otur konuş baştan bu fiyata anlaşmıştık ocak ayında gelen zam bizi etkilemiyor demi diye. son ana bırakma doktor ve hastane seçimini sonra iki ayağınız bi pabuca girer. bir an önce kafanı rahatlatırsın en azından.
yav benimde sinizitim azdı 2-3 gündür başladı yine baş ağrım ve boğaz yanmam ...bu hafta bir söylicem doktora doğum üstü hasta eder beni çünkü biliyorum kendimi ..............belki bir ilaç neyim alırım kbb dan izin verirse eğer...sabahtan beride bir sıkıntı var içimde patlıcam sabah bir posta ağladım iş yaparken niyeyse rahatladım sanıyodum yine sıkılmaya başladı içim yaaa.=(
ecrincim bizde gezdik tozduk ama bebek her zaman vardı aklımızda zamanını bekledi sadece ben kızın konuşmasına takıldım sadece yoksa banane ne yaparsa yapsın sabah eşimede anlattım bir sürü kızdı bana sanane billetten diye biz şimdi çocuğumuz olucak diye kölemi olucaz gezemicezmi yani
Offff kafayı yicem şu epidural sezeryanı araştırmaktan delikafadulden Deminden beri bakıyorum çoğu kişi memnun ama benim etrafımdaki kimse bana bu konuda destek vermiyor....
Aslında bitkisel boya ile boyayanlar var ama bende o cesaret yok. O yüzden yaza kadar boyatmayacağım. Zaten 6-7 aylık oluyor,o zamandan sonra da hem su dalgası hem de boya yaptırmayı düşünüyorum....
ayvalık cnmm
ben 13 yasında geldım
ama konusmamdan hıc bellı olmuyor
tonlarca kıtap okudum
11 sene oldu geleli
yafrum doktor sana sezeryan mı dedi ....nasıl destek istiyon bacum aç konuyu ben desteklerim seni 2. sezeryanını olacak olan bir anne olarakkk:1hug:
haklısın hayatım ben hastanedende jaledende memnunum son anda bi değişiklik bende istemiyorum..işte 15 gün önce konuştuk jale hn verdi fiyatı bizde tamam dedik. şimdi ocak fiyatını bize yansıtırlar mı diye düşünüyoruz dediğin gibi önce konuştuk anlaştık ama ya bu önceki fiyatlardı derlerse ve aşırı bi fiyat söylerlerse o zaman orada yapamayabilirim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?