2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aslında özgecim bence farkı yok kana çok fazla karışan bişey değil karıştı diyelim ozaman sütede geçer değilmikafamçokkarıştı

Aslında bitkisel boya ile boyayanlar var ama bende o cesaret yok. O yüzden yaza kadar boyatmayacağım. Zaten 6-7 aylık oluyor,o zamandan sonra da hem su dalgası hem de boya yaptırmayı düşünüyorum....

BEN GELDİİM.YEMEĞİMİZİ YAPTIK PİŞİYO ŞİMDİ.
ağrı muhabbetinizi okudum da.benim de karnım bi rahatsız bikaçgündür.hele gece dönerken bi ağrıyo.aşaaa eğilince filan da.ara ara vajene doğru tekmeliyo sıpa ama bu bende bayaaadır oluyo.sanki çıkacak gibi

yok canım gündüz hiç uyumuyorum,sabah da 8 de kalkıyorum,aslında uykusuz kalmıyorum geceleri ama çok sık uyanıyorum,3-4 kere wc,sızlıyor dönüyorum vs tekrar uyuyorum.. :kedi: son günlere kadar yoktu bu sızlamalar..
benden çok daha fazla zorlananlar var sanırım ama yine de can sıkıcı..sevindim sen atlatmışsın..

demet, bitkisel kullanın demişsin ama,onların da içeriğinin pek saf olmadığını söylüyorlar..adı organik ,bizim memlekette standartlara uyan yok..ha tabi bir de şu var,drlara sorarsan,normal boya vs hepsini yaptırabiliyoruz..ispatlanmış birşey yok deyip geçiyorlar..

yalelden haberi olan varmı?
juli ögretmenim bunlardan birinde teli vardır ama girerlerse umareım okurlar da arayıp sorarlar..

hoş oda dogru allahtan saçlarımın rengi iyide çok uzadı.kestirim diyorum eşim bişi duymuş heralde hani saç kestirmekömrü kısaltır gibilerinden hamileyken.kestirme diyo.diyorum buna inanıyomusun ömrü biçen allah saçla ne alaks inanmıyorum ama senn yinede kestirme diyo.

ee o zaman tüy dökücü kremin de zararı olmaz demi?emmak diye bişi duydunuzmu kızlar oda tehlikelimidir sizce

slm kızlar nasılsınız bakalım. biz c.tesi günü hastaneye yattık çok korktum doğruyorum sandım. şükür şimdi çıktık evdeyiz herşey yolunda.

blu geçmiş olsun canım..dikkat et kendine yat dinlen..kızlar iş güç yapmayın sonra üzülen siz olursunuz bol bol dinlenin taze meyve ve sularını için...

slm kızlar nasılsınız bakalım. biz c.tesi günü hastaneye yattık çok korktum doğruyorum sandım. şükür şimdi çıktık evdeyiz herşey yolunda.

geçmiş olsun :teselli:
hayırdır canım yaa
nasıl oldu ne oldu neden oldu
şimdi çok şükr iyisiniz inşallah

deri yoluyla herşey emiliyor,bebeğe de geçiyor diye biliyorum ben ama..yine de araştırmak lazımm,tüy dökücünün içeriği de pek iyi değildir..saç boyası da aynı şekilde saç dibinden emildiği için zararlı..ucuna röfle yapılsa sorun yok da,e onun için de dibine illa bir boya yapılıyor,sonra röfle gölge oluyor..katmer katmer boya -tatlicadiarzu-

geçmiş olsuunnn,çok şükür atlatmışsınız..bu bebişler korkutuyor arada bizi böyle,bi rahat dursalarr..

aaaaaaaaa çok sevindim. hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. nerdeyse aynı gün doğuruyormuşuz juliyle ben son anda yırttım paçayı.

canım nerdeydin sen ?? ben doğurdum mesela 13 aralıkta.

gözün aydın delf çim allah analı babalı büyütsün. sağlık uzun ömürler nasip etsin.

.

blu geçmiş olsun canım..dikkat et kendine yat dinlen..kızlar iş güç yapmayın sonra üzülen siz olursunuz bol bol dinlenin taze meyve ve sularını için...

sağol canım ama iş miş yaptığım yok zaten annem hergün geliyo sağolsun kadın her işimi görüyo gidiyo. c.tesi yazmıştım belki görmüşsündür alttarafta yanma var diye. baştan çok önemsemedim üşütmüşümdür diye ama sonra sancım başladı belimde ve kasıklarımda doktoruma aradım hemen gel bi bakalım dedi. oğluşumun kalp atışları gayet güzeldi tam rahatladım derken kasılmalarım başlamış doktor tehlikeye atamam yatırayım dedi serumlar ilaçlar offff tuttuk şimdilik bizim sıpayı. bakalım doktorumun dediği bi 15 gün daha tutabilsek sonra geliyosa buyursun gelsin ama o sancı ne pis bişeymiş ölüyom sandım çok korktum çok ağladım aman allahım hepinize zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…