2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım o bebek bakmıyorki onun kızı oyuncak bebe laelaelaelaelae oturttuğun yerde kalıyor kuzumun ağzı var dili yok işte balllı bu ecrin.bizimkiside bir saniye görmese ortalığı birbirine katıyor.

aynen benimki de öyle.

maşallah maşallahhhh

kızlar bebkle tatile cıkacak var mi bu yaz??

sinek kovar kullaniliyor mu cocuk bulunan odada?bir de surulen losyon varmiş sinek kovucu cocuk icin hic duydunuz mu??

esmer nasıl ayz cnm..çıktı mı bugün hiç ateşi?

kızlar bebkle tatile cıkacak var mi bu yaz??

sinek kovar kullaniliyor mu cocuk bulunan odada?bir de surulen losyon varmiş sinek kovucu cocuk icin hic duydunuz mu??

biz çıkacaz cnm tatile....
ben şuan evde esemmat kullanıyoruM...elektrikli hergün bir tablet koyuyorum...

biz çıkarmıyız tatile hiçççççççç bilmiyorummmm.eşim iş değiştirdi. izni yok bu sene. ama belki kaçamak yaparız 3-4 gün. o zaman dr a sorarım. sinekler yemesin bebişleriii

biz çıkacaz cnm tatile....
ben şuan evde esemmat kullanıyoruM...elektrikli hergün bir tablet koyuyorum...

senin icin cok degişiklik olmaz zaten sıcak memlekettesin:))ben biraz korktum cok sıcak olursa diye....

ben bilemedim hangisi daha iyi tablet mi losyon mu??vucuda surse surekli korur aslında ama icerigi belli degil yani ben bilmiyorum.

selam kızlar naberr biz oğlumla geziye gittik geldik hatta resimlerimizide facceekledik ben bi yemek yapam gelicem anacım oğluşum anneannesiyle scooter sürmeye parka gitti ne var ne yok yokluğumda bi yaramzlık yoktur inşallah anam çok eğlendim 3 saat paşalar gibin yedim içtim ciaramı içtim deniz kenarı havası moral depoladı bende ohhh beee çağanda anneannesini üzmemiş ama annem boğzla güreşmiş mama verdim diyo bitane cicibebe eritmiş vermiş hiç ağzı boş kalsın istemiyo diyooo zemuszemus akıllanıyo benim oğlum artık anasıda gezmelere gidiyo kocaman maşallah diyinbakıyım

biz çıkarmıyız tatile hiçççççççç bilmiyorummmm.eşim iş değiştirdi. izni yok bu sene. ama belki kaçamak yaparız 3-4 gün. o zaman dr a sorarım. sinekler yemesin bebişleriii
.:
delf sanslisin size cok yakin cesme,alacati,kusadasi en azindan hafta sonu kacarsiniz:))yuzsun bebişş

ecrin kız diyet topiğinde inceliyorumda şu çörekotu varmış kız yemeklerden önce yarım saat önce içiyormuşun zayıflarmıyımkine denesemmi bilemedimbilmiyorumkismile
ceyce, benim kayınvalidem de bir süredir yapıyor onu, en son gittiğimde acayip kilo vermişti, ama dikkat et, çörek otu kanı sulandırıyormuş, öyle problemin varsa kullanma...

geezzzz cadııııı gezenti cadııııı evde duramayan cadııııılülülülülülülülülülülülü

kızlarr
oğlumun poposu pişk olmuş sanırsam ptür pütür az vardı ama kızarmış çoğalmışta
ya bu antibiyotik yaptı ya arada verdiğim meyva falan
çünkü ne ıslak mendili nede bezi değiştirdim
içim acıdı önerisi olan varmı acaba

slm millet kızımla beraber banyomuzu yaptık geldik..
zehra bugün kakasını yapmadı hiç. dün pirinçunlu muhalle bi vermiştim acaba ondanmı yapamadı yavrum kabızmı oldu acaba?

smh canım ben pişikten troysd diye bi merhem var onunla kurtuldum iki gün sürdüm üçüncü gün bişey kalmadı. zaten bu merhemi en fazla 4- 5 gün sürüyon fazla sürmüyon. yani pişik oldugu zamanlar sürekli değil yani. dene istersen.

smhsmh cnm bize de doktor troysd ve bepanthen vermişti..
öğlen birini sürüp gece birini sürmüştüm...2 günde geçmişti

geezzzz cadııııı gezenti cadııııı evde duramayan cadııııılülülülülülülülülülülülü
gezecem gezecem yarında gezecem ayça senin faceedeki ismin ne
trosyd hemen iyi eder travazol yada bu ikisi antibiyotikli pişik kremi oluyor canım çok ince bi tabaka halide günde 2 kez uyguluyosun ben günlük her bezden sora niveanın pişik önleyici kremini kullanıyorum yoksa çağanında oluyo
kızlar susam kilo aldırır mı?

hahahahah kız kilo işi susammı yicen hayırdır bilgiöm yok ama yağlı neticede sanırım aldırır simitten susaamı seçecen napacan çatlayacam kadın sölee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…