2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayvalık
ne mısafırı be
yorma kendınııııııııııııııı

ben gıdıyom artık mısafırlıgeee

hosgeldın ruzgar

delf feyzae ruzgar
sızı gorunce cok heyecanlanıyorum ah ah ah

vallahi özgecim sezeryan kaçınılmazsa çünkü hep tercihim normal doğumdan yana ben epidural oldum ve gayet memnunum hani bu seferkinide öyle olucam olurda bi şikayetim olursa ancak o zaman söyleyebilirim ...ilkimde hiç bir şikayetim yoktu üstelik çok sevdim bu yöntemi benim teyzemlerden ameliyat olanlar çok oldu hepsininde refakatçisi bendim çok severim hasta bakmayı onlardan biliyorum genel anestezi durumunu epidurali olunca kendimi ameliyat olmuş gibi değilde ameliyathaneden çıkıpta odaya götürdükleri zamana kadar sanki 5 km koşmuşumda yorulmuşum yatıp dinleniyomuşum gibi hissettim..sadece tek bir şikayetim vardı kızımı yazsın doğurduğum için klimalar full çalışıyordu..herkes doğum sonrası altını tutar acıyo diye ben 3 gün omzumu tuttum ağrıyo diye acayip yel aldı .....bir onu biliyorum gerisi zaten ameliyat acısı sızısına kalmış ama genelde ayıldıktan sonra hemen hissedersin kesikleri vs..bunda 6-7 saat rahatsın his kayıp bacaklarda...oda bir kar aslında=)ne biliyim....bunlar benim deneyimim herkes farklı bünyeye sahip biliyosun...son karar senin bu senin bedenin kendi bedenin hakkındaki kararı sen ver bence=)yasakkelime

bebiş çok çingene olmazsa

2. çocuk engel olmuyo
tecrübeyle sabittir
2. oğlum 6 aylıktı ben yine şehir şehir gezmiştim
tabi burda babaya büyük görev düşüyo

bakalım 3. engelmi bunu bu yaz test edicem

ya bende epiduralle genel arasında kalanlardanım
özge benim eşimde destek olmuyo genel ol diyo

dr la yarın konuşucam bakalım o ne diycek

kızlar sezeryan kacınılmazsa genel olun

kızkardesım bı işin içinde
o öyle tavsıye ettı

kızlar sabah dr gittik yeni bi dr çok iyi birisi eşimide içeri aldı onun yanıda ağır kaldırmican kendini fazla yormicaksın eyilip kalkmicaksın diye adam şimdi beni nerdeyse kendi oturtup kaldırıcak oğlunuda gördüya adamın ayakları yere deymiyo sizde deneyin bunu

evet katılıyorum babaya çok iş düşüyor ben kızımla ilgileniyodum hep ki aman bizden şikayet edipte gitmekten vazgeçmesin diye eşim.......bu seferkinde epey iş yaptırmayı düşünüyorum.....artık 2 ye 2 olduk çünkü....bakalım bir gelsin bakalım......:lepi:

ayy kızlarr benımde bebsın kafası yerlesmıs kanala normal zamanından 2 hafta once normal dogurmak ıstıyorumm olurmu acaba sezeryan ıstemıyorum yaaa

yılbaşı bileti aldınızmı kızlar biz sabah bebeyimin adına aldık yılbaşında zengin olucaz işallah isteklerinizi yazın

Çok teşekkür ederim paylaşımın için.a.s. Sabahtan beri onlarca mesaj okudum çoğunun yorumu seninkisiyle aynı. Arada birkaç tane var ama herkeste aynı etkiyi gösterecek diye bir durum da yok. Bakalım cumartesi kesin kararımızı vericez inşallah. Anestezi uzmanıyla da konuşmayı düşünüyorum gittiğimde. Belki onunla konuşmak etkili olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…