2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bnde şaşrdım o yüzden tekrra sordum sana allah cadoloz emme uyku sersemi daha sana bişi sormamak lazım ok anladım canım bak şimdi oldu

ben mama sandalyesi almaycağım zaten salıncağı ortda kaldı nbi yere sığdıramdım bi salona koyuyorum bi otrma odasına birde yürüteç var mam sandalyeside geri kalsın ananesi-babanesi var ben varım kucağımıza oturp yesin

ögretmenim çok teşekkür ederim.
feyza ben o küçüklerden değilde hani biraz büyükleri varya ondan alayım dıyorum yazın balkonda filan otururken yanımızda sallanır diye düşünüyorum.

ben zaten 2 aylıkken almıştım fisher price var o büyk alabilrsn ben daha alamam yeter onda sallndığı kışa kadr bindirrm kışında yürür seneye yazada evin orda park var götrrüm sallansın 300 ytl daha veremem

kızlar bişi sorcam bebelere dışarı çıkarken ne giydiriyosunuz
Gezmeye gidicez hava cok sıcak ne giydirsem?
Elbise giydirsem çorapsız olurmu
olmazsa sadece ince külotlu çorap giydirsemmi
ya da zıbın+tulum

toplu alıntı yapmıyor benim pc bozuk simgede kullanamıyorum tek tek yazıyorum görüntü kirliliği sebebyle hereksten özür diliyorummmm

cok gecmişi olsun esmer
yeni yazabildim

kızlar bi faceye bakarmısınız:gitme:

sağol canım

canımmm kıyamammmmm iyi yapmısşsın

ayy cnm benim,çok sevaba girmişsin esmeralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yaa ben çocukluğumdan beri hep hayvanlı evde büyüdüm.
kedi ya ad köpek mutlaka oldu. hatta ikisi aynı anda da oldu.
onun harici kuş, balık, civciv, tavşan besledim hep.
şimdi evlendiğimden beri kedi-köpek yok evde bende bulduklarımı besliyorum. çalışmasam zaten hemen köpek alacağım eve.
oğlumun köpek ya da kediyle büyümesini istiyorum ama olmuyor maalesef.

bana mama sandalyesi gelmemiş olsaydı almazdım.
yürüteç de almayacağım, salıncak falan da.
hem koyacak yerim yok, hemde heves edip birkaç ay kullanacağı şeyler almak yerine daha eğitici şeyler alırım diyorum.

ya da zıbın+tulum

elbise giydir altına ince kilotlu çorap hava sıcak .gerçi bende dün giydrdim elbise gece burnu tıkalıydı üşüttnmü bilmyorum ne giydireceğimiz şaşıyoruz kışın güzel yaz tam anlamıyla başlasa bii

ya da zıbın+tulum

hava çok sıcak yaa.
ben dün hastaneye giderken içine kolsuz atlet, üzerine de kısa kollu kısa paçalı tulum giydirdim o kadar
ayağında penye patik altında da incecik kısa çorap vardı.

hatta dün gece kısa kollu çıtçıtlı badiyle yatırdım, bacaklar cıbıldı.
üzerine nevresim örttüm o kadar.

sağol feyzacım...
ben piştim evde çocuk napsın öyle kat kat

yazın bnde çok darlanıyorum iş yerine rahat giyinemiyorum hep ya kot yada kumaş pantolon iyiki gömlek giymıyorum elbise giyiyorum etek kısa giyemıyorum .keşke bnde tayt giyp gelsem işe üzerine uzun tunikle yaz günü oantoln olmuyorrr

hatta dün gece kısa kollu çıtçıtlı badiyle yatırdım, bacaklar cıbıldı.
üzerine nevresim örttüm o kadar.

anamm benimki anlatıyım hemen atlet-çıtçıtlı badi uzun kollu pijama üstünede yün yorgan benim oda kuzeye bakıyor soğuk olur die giydiryorum .

biz daha başlamadık ne kısa kollulara ne bişeye çünkü bizim buraları yeni yeni ısınmaya başladı.yalan değil evde hala yelekle duruyor oğluşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…