2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebkle tatile cıkacak var mi bu yaz??

sinek kovar kullaniliyor mu cocuk bulunan odada?bir de surulen losyon varmiş sinek kovucu cocuk icin hic duydunuz mu??
biz dusunuyoruz canim cikmayi esim silerinden vakit bulabilirse hatta soyle once bir otelde 1 hafta tatil ardindan izmirden asagiya antakyaya kadar geze egze gitmeyi planliyrouz izmirde kuzenelr var antakyada da cok samimi bir arkadasimiz boyle bir planmimz var bakalim gerceklestirebilecekmiyiz
canim bugun 3. gun burak kakasini yapmadi cok zaman 3-4 gunde yapiyor 1 gun yapmamasi sorun degil yani merak etme
kızlar susam kilo aldırır mı?

susam kilo aldirir canim neden sordun

yaw ben paket paket susamı her gün kaşık kaşık boğulmadan yiyorum
annem yeme kilo aldırır dedi ondan sordum
çiğ bezelye ve haşlanmış aşurelik bugdayda çok severim ama onlar da öyle avuç avuç yiyince kilo aldırıyomuş...

canım esmer söylemişti antibiyotik verirken ıslak mendil kullanmamak gerekiyormuş ıslak pamukla silmek gerekiyormuş pişik oluyormuş sebebinii de söylemişti ama unuttum

kızlar susam kilo aldırır mı?

aldırır canım neden sordun?

cadı ohhh gez walla iyi gelmiştirpiknik ammma o cigara olayını hiçççç sevmedim bilesin

günaydınn.
gece kuşları çalışmamış gece hiç, bütün bebeler uyudu galiba gece.

ben odada elektrikli raid kullanıyorum, bebekler içinde sinkov var ama vücuduna sürülen.
biz ailecek tatil yapamayacağız bu sene. ben haziranda ayazla ankaraya gideceğim.
daha sonra annem ayazla belki kefkene gider, bizde haftasonları katılırız onlara.
annemi de bütün yaz burada bağlamaya içim el vermez çünkü. hem bebe denize girer iyi olur.

gunaydın bir de izmir var sanırsam:hulya:

günaydın kızlar.ooo negüzel herkes tatil planları yapıyor benim ise işyerinde popomu kıpırdatmaya vaktım yok burda bir arkadaş doğum yaptı nisandan beri onun işlerinide ben yapıyorum geldiğimden beri hem kendi işlerim hem onun işleri iyicene yoruldum varya.birde ağustos başında başlayacak işe geçermi bana bu yaz allah bilir

babamı haftasonu gitmeye kandırırsam bekar ve çocuksuz bir kadın olarak gelecem oraya zemuszemus

gel canım her zaman

günaydın arkadaşlaar

gunaydınlarrrrr

ben her zaman giremiyorum, bişey sorcam, hoya nerde, juliet nerede, merak ettim...

juli tatilde kuşadasında hoya da ailesinin yanında yanlış hatırlamıyor isem

ben de böyle hatırlıyorum

biz de elektrikli raid kullanıyoruz ece'nin odasına da onu takıyorum
ayaz'ı tatile mi göndercen esmer
özlersin kız sen de gitmenin yollarını ara

babamı haftasonu gitmeye kandırırsam bekar ve çocuksuz bir kadın olarak gelecem oraya zemuszemus

cıkkk olmaz ayaz gelmezse sen de gelme
günaydın arkadaşlaar

günaydın canım

ayaz'ı tatile mi göndercen esmer
özlersin kız sen de gitmenin yollarını ara

cıkkk olmaz ayaz gelmezse sen de gelme

hemde çok özlerim ama annemi de bu sıcakta burda esir edemem ki.
ben ancak cuma iş çıkışı gidip pazartesi sabaha karşı ordan çıkar işe gelirim.
1 hafta izin alacam zaten ankara için bir faha alamam.
ankaraya da gitmek istiyorum, eşimin teyzeleri ayaz'ı hiç görmedi, yaşlı insanlar istanbula gelemezler. hem kaynımı da çok özledim o da gelemiyor bu tarafa.

ayrıcana olası bir izmir gezisi ancak bebesiz olur.
ayazı gelmezse bende sana gelemm o zaman :dilcikar:

günaydın kızlar çok gerginim rapor işine daha doğrusu yazdırmaya gittim hastanin müdürü dr veremezsin demiş kadın kıl yaa daha doğrusu bizde bi suç yok erken doğrmsaydı gibilerinden konuşmuş çok sinirlndim odasına çıktım kadına durumu anlattım kadın kabullenmiyor o zamn yanlış bilgi vermesydin bnde bacaklarımı uzatıp otursaydım evimde dedim kim ister çalışmayı felan filan 8den beri yanındaydım .ben ordayken ne salk kadın ya bi çalışan dr asistan askere gitcekmiş 3 ay varmış bana demedin diyor bu şeklde çalışmam 3 ay idare edemem dedi adam benim yanımda kızardı düşün kadın oraya müdür olmuş yanındada çapadan bi arkadaşı vardı yuhh yani nasıl prof olduysa geri zekalı arel ünv. doğum hakkında eğitim veriyomuş sözde yerim senin eğitimini aptal kadın.neyse kapıştık o bana laf yetştryor ben ona sonunda baktım ben iddalıyım pes etti 10 günlük yazsın o zman dedi baktım olacak gb değil bnde 10 güne razı oldum ama kadını verseler boğardım yani oda anladı .güzel bi dille kadına iyi laf verdim daha beni unutmaz

gıızz bi otur yerinde anacım erinmiyorda bebeyi bırakıp nasıl gitcen ben işe gelemiyom bee bırakıp sen nasıl gitcen söyle bakıyım zaten sinrlyım otur evinde bakiyim biz burda çalışrken cumartesi cumartesi senin ne işin var oralarda

ceyce-delf-scedcedu-esmer-mehlika günaydın güzel annişler

günaydınn.
az sakin ol bakim. ne yapacan 10 gün 10 gündür, boşver.
zehir zıkkım olsun de geç.

:roflol:
ben burada çalışırken sen gezersen kıskanırım aklım kalır demiyorda aklınca vicdan yaptıracak bana bebeyi nasıl bırakacan diye :roflol:

bırakırım ben, vicdansız anayım. 1 geceden bişiy olmaz aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…