geçmiş olsun :teselli:
hayırdır canım yaa
nasıl oldu ne oldu neden oldu
şimdi çok şükr iyisiniz inşallah
geçmiş olsun canım.
bluenes
gecmış olsun
deri yoluyla herşey emiliyor,bebeğe de geçiyor diye biliyorum ben ama..yine de araştırmak lazımm,tüy dökücünün içeriği de pek iyi değildir..saç boyası da aynı şekilde saç dibinden emildiği için zararlı..ucuna röfle yapılsa sorun yok da,e onun için de dibine illa bir boya yapılıyor,sonra röfle gölge oluyor..katmer katmer boya -tatlicadiarzu-
geçmiş olsuunnn,çok şükür atlatmışsınız..bu bebişler korkutuyor arada bizi böyle,bi rahat dursalarr..
ben de şimdi medipol e baktım juli var mı diye :)) ama randevusu bugündü zaten,medipolde olmamıştır..yalelin dogum yapacagı hastanenin dogan bebeklerine baktım begüm yok.dogum yapmadı sanırım.
bu bebişlerin telaşı nedir anlamadım ya.sanki bişi var dünyada yatın ananızın karnında ekmek elden su gölden.sıcacık tekrar girme şansım olsa hiç çıkmazdımdelikafadulden
canım haftaya salı günü sezeryan olucam Allahın izniyle bir aksilik çıkmazsasmhsmh cnm
benden 1 gun oncesın
normal mı olacak sezeryan mı
harbiden nerde bu hatunyalelin dogum yapacagı hastanenin dogan bebeklerine baktım begüm yok.dogum yapmadı sanırım.
ben de şimdi medipol e baktım juli var mı diye :)) ama randevusu bugündü zaten,medipolde olmamıştır..
tülay dediğiniz dr.hangi hastanedeydi?ona mı gitti acaba,yoksa en son pendik e gitmişti galiba..
evet iki hastanede de resim bölümü yok..güzel olurdu,bayılıyorum o ilk resimlerine opuyorumnanaktantülayın oldugu hastane hospitalium du..ama ben göremedim orda öyle bir bölüm.pendik şifaya gitmişti en son.
hospitalium a gidiyordu,pendik şifa ya gitti geçen hafta,bugün de medipole gelecekti :))canım haftaya salı günü sezeryan olucam Allahın izniyle bir aksilik çıkmazsa
harbiden nerde bu hatun
bu kız nerde doğum yapmıştırki acep en son nereye gitmişti
daha önce geçirdiğim bir göz ameliyatı yüzünden zorunlu sezeryan şekerimsemiş kız niye sezeryan olucaksın ?
hospitalium a gidiyordu,pendik şifa ya gitti geçen hafta,bugün de medipole gelecekti :))
medipolde yok melisacık,demekki diğer ikisinden birinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?