Offff kafayı yicem şu epidural sezeryanı araştırmaktan delikafadulden Deminden beri bakıyorum çoğu kişi memnun ama benim etrafımdaki kimse bana bu konuda destek vermiyor....
eşin çok doğru söylemiş
ben geçen yaz
iki çocukla bide karnımda
ankara istanbul antalya nevşehir gezdim tatil yaptım hiçte zorlanmadım
bu yaz içinde eşim plan yapıyo ama ben pek oralı olmuyorum bakalım
mahzundan alıntı-heeeepimizz kardeşizzzz -tatlicadiarzu-womach
desene senlen de akrabayız
yafrum doktor sana sezeryan mı dedi ....nasıl destek istiyon bacum aç konuyu ben desteklerim seni 2. sezeryanını olacak olan bir anne olarakkk:1hug:
çekil kenara
buradaki tek destekçi ben olabilirim
3. sezeryan olucam
ayy inşallah tatlım yaa inşallah
ozamana kadar erken gelmek istemezler değilmi
hadi Allah yardımcımız olsun senin kız benim oğlandan 1 gün büyük olacak heeopuyorumnanaktan
valla mümkünse istemesinler cnm yaa benimki bazen öle sancı ve baskı yapıyoki aşığıya doğru çıkıcak sanıyorum ordan çıkmıcaksın inme aşağılara diyorum ama dinlemiyo beni sırnaşık şey
tebriklerrr,analı babalı büyür inşallah..hani nerede resimm,nerdee nerde :dance:genel oldum perşembe gecesi suyum geldi gittk doktora ne açılma vardı ne sancı hemen sezeryna alcaktılar ama geç yemek yedğim için sabaha kadr nst beklettiler sabah sezerya ile dünyaya geldi .3050 gr 49 cm çok tatlı meleğim .darısı sizlre hayırlı doğumlar
genel oldum perşembe gecesi suyum geldi gittk doktora ne açılma vardı ne sancı hemen sezeryna alcaktılar ama geç yemek yedğim için sabaha kadr nst beklettiler sabah sezerya ile dünyaya geldi .3050 gr 49 cm çok tatlı meleğim .darısı sizlre hayırlı doğumlar
valla mümkünse istemesinler cnm yaa benimki bazen öle sancı ve baskı yapıyoki aşığıya doğru çıkıcak sanıyorum ordan çıkmıcaksın inme aşağılara diyorum ama dinlemiyo beni sırnaşık şey
Bizde de tam tersi canım,oğluşum ben çıkmak istemiyorum dercesine kafasını sağ göğsümün altından çıkaracak gibi gerindikçe geriniyor...kaydirigubbakcemile3
genel oldum perşembe gecesi suyum geldi gittk doktora ne açılma vardı ne sancı hemen sezeryna alcaktılar ama geç yemek yedğim için sabaha kadr nst beklettiler sabah sezerya ile dünyaya geldi .3050 gr 49 cm çok tatlı meleğim .darısı sizlre hayırlı doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?