2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oferta cnm Allah yardımcın olsun
ben de çalışıyorum ve kızım sık kalkıyor ama tek artım 3,5 ta çıkmam,
eve gidince zor bela temizliğimi yemeğimi yapıyorum,
dün berili kanguruya koyup sırtıma taktım öyle yemek yaptım,
senin işin daha zor,geç çıkıyormuşsun,
cnm işin iyiyse biraz daha sabret derim ,
sen de biliyorsun ki iş bulmak zor..
kuzey zamanla düzelir inş..
ama işin ve imkanları iyi değilse bırak derim ..

ofertacım çok haklısın, gece bebeler uyutmayınca insan işte kafasını toparlayamıyor.
kocanla dönüşümlü kalkın gece.
süt sağ, ya da bir öğün mama verin gece; onu da kocan biberonla versin.
sende biraz daha uyumuş olursun

ecrin hnm daha teşrif etmedi dicektim ki aşağıda gördüm,

esmer zaten kocamda ayrı dert gece fosur fosur uyuyor biz o kadar debeleniyoruz duymuyor kendileri pirelerle dansta oluyorlar genelde.o uyudukça daha da sinir oluyorum zaten.gece biberonla mama vereyim ama aç değilse açmaz ağzını bide inatki sorma

sevcan Kuzeye annem bakıyor ama kendi evinde bende işten çok geç eve dönüyorum valla kafayı yicem az kaldı yada işi bırakacağım böyle giderse

annenin senin evinde bakma imkanı yok mu?
evleriniz yakınsa o sana gelsin
yada Kuzey'i bebek arabasıyla çıkarıp 1-2 saatliğine sana gelsin haftada bikaç gün
yada arabanız varsa, eşin anneni alıp size getirsin
valla kafayı yeme konusunda seni çok iyi anlıyorum
ben çoktan yedim bile delikafadulden

annem kendi evinde bakmak istediği söyledi bende ısrar edemedim kendi evinde dsaha rahat ediyormuş
sen çalışıyormusun peki

merhaba kızlar yeni kaklktım gözlerim çok fena şiş:))
bugun başarabilirsem lahana diyetine başlıcam.pişirdim az önce:)))

adacayı dene oferta akşam 7gb içir 1 hafta 10 güne uykusu düzeliyor buğlem gece 4,5 kadr uyumazdı ona alıştrdım ilk zman içirdm akşam 10 gb salalyark uyuttum 10 gün sonra o saatte uyumaya alışınca sallamayı bıraktım şimdi 10 dedimi uyuyor gecede çok uyanmıyor yaklaşış 20 gündürde adacayını bıraktım 2 aylıkken başladım kaç aydr veriyordum hiç yan etkisni görmedim .her gün 30cc veriyordım

feyza uyanıyor canım.bu sabah şansıma 11 de uyandı:)))yanıma aldım altını degiştir mama ver söyleniyordu:)uyuya kalmışız ikimizde:)sonra uyanmış konuşuyordu baktım kötü kokular geliyor kaka yapmış altını aldım yanımdaydı ben uyumuşum oda konuşuyordu kendi kendine:)sonra baktım saat geç kalktım hemen:)

kızlar bitki çaylarını uzun süre vermeyin,etkisi olan herşeyin yan etkisi de oluyormuş,
bitki deyip geçmemek lazım

oferta üzüldüm ya işin çok zorsa sanada çok zor oluyorsa bırak istersen 3 4 ay sonra başlarsın işe..kuzeyde daha büyümüş olur..

canım maşaallah ya,ne güzel kendi kendine oyalanıyor demek..

maşallh ayrisime.bende dün öğlen 2den sonra ayttım beraber uyandı emzrdim yine uyuduk bi kalktım 5bucuk ama ne güzel uyumuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…