casmınım
o kara turpu sen kendınede yap hadı baekm
casmınım
hebicikten akraba çıktık
bende bulgaristan macırıyım beaaaaa
canım benim böbrek problemim var ya onunla alakalı iyi bile dayandın dedi jale hanım. şimdi ilaçlarla tutuyoruz. ama sana biraz anlatayım jimeri. tahmin ettiğinin çok üstünde ilgi alaka var. sabaha kadar 1 saat ara ile tansiyon, ateş, ilaç, temizlik sürekli hiç durmadı. ve herkes acayip güler yüzlü. c.tesi gecesi yattım ve ertesi gün oazar malum jale hanım çalışmıyor pazar günleri. benim ağrımda geçmişti pazar günü ama yinede geldi kontrole ilgi on numara. odalar süper sıcacık, refekatçı için de geniş koltuk yastık yorgan herşey var. çok ama çok rahat ettik kısacası daha öncede özel hastanede bulundum ama bizimki 5 yıldızlı otel konforunda için rahat olsun.
canım bende muayeneye gittigimde odaları gezdık yenidoğanı gezdım bende çok begendim ama bizi düşündüren ücret konusu işte 1500-2000 demişlerdi ona tamam dedik ama şimdi ocak fiyatlarını bekliyoruz bakalım ne olacak yoksa ben jale hn yapsın doğumumu istiyorum. hayırlısı canım ya bakalım rabbim ne nasip edecek..
korkma kız korkulcak bişi demedimki. benimki gibi bişeyin olsa anlarsın demek istedim. baya baya şiddetli bi ağrıydı ne yatabildim ne oturabildim ne yürüyebildim öle kitlendim kaldım anlarsın yani farklı bir ağrı olduğunu gaz sancısının çok ama çok üstünde bi ağrı
canım bende muayeneye gittigimde odaları gezdık yenidoğanı gezdım bende çok begendim ama bizi düşündüren ücret konusu işte 1500-2000 demişlerdi ona tamam dedik ama şimdi ocak fiyatlarını bekliyoruz bakalım ne olacak yoksa ben jale hn yapsın doğumumu istiyorum. hayırlısı canım ya bakalım rabbim ne nasip edecek..
dün eve gidiyodum yolda dangalağın biri vardı arkamda sivri burun sivri topuk çizmeleri çekmiş kendini ne sanıyosa konuşuyo yanındakiyle diyoki ben bu yaşımda doğurupta televizyon karşısında çocuk bakıpta kendimi körertemem gezip tozmam gerekiyo diye dönüp arkamı saçını başını yolucaktımda halime baktım yürümeye halim yok kızı nasıl dövücen dedim kendime söylene söylene eve gittim
harbiden demi çok tatlılar yaCanım yaaa yerim ben o güzeller güzeli kızı,annesi de iyi yiyordu demekki melisacık juliye çekti kaydirigubbakcemile3 Ayyy heyecan yaptım şimdi ben de istiyorummmmdelikafadulden
canım yaa üzülme Allah büyükmerhaba kızlar
acıların kadını olarak bende yine iyi haberler yok
iki oğlumda hastalandı
büyüğümü okula yollamadım annem dr a götürdü
hafif burnu akıyo ama çok öksürüyo
küçüğümünde burnu şelale misali hiç durmuyo
çok moralim bozuldu hem doğum yapıcam hemde çocuklar hasta annem hangi birimize yetişecek
oofff
ne güzel isim Ömersmhsmh cnm
kısmetse bızımde oglumuz olacak
ÖMER KOYACAGIZ
ayyy julı nın ıyı olmasına cok sevındım
darısı basımıza
vaktıyle gelsınler ınsallahh
ayy inşallah tatlım yaa inşallahayy ne güzel maşallah darısı başımıza semiham senle bi gün arayla doğum yapıcaz kısmetse
tamam canımayyy canım ne güzel yaaa. sende slm söyle bizden msj gönderirsen
çattıra battıra doguracaz casmınım
başka caresı vasa sen süleee
ecrınım
trabzon maçkalı cnm
sıde ıkınızde rızelısınız sanırım degılmı
aşkitom anacım benim babam trakyalı selanik göçmeni aslen oralıyım ama annem trabzonlu ordan şeyediyom yani ucundan köşesinde..ama inanmıyacaksın ne annem ne tayzemler hiçbiri şiveli konuşmaz hatta hiçbiri hamsi bile pişirmez nasıl trabzonlular bilmem=)=)
casmınım
hebicikten akraba çıktık
bende bulgaristan macırıyım beaaaaa
ayvalık benım beaaaaa
sen nıresındensın bakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?