2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ecrincim bizde gezdik tozduk ama bebek her zaman vardı aklımızda zamanını bekledi sadece ben kızın konuşmasına takıldım sadece yoksa banane ne yaparsa yapsın sabah eşimede anlattım bir sürü kızdı bana sanane billetten diye biz şimdi çocuğumuz olucak diye kölemi olucaz gezemicezmi yani

sdsmt tesekkur ederım
severek koyduk bu ısmı
cocuk olmadan aklımızdaydı
oyuzden hıc tartısmaya dusmedık
hatta eşim bıl ısmını ÖMER KOYMUS
hehehe oglumun ısmı dıyor

komıgımdır valla
bızım konusmaları bı gorsen
yanı bızım tarafın
gulmekten olursunn

haklısın hayatım ben hastanedende jaledende memnunum son anda bi değişiklik bende istemiyorum..işte 15 gün önce konuştuk jale hn verdi fiyatı bizde tamam dedik. şimdi ocak fiyatını bize yansıtırlar mı diye düşünüyoruz dediğin gibi önce konuştuk anlaştık ama ya bu önceki fiyatlardı derlerse ve aşırı bi fiyat söylerlerse o zaman orada yapamayabilirim canım..

Geçmiş olsun canım.KBBye git mutlaka benim de sinüzitim var girip olunca azmıştı bir antibiyotik verdi dokotr içinde hamileler kullanabilir yazıyordu.Gebelikte kullanılan antibyotikler var.Doktoruna sorabilirsin.AMa grip olmamay çalışmak laızm.Gripte kullanılan hiçbir ilacı kullanamıyoruz çünkü.Hepsinin gebelik kategorisi c.

Offff kafayı yicem şu epidural sezeryanı araştırmaktan delikafadulden Deminden beri bakıyorum çoğu kişi memnun ama benim etrafımdaki kimse bana bu konuda destek vermiyor....

fatma ben ona bi laf söyleseydim duramaz o yapma saçını başını yolardımda halime bakınca vazgeçtim yoluna git dedim ama sinirden köpürdüm yani onlarda anca gezilip eylenilecek kızlar

aman hako milleti boşver.benim arkadaş 2 aylık bebeyle otobüslerle hemde gezmeye başlamıştı..ahh kızım dogsada gezmelere gitsekkk özendim şimdi..kırmızı arabasına koysam dogursam şimdi keşke beee...en yakın zamanda ben dogururum sanırım..

benim minik kelebeğim biricik yavrum 18.12.2009 tarihi itibariyle artık benimle.hayatımdaki en güzel duyguyu tatdırdığı için allaha binlerce şükrediyorum.allahım onu bizden ayırmasın.sezeryan ile buğlemim dünyaya geldi

eşin çok doğru söylemiş
ben geçen yaz
iki çocukla bide karnımda
ankara istanbul antalya nevşehir gezdim tatil yaptım hiçte zorlanmadım

bu yaz içinde eşim plan yapıyo ama ben pek oralı olmuyorum bakalım

Offff kafayı yicem şu epidural sezeryanı araştırmaktan delikafadulden Deminden beri bakıyorum çoğu kişi memnun ama benim etrafımdaki kimse bana bu konuda destek vermiyor....

yafrum doktor sana sezeryan mı dedi ....nasıl destek istiyon bacum aç konuyu ben desteklerim seni 2. sezeryanını olacak olan bir anne olarakkk:1hug:

ben bi dışarı çıkıp geleyim yufka alcam yapıp dolaba atcamda..yuvarlanmadan gidip geleyim:)))

ayvalık cnmm
ben 13 yasında geldım
ama konusmamdan hıc bellı olmuyor
tonlarca kıtap okudum
11 sene oldu geleli

kızlar son rötüşleri yapıyorum artık kuafore gıttım saçımı kestırdım kaşlarımıda aldırdım buda çıktı aradan
ama kızımın 40, haftaya kadar durması lazım:))

feyza
Allahanalı babalı büyütsün

epiduralmi genelmi oldun
nası geçti ameliyatın

Aslında bitkisel boya ile boyayanlar var ama bende o cesaret yok. O yüzden yaza kadar boyatmayacağım. Zaten 6-7 aylık oluyor,o zamandan sonra da hem su dalgası hem de boya yaptırmayı düşünüyorum....

Ben de aynı fikirdeyim.Boyanın bitkiseli olmaz arkadaşlar.Hatta kına bile doğal değildir.Kimyevi olarak saçın rengini değiştiriyorsa birşey mutlka kimyasaldır.O yüzden ben boyatma taraftarı değilim.

ayvalık cnmm
ben 13 yasında geldım
ama konusmamdan hıc bellı olmuyor
tonlarca kıtap okudum
11 sene oldu geleli

hmm sen yenıymıssın oralarıda bılırsın.benım annanemın annesı gelmiş eskı yanı ama cok şiveli konusurlar ben oyle konusmuyorumda tabı bıçok kelıme cıkıyo ağzımdan napayım eşim bile öğrendı baya

sanmıyorum öyle bişi olacağını ama istersen sor için rahat olsun. bende çarşamba günü yine gidicem bende bi sorayım bakalım böle böle bi şeyler deniyor biz etkilencezmi diye. sende konuş derim aklında kalcana en azından önlem almak için fırsatın olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…