde sende rahat edersin dinlernsin .ama bitncede mis gb olur vallaha yeni tertemizce otrursun

ya ev harici bin tane iş çıktı o yordu zaten beni hayırlısı artık bakalım
evi topla topla bitmedi ne çok eşyam varmış ya şu anda salonumda koliler yığını var hatta sehpa olarak bile koliyi kullanıyoruz arada:)

hala inat ediyorsun canım ya yatmadan önce mama ver diyorum sana 3 ölçek hatta 2 ölçek bile verebilrsin .bende sürekli emzirdiğim için süt olmuyor onun için hem sen dinlenrsin hem süt dolar sabhda güzel güzel emişir gelrsinz .ben sabah emziyorum akşam 4,5 kadr emmediği için akşam süt yetyor gecede yetyor ama sen sürekli emziriyosun yetmez tabi

esmercim çok geçmiş olsun ayazımın iyi omasına sevindim
chilekcim ben bi ustalara gözükem şekerim benim edepsizliğimden tırsarlar hemen biter evin ayıprtır sölemesi kocan bu konularda çok edepsizsin der olmayanı oldururum ustalara yoksaklava: demirede maşallah
feyzacım ülkerin gogyl marka bu pirinç ununda 4 aydan itibaren yazıyo kutusunda üstündeki tarif 4 yemek kaşığı un 1 su bardağı su ama çok acayip koyu oluyo annem onu 2 mama kaışığı mama 2 kupa bardağı suya yapıyo sulu mama gibi biberonla veriyo zaten kilolu diye kaşıkla vermiyom ben maksat beni aramasın a.s. arada gelip gelip bakıyom biyandanda işlerimi yapıyomkaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun güzel günler yaşarsın inşallh içine sindiği zamn insan heyecanla yerlştryor üstüne yazmıştrsın ne olduğunu zaten her koliyi odasına koyrsın öyle kolay oluyor.düğün sonrası nasıl yerlştrceksin yorgun olursun zaten.taşınmak çok zor ben hiç taşınmadım bu sene bnde çıkmak istyorum o evden bakalım

sağol canım teşekkür ederim .pirinç ununu deniycem nasıl yaptınız peki

ivet ivet yetmiyor dün arkadaştan süt sağma makinesi aldım iki göğsümden 50lilik sü çıkaramadım annemde diyoki anam kızım sütün ne kadan çokmuş çeşme gibi akıyo diyooosempatiksalakcinni koptum gülmekten napam bütün gece emiyo acuk uyusa birikir ama uyumii oyy sarı kızı çala çala emiiik bende kararverdim gecede bişiler vercem bide öel deniyem

dün elmayla muz yalattım berile,gelişme var deemiaklinialirimsmile
önce muzu yalattım çekimser çekimser dilini değdirdi biraz somurdu,
sonra elmayı yalattım,hoşuna gitti sanırım elmayı çektiğimde bakıyor uzanacak oluyor,
ben yerken elini uzatıyor,ben de biraz daha yalattım,ama yumuşak elmaydı,
parça kopar genzine menzine kaçar diye korktum fazla yalatmadım onun için,

gunaydinnnn

cadi sevindim guzel haberlerine.masallahhh masallah diyim hemen:))guzelce gezin,buyuk ogluna da iyi gelir.sana dun yazdi ama okumamıssındır.o linkini attigim sandalye varmiş mothercare de.

çilek sana da kolay gelsin uztalarla ugrasmak gercekten zor oluyor.biz cok beceriksiziz bu konuda( neyse senin bir sorununun olmaması iyi...

esmer masallah ates devam etmemiş rahatlamiş bebemiz...

anacım 2 kupa suyla kaç cc çıkar .bnde öyle yapıyım o zman bakalım biizmki sevcekmi.2 kupa suya 4 kaşık un 2 mama kaşığı mama ok .annem öğlenleri öyle yapsında yesin benim cadı kızım

günaydın kızlar
maşallah topige ya rekor katılım var bugün.esmer ayaz nasıl oldu bişeyi yoktur inşallah.

öğretmenim harflerin tastamam çıkii artık,sevindim,
mesajların anlayana kadar canım çıkıyordu:kedi:

bravoo büyük gelişme var sende canım yaa senin iyiliğin için diyorum çok emince göğüsler sülük gb oluyor zatii küçük anam bende o ememedkçe sinr oluyordum en iyisi dedğim yöntem.ben dün kahvaltıda salatalık yalattım azcıcık pekmez verdim saldıryor masaya titriyor resmen yine ver diye alıştrmak gerek bi kerde turşu yalltım ilk tepkisi çok komik resmen bööö dedi .ben yiğenime 7.ayında kahvaltı yapmaya başlatmıştım zeytin peynir yumrta sarısı veriyordum .annesin kolayına gelyordu mama veriyodu yemek yemeye ben alıştrmıştım .hala bana çok düşkündür.dün akşama kadr su vermeyi unuttum akşam aklıma geldi verdim bi içişte 30cc içti susuzluktan ölmüş yavrum

evet canım maşllh süphanallah senin sarı kız iyi bende evdeyken boldu sütüm şimdi azalıyor

günaydın canım

bugün kreşe gelirken 3-4 yaşlarında ikiz kızları olan bir memur var onunla konuştuk bebek bakmanın zorluğundan,
ikiz bakımı çok zormuş falan,sarhoş gibi geliyordum,gece 4 kere kalkılır mı yaa diyor,
ben de bir çocukla o kadar kalkıyorum dedim,en az 3 defa kalkıyor dedim,
beril tek başına ikizlere taş çıkarıyor mazaallah..

kızlar evınde salıncagı olan varmı zehra ya salıncak alacagım tavsiye ettiğiniz bi marka yada model varmı?

esmerohhh ya maşallah ayaza çok şükür....doktor aramadı mı daha sonuçlar için?
feyza üzülme canım mecbur yapıp gelecek allahın izniyle...:1hug:.
chileckallah kolaylık versin...ama yeni eve geçince mis gibi olur....siz ev sahibi de yaşadı yani kiraya çıktınız dimi:uhm:
...indirim falan yaptımı kiraya bari?
biz ilk senemizde kiradaydık 0 daireydi şansımıza eve hiç bişey yapmadan yeni eşyalarla girdik güzeldi...bu sene kendi evimize geldik içini yaptırdık yerleri pencereleri duvarları banyoyu wcyi...
ustayla uğraşmak zor iş...klava
cadalozohhh ne rahat dimi anneyle hayatsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…