biz dusunuyoruz canim cikmayi esim silerinden vakit bulabilirse hatta soyle once bir otelde 1 hafta tatil ardindan izmirden asagiya antakyaya kadar geze egze gitmeyi planliyrouz izmirde kuzenelr var antakyada da cok samimi bir arkadasimiz boyle bir planmimz var bakalim gerceklestirebilecekmiyizkızlar bebkle tatile cıkacak var mi bu yaz??
sinek kovar kullaniliyor mu cocuk bulunan odada?bir de surulen losyon varmiş sinek kovucu cocuk icin hic duydunuz mu??
canim bugun 3. gun burak kakasini yapmadi cok zaman 3-4 gunde yapiyor 1 gun yapmamasi sorun degil yani merak etmeslm millet kızımla beraber banyomuzu yaptık geldik..
zehra bugün kakasını yapmadı hiç. dün pirinçunlu muhalle bi vermiştim acaba ondanmı yapamadı yavrum kabızmı oldu acaba?
smh canım ben pişikten troysd diye bi merhem var onunla kurtuldum iki gün sürdüm üçüncü gün bişey kalmadı. zaten bu merhemi en fazla 4- 5 gün sürüyon fazla sürmüyon. yani pişik oldugu zamanlar sürekli değil yani. dene istersen.
kızlar susam kilo aldırır mı?
kızlarr
oğlumun poposu pişk olmuş sanırsam ptür pütür az vardı ama kızarmış çoğalmışta
ya bu antibiyotik yaptı ya arada verdiğim meyva falan
çünkü ne ıslak mendili nede bezi değiştirdim
içim acıdı önerisi olan varmı acaba
kızlar susam kilo aldırır mı?
ben her zaman giremiyorum, bişey sorcam, hoya nerde, juliet nerede, merak ettim...
günaydınn.
gece kuşları çalışmamış gece hiç, bütün bebeler uyudu galiba gece.
ben odada elektrikli raid kullanıyorum, bebekler içinde sinkov var ama vücuduna sürülen.
biz ailecek tatil yapamayacağız bu sene. ben haziranda ayazla ankaraya gideceğim.
daha sonra annem ayazla belki kefkene gider, bizde haftasonları katılırız onlara.
annemi de bütün yaz burada bağlamaya içim el vermez çünkü. hem bebe denize girer iyi olur.
gunaydın bir de izmir var sanırsam:hulya:
babamı haftasonu gitmeye kandırırsam bekar ve çocuksuz bir kadın olarak gelecem oraya zemuszemus
günaydın arkadaşlaar
günaydın kızlar.ooo negüzel herkes tatil planları yapıyor benim ise işyerinde popomu kıpırdatmaya vaktım yok burda bir arkadaş doğum yaptı nisandan beri onun işlerinide ben yapıyorum geldiğimden beri hem kendi işlerim hem onun işleri iyicene yoruldum varya.birde ağustos başında başlayacak işe geçermi bana bu yaz allah bilir
ben her zaman giremiyorum, bişey sorcam, hoya nerde, juliet nerede, merak ettim...
juli tatilde kuşadasında hoya da ailesinin yanında yanlış hatırlamıyor isem
günaydınn.
gece kuşları çalışmamış gece hiç, bütün bebeler uyudu galiba gece.
ben odada elektrikli raid kullanıyorum, bebekler içinde sinkov var ama vücuduna sürülen.
biz ailecek tatil yapamayacağız bu sene. ben haziranda ayazla ankaraya gideceğim.
daha sonra annem ayazla belki kefkene gider, bizde haftasonları katılırız onlara.
annemi de bütün yaz burada bağlamaya içim el vermez çünkü. hem bebe denize girer iyi olur.
babamı haftasonu gitmeye kandırırsam bekar ve çocuksuz bir kadın olarak gelecem oraya zemuszemus
günaydın arkadaşlaar
ayaz'ı tatile mi göndercen esmer
özlersin kız sen de gitmenin yollarını ara
cıkkk olmaz ayaz gelmezse sen de gelme
hemde çok özlerim ama annemi de bu sıcakta burda esir edemem ki.
ben ancak cuma iş çıkışı gidip pazartesi sabaha karşı ordan çıkar işe gelirim.
1 hafta izin alacam zaten ankara için bir faha alamam.
ankaraya da gitmek istiyorum, eşimin teyzeleri ayaz'ı hiç görmedi, yaşlı insanlar istanbula gelemezler. hem kaynımı da çok özledim o da gelemiyor bu tarafa.
ayrıcana olası bir izmir gezisi ancak bebesiz olur.
ayazı gelmezse bende sana gelemm o zaman :dilcikar:
ceyce-delf-scedcedu-esmer-mehlika günaydın güzel annişler
ceyce-delf-scedcedu-esmer-mehlika günaydın güzel annişler
gıızz bi otur yerinde anacım erinmiyorda bebeyi bırakıp nasıl gitcen ben işe gelemiyom bee bırakıp sen nasıl gitcen söyle bakıyım zaten sinrlyım otur evinde bakiyim biz burda çalışrken cumartesi cumartesi senin ne işin var oralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?