2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

vereliniortak
ben bide diyet yüzünden az yiyodum son zamanlarda doymuyodum dr artır dedi ama
öğün saatimin dışında abur cubur falan takılamıyorum malesef
yarından sonra annemde kalıcam gündüzleri julinin kızların falan doğum haberini alınca tuvalette aniden belime ağrı girince korktum
tek isteğim benim haftaya salı sezeryan olucak Allahın izniyle ozamana kadar beklemesi gelmemesi
sağlıcakla inşallah
dediğin gibi bende kızları düşünüyorum
sonra oğlum Kaanı baya heyecanlıyım sorma yaa
normal doğumu beklemediğim ve gebelik şekeri yüzündende oğlumun erken gelmemsi lazım yoksa doğum korkusu şimdilik o anlamda bendede yok

seni tok tutacak şeyler ye
kızlarında canı çekerse mısır patlat diycem ama o çok tok tutuyomuş

demet hosgeldın
hoşbulduk aşkitom
gnydın kızlar benimde rahmimde çok ağrı var ve bende baştan beri magnezyum kullanıyodum kramplar giriyodu ama şimdi dokt.bırak artık dedi sancım gelsin diye sancıyı falan durduruyo herhalde
benim ara ara oluyo o agrı.ama karın agrım çok oluyo.normal artık
demetcim bende yiyorum havuç salatalık meyve falan ama kesmiyo ki doymuyorum illa doyuracak şeyler yemem gerekiyo

ben ekmege çok düşmüştüm ya. içimizdeki bebişler aç büyüyolar ya böle gider bi süre bende geçen ayy o kadar çok yedimki 5 kilo falan almışımdır diyodum 1 kilo almışım.takılma yani kiloya.bişiler pişiriver 5 dkkada oh valla ne güzel annen yemekte getircekmiş bende istiomm ya.:umursamaz:

günaydın kızlar nasılsınız gerçi öğlen oldu ama biz yarım saat önce kalkabildik gece uyuyamıyoruz sonrada bu satte kalkınca insan sersem gibi oluyo yaa :1no2:

kızlar yaa bişey olmaz demi
bi aksilik çıkmazsa hamilelik boyunca ilk defa bu pazar yani doğumdan önce saçımı boyatayım diyorum
Feyaze falan boyattmıştı
sorun olurmu sizce
doğumdan sonra kaç ay daha gidemem

Slm kızlar,nasılsınız bakayım? Giriş yapmadan önce geçmişi okudum geldim,doğuran falan yok,aman beklesinler az daha...

demetcim her hafta hazırlıklı olamıyorum ki ben doğuma temiz gitmek için kuaförü erteliyordum hemen çıkıyo çünkü şimdi ne yapacağım diye düşünüyorum
off çok sinir bozucu bi durum ya.bakmasın oda ya ben baktırmıcam sezeryan olcam içinde gerek yok sanırım.

smhsmh endişe yapma bekler annesi kaan' ımız.bende dogumdan sonrasından korkuyorum.

semihacım mısır benimde aklıma geldide onuda yağsız tuzsuz hiç sevmem diğer türlüsüde malum ekstra kg senin durumun daha zor canım benim kıyamam ben yine ne bulsam götürüyorum neyse az kaldı yaklışıklı oğlun için değer hayırlısı ile onun yüzünü görünce tüm sıkıntılar geçecek

bişey olmaz tatlım çok var boyatan röflemi yaptırcaksın

selamm herkesee....
bu gece uykusuzlukları bende de başladı,ne tarafa yatarsam yatayım uyuşma ve can acısıyla uyanıyorum bir süre sonra,haftasonundan beri de ellerim şişti (
bir de çatı mı genişliyo nedir,hareket edince vajinada hep bişey varmış hissi var,acaba idrar yollarından mı oluyor?? çünkü bebek yukarıda daha ,çok net hissediyorum..
ne çok ağladım yahuu kaydirigubbakcemile3
bu arada doğuranlara çok sevindim,patlama olmuş birkaç günde,dün nete girerken juli kesin doğurmuştur dedim içimden ..bingoo :)

Ya kızlar anlamadığım doğum öncesi boyatmayla doğum sonrası boyatmanın farkı ne ki,sonuçta doğum sonrası da emziriyoruz...

ben de aynı şeyi düşünüyorum ama bu sefer de şöyle bir sorun var,emzirirken boyatabilecekmiyiz??onu da sakıncalı diyorlar,acaba dipleri de uzamışken bi sefer boyatıp kendi rengime mi döndürsem diyorum,emzirirken de 1 sene boyatmam (
emzirirken boyama konusunda ne düşünüyorsunuz??

off çok sinir bozucu bi durum ya.bakmasın oda ya ben baktırmıcam sezeryan olcam içinde gerek yok sanırım.

smhsmh endişe yapma bekler annesi kaan' ımız.bende dogumdan sonrasından korkuyorum.

aynen demet acayip sinir bozucu aytırmsam dr utanıyorum yaptırsam doğumda çıkacak tekrar offff kuzenimin eşi hemşire doğum polikliniğinde ona sordum her hafta yapmaz sen normal istediğin için çatının müsait olup olmadığına bakmıştır dedi biraz rahatladım bakalım cuma günü yapacak mı

semiha ben bikaç ay önce düğün vardı boyattım saçımı bitkisel boyayla yılbaşından sonrada yine boyatacağım çok kötü saçlarım dr.izin verdi zaten bana bitkisel boyayla boyayabilirsin dedi kuaförümede güveniyordum kadın kendine bile hamileyken yapmış seninde kardeşin kuafördü zaten demi

womac cnm

benımde 40 gun falan varken uykusuzlugum coktu

ama sımdı 15 gunum var

uykuya dalmakta zorlanıyorum ama
duzenlı uyuyabılıyorum

senınde olur ınsallah boyle

bıde gunduz uyuma mumkunse kı
uyku duzenın bozulmasın

merhaba kızlar kahvaltımızı yaptık geldik kızımla..varmo dogum yapan..

günaydın kızlar nasılsınız gerçi öğlen oldu ama biz yarım saat önce kalkabildik gece uyuyamıyoruz sonrada bu satte kalkınca insan sersem gibi oluyo yaa :1no2:
günaydın kızlar hoşgeldiiz.şimdilik yok sanırım doguran

bitkisel boyayı tercih et bence canım.

inşallah canım
Slm kızlar,nasılsınız bakayım? Giriş yapmadan önce geçmişi okudum geldim,doğuran falan yok,aman beklesinler az daha...
selam canım
bencede beklesinler daha yaa

smhsmh

ben boyatma derım

benım fıkrım tabııı
yarın nst ye giricem bakalım dr a sorayım olmazsa
hani burda boyatanlar falanda oldu ya
ama doğum sonrasıda emzirme dönemi oluyo yaa
neyse bakalım

hımm kg yu unuttum :))
inşallah canım inşallah

bişey olmaz tatlım çok var boyatan röflemi yaptırcaksın
yok canım yaa
okadar kalamam boyaya maruz
normal boya diplerim 10cm olmuştur herhalde bide beyazlarımda var

canım bebek kanala girmeye çalışıyodur belki
dr benim ağrılarım var dediğimde önce idrarda yanma varmı dedi sonrada ihtimal bu olabilir demişti
hafta sonu patlama olduı bakalım

Ya kızlar anlamadığım doğum öncesi boyatmayla doğum sonrası boyatmanın farkı ne ki,sonuçta doğum sonrası da emziriyoruz...

aslında özgecim bence farkı yok kana çok fazla karışan bişey değil karıştı diyelim ozaman sütede geçer değilmikafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…