canım ılıkmı soğuk mu aldın
bide hangi model ne kadara aldın
İyiyiz Elifçim.
Sizleri çok özlüyorum valla.
Bebişkomun eşyalarını yıkıyorum yavaş yavaş.
Hazırlanıyoruz bakalım...
sevcancim oglus acele etmezse eger 23 ocak gunune sezaryan gunu aldik bakalim hayirlisi senin dogum seklin belli oldu mu gunun belli mi
Kızlar ben çıkıyorum
Hepinizi çookkk öpüyorum opuyorumnanaktan:asigim:
İnşallah iyi haberlerinizi alırım her zaman
Ve bende iyi haberler veririm inşallah
Allah hepimizi bir avazda kurtarsın
sevcancim oglus acele etmezse eger 23 ocak gunune sezaryan gunu aldik bakalim hayirlisi senin dogum seklin belli oldu mu gunun belli mi
bende terazi yada kova olmasını çok isterdim.terazi olsun diye okadar çalışmıştım aralık ayında önceden ama olmadı:))))))))
bocuk hayirlisi bakalim saglikla dogsunlar da yeter ki zamanini kendielri belirliyor nasilsa
ben de balığım,kendimi çok seviyorumm..sıkın dişinizi balık yapın -tatlicadiarzu-bende teraziyim kendimi çok seviyorum:)))))))yetmezmi..onedenle bebişte terazi olsun istedim ama oglak olcak..
Sat`a göre 19 ultrasona göre 14 ocak
senin?
kızlar, ben 20 aralık pazar sabahı saat 9:20 de spinal doğum yaptım, işaret ve suyum gelmeye başladığı için doğum iki hafta erken oldu, 3, 400 gr, 49 cm doğdu Tuna, 15 dk da o doğdu, 15 dk da ben çıkmışım, ikimiz de iyiyiz, evdeyiz, hatta ben ufaktan ev işlerine başladım bile, hastanede iki gece kaldık, Tuna anne sütü de alıyor, çok şükür, darısı diğer bekleyenlerin başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?