aslında özgecim bence farkı yok kana çok fazla karışan bişey değil karıştı diyelim ozaman sütede geçer değilmikafamçokkarıştı
yok canım gündüz hiç uyumuyorum,sabah da 8 de kalkıyorum,aslında uykusuz kalmıyorum geceleri ama çok sık uyanıyorum,3-4 kere wc,sızlıyor dönüyorum vs tekrar uyuyorum.. :kedi: son günlere kadar yoktu bu sızlamalar..womac cnm
benımde 40 gun falan varken uykusuzlugum coktu
ama sımdı 15 gunum var
uykuya dalmakta zorlanıyorum ama
duzenlı uyuyabılıyorum
senınde olur ınsallah boyle
bıde gunduz uyuma mumkunse kı
uyku duzenın bozulmasın
yok canım gündüz hiç uyumuyorum,sabah da 8 de kalkıyorum,aslında uykusuz kalmıyorum geceleri ama çok sık uyanıyorum,3-4 kere wc,sızlıyor dönüyorum vs tekrar uyuyorum.. :kedi: son günlere kadar yoktu bu sızlamalar..
benden çok daha fazla zorlananlar var sanırım ama yine de can sıkıcı..sevindim sen atlatmışsın..
demet, bitkisel kullanın demişsin ama,onların da içeriğinin pek saf olmadığını söylüyorlar..adı organik ,bizim memlekette standartlara uyan yok..ha tabi bir de şu var,drlara sorarsan,normal boya vs hepsini yaptırabiliyoruz..ispatlanmış birşey yok deyip geçiyorlar..
yalelden haberi olan varmı?
juli ögretmenim bunlardan birinde teli vardır ama girerlerse umareım okurlar da arayıp sorarlar..
slm kızlar nasılsınız bakalım. biz c.tesi günü hastaneye yattık çok korktum doğruyorum sandım. şükür şimdi çıktık evdeyiz herşey yolunda.
slm kızlar nasılsınız bakalım. biz c.tesi günü hastaneye yattık çok korktum doğruyorum sandım. şükür şimdi çıktık evdeyiz herşey yolunda.
deri yoluyla herşey emiliyor,bebeğe de geçiyor diye biliyorum ben ama..yine de araştırmak lazımm,tüy dökücünün içeriği de pek iyi değildir..saç boyası da aynı şekilde saç dibinden emildiği için zararlı..ucuna röfle yapılsa sorun yok da,e onun için de dibine illa bir boya yapılıyor,sonra röfle gölge oluyor..katmer katmer boya -tatlicadiarzu-hoş oda dogru allahtan saçlarımın rengi iyide çok uzadı.kestirim diyorum eşim bişi duymuş heralde hani saç kestirmekömrü kısaltır gibilerinden hamileyken.kestirme diyo.diyorum buna inanıyomusun ömrü biçen allah saçla ne alaks inanmıyorum ama senn yinede kestirme diyo.
ee o zaman tüy dökücü kremin de zararı olmaz demi?emmak diye bişi duydunuzmu kızlar oda tehlikelimidir sizce
geçmiş olsuunnn,çok şükür atlatmışsınız..bu bebişler korkutuyor arada bizi böyle,bi rahat dursalarr..slm kızlar nasılsınız bakalım. biz c.tesi günü hastaneye yattık çok korktum doğruyorum sandım. şükür şimdi çıktık evdeyiz herşey yolunda.
:teytey:alkisalkisalkishihoyyytkızlar melisamız geldiiii cok sukur ıyıler..
sabah julı mesaj atmış ama ben görmedım cok uzuldum
yenı gordum mesajı ıyıler ama detaylı bılgı verırım sıze sonra..
41.5 kere maşallah ikisine de :)))
canım nerdeydin sen ?? ben doğurdum mesela 13 aralıkta.
gözün aydın delf çim allah analı babalı büyütsün. sağlık uzun ömürler nasip etsin.
.
blu geçmiş olsun canım..dikkat et kendine yat dinlen..kızlar iş güç yapmayın sonra üzülen siz olursunuz bol bol dinlenin taze meyve ve sularını için...
ayyy
demet
bende cok tembel oldummm
caresını bılen var mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?