hem oferta soyle dusun bak biberona alişmiyor diye uzuluyordun bak alişti.bu da bir surec....pes etme bırakma oyle kendini sakin.
oyh geldim yatak odasını sildim yagaı neyim çektim:)))evi süpürdüm bulaşlıkları maklinaya attım,salonun ve mutfagın örtülerini degiştirdim:)lahana çorbası yiyommmm ayy bunla nasıl durcem beennnn:))
kumabarayada 1 lira attım
oyh geldim yatak odasını sildim yagaı neyim çektim:)))evi süpürdüm bulaşlıkları maklinaya attım,salonun ve mutfagın örtülerini degiştirdim:)lahana çorbası yiyommmm ayy bunla nasıl durcem beennnn:))
canım sen bunları yaparken ayris ne yapıyor acaba?
ohh mis gibi olmuştur şimdi benim evde rezil durumda resmen.bu arada evi karıncalar bassmış ne yapsam acaba çamaşır suyu elimde gezer oldum yuvalarını tespit edip oraya döküyorum bakıyorum sabah başka yerden çıkmışlar orayada döküyorum çamaşır suyu valla başedemiyorum heryerdeler çok sinir bozucu
ceyce sorma evet öyle bi çorba ama işin komigi sitede üstte saç boyası varya orda isimleri yazıyotr ben açlıktan onu kahveli bişi okudum kendime güldüm sonra:))
ben emzrimiyorumya dün lahana aldım yaptım bakalım 3 kase içtim açlıktan ölüyomm başım agrıyor:))
kızlar akşama ne yemek yapacaksınız fikir verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?