2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hmmm, iyi yapmissin o zaman,

Temizlik konusunda bende ayni durumdayim ama hala evdeki tozlari görmemezlikten gelyorum :kedi:

günaydın kızlar biz geldik dr taydık herşey yolunda maşallah bebeyime sezeryan olucaz çünkü ters duruyomuş düzelmesi bi mucizeymiş

mrb.ben rabia yeni katılldım size.aaa benimde ters pozisyonda.37 haftalık ben.doktor bir hafta daha bekleyelim dedi.bakalım.ben normal istiyordum.son ana kadar bakarız ama çok az ihtimal dönmesi dedi.senin ne kadar canım?

yorma yorma kendi yaf ,madem mecbursun hafta sonu filan eşin de yardım etsin birlikte yapın.hergün bi oda yeter.dikkat et canım.a.s.

sagol hula cnmm

poseıdon cnm bıran once yap temızlıgını
yavas yavas

10 gun sonra benım gıbı yapasın bıle gelmezz

saolun kızlar iyi dilekleriniz için allahım bebeyim sağ sağlim doğsunda gerisi önemli deyil kızlar

rabia hoş geldin canım ben 35 haftalığım ben her konturole gittiğimde hep tersti hiç düzelmedi bundan sonrada düzelmez dedi dr

dr umuzu değiştirdik şimdiki dr umuz çok iyi çok ilgileniyo bi sorun çıkınca hemen beni arayın dedi çok ilgilendi çok memnun kaldım doğumuda bu dr yaptırıcak

gunaydın guzel anneler
ve mınık bebişlerıııııııııııııııı

Günaydınnn :CüvCüv:

Günaydin,

bu sefer erken kalkiyim dedim

Günaydınnnn :CüvCüv:

Günaydınn, hayırlı olsun aşın kaydirigubbakcemile2

günaydııııınzemuszemus

Günaydınnn :CüvCüv:

slm.günaydın herkese.ben yeni üye odum geziniyorum öyle.bilgilerinin yanında resim nasıl gözüküyor acaba?nasıl yapablirim?yardımcı olurmusunuz?a.s

Hoşgeldin canım, günaydın....

Doğru diyosun şimdi yiyoruz bebisin nasıl?

ben doyurdum onu hareketlenmeye başladı hemen :) zaman zaman çok kuduruk bizimki zaman zaman da sakin ...

Kızzlaaar....Bebek şekeri düşündünüz mü?...Hediyelik...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ben eminönünde 30 tane kadar lavanta kokulu magnetli bişey yaptırdım, aslında badem şekeri içi çikolata olanlardan koydurtmak istedim ama satıcı kız beni ikna etti ve lavanta koydu, şeker olursa sökerler magnetide bir işe yaramaz demişti... TANESİ 1,300 İDİ

Hosgeldin,

Herkes iyi gibi simdilik,

Benim midem bulaniyor, son haftalarinda bulanti sikayeti fazla yok galiba bu topik cemaatinde.

canım geçmiş olsun kendine dikkat et dr gitme olanağın varmı varsa git bi bence ishalinde varmı üşütme kendini ıhlamur iç sıcak bişeyler iç canım yoğurt ye

aman ...Dikkat et canım...Üşütmüş olmayasın....lmaz:lmaz:

ins. üsütmem ama bugün bir arkadas cagirdi oraya gidicem yoksa gündüz evde oturmaya alisik digilim cok bunaliyorum tek basima. yarin da hava 7 derece olucak disardaki islerimi halledicem bu iki gün hasta olmam ins. dua edin

canım geçmiş olsun kendine dikkat et dr gitme olanağın varmı varsa git bi bence ishalinde varmı üşütme kendini ıhlamur iç sıcak bişeyler iç canım yoğurt ye

Allah razi olsun, daha hasta digilim, ama bogazimda biseyler hissediyorum :sinifsinif:

ayy biz genetik olarak soguga alisik digiliz galiba burdakiler bu sogukta göbekli acik geziyorlar hic aklim almiyor bunlar nasil hasta olmuyor :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…