canım geçmiş olsun. 1 ay sonra kan tahlilleri çok iyi çıkacakkk
maşallah maşallah maşallah
esmerr simdi durumu nasılmıs atesi vaar miymiş ki??hadi bakalım insallah kendi savasarak atar mikroplari.
kızlar merhaba geçmişe bakamadım ama son yazılanlardan anladığım kadarıyla Ayaz hastamı oldu inşallah iyidir şimdi.Demirede kocaman bir maşallah.
ben şu an işteyim hiç fırsat bulamıyorum sizleri çok özledim o kadar yoğun geçiyorki günlerim iş yeri çok yoğun zaten yeniyimde başımı kaldıracak halim yok birde Kuzey geceleri çok sık uyanıyor sanki yeni doğmuş bebek gibi 1,5 saate bir uyanıp emmek istiyor doktora sordum doymuyordur dedi mama vermeyi dene dedi onu da verdim hatta bebelac ın sütlü prinçli kaşık mamasınıda verdim yok ama uyumuyor sabahları zombi gibi işe geliyorum bu halde ne kadar dayanacağım bilmiyorum işi bile bırakmayı düşündüm çok yoruluyorum evim pislik içinde akşamları yemek yapmaktan çocukla ilgilenmekten vakit yok çok moralim bozuk.çalışmakta zorundayım offf ya.
Kuzeyi uyutmak için her türlü öneriye açığım ne olur akıl verin.
Hepinizi çok öpüyorum
kızlar merhaba geçmişe bakamadım ama son yazılanlardan anladığım kadarıyla Ayaz hastamı oldu inşallah iyidir şimdi.Demirede kocaman bir maşallah.
ben şu an işteyim hiç fırsat bulamıyorum sizleri çok özledim o kadar yoğun geçiyorki günlerim iş yeri çok yoğun zaten yeniyimde başımı kaldıracak halim yok birde Kuzey geceleri çok sık uyanıyor sanki yeni doğmuş bebek gibi 1,5 saate bir uyanıp emmek istiyor doktora sordum doymuyordur dedi mama vermeyi dene dedi onu da verdim hatta bebelac ın sütlü prinçli kaşık mamasınıda verdim yok ama uyumuyor sabahları zombi gibi işe geliyorum bu halde ne kadar dayanacağım bilmiyorum işi bile bırakmayı düşündüm çok yoruluyorum evim pislik içinde akşamları yemek yapmaktan çocukla ilgilenmekten vakit yok çok moralim bozuk.çalışmakta zorundayım offf ya.
Hepinizi çok öpüyorum
herkese merhaba...
ayazımıza geçmiş olsun...
demir bebeğe de maşallah...a.s.
merhaba canım
nasılsın canım?
iyiyim canım ya iş güç koştur senin bebişler nasıl
merhaba kızlar nasılsınız
bende bugün temizlik vardı
yarın da halılarım gelecek
bi arada mutfağı elden geçirebilirsem süper olacak
ben biraz geçmiş bakayım
Hepinizi çok öpüyorum
Feyzae dediklerinin hemen hepsini yapıyorum artık çocuğun neresinden tıkacağımı şaırdım sütü mamayı ama yok yinede 4-5 kere uyanıyor gece valla 4 ayda veremediğim kiloyu 10 günde verdim yorgunluktan dikkatimide toplayamıyorum dediğin gibi işimde yeni çok zor durumdayım anlayacağın.Kuzeyede annem bakıyor canım sabah babası bırakıyor bende akşam yedide alıyorum eve giderken bütün gün annemle çok şükürki biberona alıştı gündüzde işte iki kere süt sağıyorum yetmediği yerde mama yiyor idare ediyor yani.
uff yoruldum,yemekten geldim çayımı yudumluyordum ki kreşten çağırdılar,
daha emeli 2 saat olmuştu ben de 2 bardak daha çay içtim öyle gittim,
acıkmadığı zaman emmiyor,
az emdi kaka yapmak için zorluyordu bıraktı,
neyse çıkmama 1 saat kaldı çıkmadan önce emmek isterse tekrar emziririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?