merhaba arkadaşlar bende inşallah mart sonu nisan başı gibi bebişimi dünyaya getireceğim rabbim nasip eğlerse sizlerinde doğumları yaklaştı artık günler hatta saatler var hepinize şimdiden hayırlı doğumlar rabbim bir avazda bebişlerinizi sağlıcakla kollarınıza almayı nasip eğlesin inşallah
Nisan olmasin o kan :1shok:
merhaba arkadaşlar bende inşallah mart sonu nisan başı gibi bebişimi dünyaya getireceğim rabbim nasip eğlerse sizlerinde doğumları yaklaştı artık günler hatta saatler var hepinize şimdiden hayırlı doğumlar rabbim bir avazda bebişlerinizi sağlıcakla kollarınıza almayı nasip eğlesin inşallah
değildir ya doktor rahim açılmaya başladığından olmuştur bir sorun yok daha erken dedi.bide benden hamileliğim boyunca arada bir geldi sürekli kan zaten.
bu aralar benim iştahım acayip arttı ya sürekli yemek yesem doymayacağım sanki kendi kendime şaşırıyorum sizdede varmı böyle iştah
günaydın kızlar biz geldik ogluşla
sağolasın canım sen nasılsınsemihacım hoşgeldin canım nasılsın
Ben de var ama mide bulantisi esliginde :bbo:
Hosgeldiniz
sağolasın canım sen nasılsın
takılıyorum işte
artık sessiz baya burası
canım merhaba
inşallah sağlıklıca
hepimize Allah hayırlıs oğumlar nasip etsin
sağolasın
kızlar ben yemek yapsam ii olacak yoksam oluşla aç kalacas.görüşürük opuyorumnanaktan
esra cnm
o bende de var
habıre acıkıyorum gorsennn
obur olcam bugıdısleee
hoşbulduk canımBen de var ama mide bulantisi esliginde :bbo:
Hosgeldiniz
valla aklım fikrim yemekte benim ya kahvaltıyı erken yapıyoruz eşimle şimdi yine acıktım meyve yedim bastırsın diye annem aradı bişeyler yapıp getirecek ama ben o gelene kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum
semihacım bende öyle ya takılıyorum evet baya sessiz aklımda hep kızlarda juli ne yaptı acaba onları düşündükçe bende sabırsızlanıyorum demiri merak ediyorum öyle işte karmakarışığım bide okadar heyecanlanmama rağmen hiç doğum korkusu falan yok bende sanki hiç doğurmayacağım ben
iyi bari yanlız değilmişim daha öncede acıkıyordum ama normaldi şimdi sürekli açım
bebekler son haftalarda daha çok kg alıyormuş ondan mı acaba bizim bu kadar acıkmamız cuma dr gidicem sorayım bari
bide bişey sorcam geçen hafta beni alttan muayene etti dr şu an herşey iyi açılman yok normal doğuma engelinde yok dedi muayeneleride artık haftalık yapacağım dedi peki artık her hafta gittiğimde artık alttan muayene mi edecek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?