kızlar, ben 20 aralık pazar sabahı saat 9:20 de spinal doğum yaptım, işaret ve suyum gelmeye başladığı için doğum iki hafta erken oldu, 3, 400 gr, 49 cm doğdu Tuna, 15 dk da o doğdu, 15 dk da ben çıkmışım, ikimiz de iyiyiz, evdeyiz, hatta ben ufaktan ev işlerine başladım bile, hastanede iki gece kaldık, Tuna anne sütü de alıyor, çok şükür, darısı diğer bekleyenlerin başına...
kızlar, ben 20 aralık pazar sabahı saat 9:20 de spinal doğum yaptım, işaret ve suyum gelmeye başladığı için doğum iki hafta erken oldu, 3, 400 gr, 49 cm doğdu Tuna, 15 dk da o doğdu, 15 dk da ben çıkmışım, ikimiz de iyiyiz, evdeyiz, hatta ben ufaktan ev işlerine başladım bile, hastanede iki gece kaldık, Tuna anne sütü de alıyor, çok şükür, darısı diğer bekleyenlerin başına...
saol canımmaşşallah canım , daha ne ıstersın huzuru ve saglıgı yerınde kı uyuyabılıyor... yaa benım merak ettgım bır gunde kac tane bez kirletiiyor, masallh gusel de emıyor anladıgım kadarıyla ve hangı markanın bezını aldınız??tavsıye edermısın?a.s.
saol yalelcimJuli'cim az önce gördüm canım melisa'yı.... maşallah, kırkbir kere maşallah kuzucuğumuza..
Pek bi tatlı olmuş annesi..
allahım sağlıkla, analı-babalı büyütmeyi nasip etsin arkadaşım.. darısı başımıza inşallah.
..
:lepi: :lepi:merhaba kızlar nasılsınız? sayfa sabahtan beri açık ama ancak bakmaya fırsat bulabildim. yine çok yazmışsınız okuyamıyorum artık geçmişi ne var ne yok yeni haberler var mı?
kızımın göbişi düştü dün de ilk banyosunu yaptırdık tertemiz oldu.
julicim maşallah melisaya ya bayıldım bittim resmen o nasıl güzellik kuzum ya 41 kere maşallah yakın olsam gelir ısırırdım yanaklarından
kızlar ben tıyatroya gıdıyorum karnım burnumda hemıde kocam yok tek basıma dunya kadar alıntı yaptım gelınce yazarım artık kopyaladım bıryere :)))))
sımdı bu saatte tek basıma kayınvalıdemın buroya gıtcem kızımla yuh bana ne cok gezmeyı sevıyomusum..:roflol:
güle güle kullan casminim kurutma makinesini
Anammmmmmm delİ olcem bugÜn amma mutlu ettİler benİ ana- oĞul 1 saat kadar Önce kapı Çaldı dedİm kİmo dedİler arÇelİk dedİm yanlıŞ adam ısrarla kocamın İsmİnİ sÖylÜyodİyom megafondan hayır bİz bİŞey almadık sonra cama gİttİm baktım dedİm hayrola baktım kİ bİzİm burdakİ arÇelİkÇİ adam dedİ eŞİnİz sÜprİz yaptı galİba kurutma makİnası geldİ koptummm.........1 senedİr İstİyorum...ama alan kocem deĞİl kayınvalİdem...hemen aradım aĞlaya aĞlaya nasıl sevİndİm yaa...eŞİme demİŞ oĞlum elİmde para varken gİt kuyumcudan bİr bİlezİk yap doĞuma hazır olsun....hedİye edİcekmİŞ...eŞİmde demİŞkİ anne ben alıcaktım İstersen sen al zaten bİlezİk te aynı para hemen hemen koy cebİne hazır parayı taksİtle kurutma al emİn ol havalara uÇar dİye(uÇtumda).eŞİm demİŞ anne sen kendİnede al bİ tane son taksİtlerİnde ben yardım ederİm oda almıŞ ........kayınvalİdemde bİlİyordu İstedİĞİmİ tmm demİŞ sabahtan berİ eŞİm dİyİp duruyor balkondan neler Çıkıcak anlamıyorum bende saf saf aman ne Çıkıcak İŞte dolap vs....oda dİyorkİ Çok daralmıŞ balkon oredakİ eŞyaları bİrİne mİ versek...hahaah..bende dİyorum yok boŞver kullanmıyoruz orayı kalsın sonra bakarız...sen Çıkıcakları Çıkar evden dİye....ayyyyyyyyyy Çok mutlu oldum yaaa.....yemİn ederİm allah razı olsun kayınvalİdemdende eŞİmdende ......ayhhhh paylaŞıyım dedİm sİzle ......ya ben mutlu olunca nİye hep herkesle paylaŞıyım İstİyorum onuda bİlmİyorum heee.............İyİkİ varsınız kızlar ...saolun=)
tesekkkür ederiz esra teyzesi opuyorumnanaktan
ısırmaya bekleriz :ecrin_bebek:
ya bende çok istiyorum kurutma makinası ama bi türlü ona sıra gelemedi
çamaşır kurutmak benim için inanılmaz bir eziyet
en sonunda ben kendi kendime bi süpriz yapıcam valla görcekler günlerini:))
güle güle kulln canım memnun kalırsan haber ver:)
senin o fırça saçlı tombik yanaklı cadı melisanı yerim beeeen
maşallah yavrum nasılda güzel çıkmış
nasıl julicim alışabildinmi
nasıl bi duygu karnındayken bi anda kucağına geliverdi
bide sezeryandan kaynaklanan ağrıların varmı
rahat hareket edebiliyomusun
bide şu loğusalık bunalımına girdinmi bakem
daha nelere şaşırıcaksın kendinde emin ol ...daha çok yolun başındasın başı böyleyse düşün bu işin gidişatını önce değişmez dediğin alışkanlıkların değişicek sonra yavaş yavaş sabrın artıcak sonra tahammül sınırların genişlicek sonra affetme sıklığın kendini kontrol etme mantığın kısacası can çıkar huy çıkmaz denilen lafın nasıl yanlış olduğunu görecek ve karakterinin nasıl değiştiğini farkedeceksin.....çocuk büyütmek bu yüzden erdemdir...sanan bulaşan yokmuş olsa bile boşverrrrrrrr keyfini sür........en güzel zamanların şimdi......kuzunuda kokla benim için.bu arada dikişlerine dikkatet ...20 gün dikkat ettim o akşam oturuyodum koltukta kapı çaldı hızla kalktım yerimden kalkmamla oturmam bir oldu sağ tarafımda nasıl bir acı hala o acı vardır üşüttüğüm zaman aynı yerde....nerden baksan 2,5 3 ay çok ağır şeyler kaldırma .......kendini koru .....kış ayındayız ayaklarını sıcak tut....yaza doğru kendini çok rahatlamış hissediceksin her açıdan boşa una öyle hissetme tebrikler ilk dişleri çıkmaya başlıcak...=)öptümmm....lülülülülülüsaol esra teyzesi
öyle güzel bir duyguki
ben eski ben değil
daha önceden nasıl yaparım nasıl uyanırım derken
mık dese hissediyorum
dikiş yerlerimde ağrı var
oturup kalktıkca oluyor o kadar
ama yatakta yatmadım desem yeridir
bunalımdan cok korkuyordum ama hiç olmadı
zaten annem yanımda elim ayağıım oldu
eşim sağolsun öyle
sinir edende pek olmuyo kimse işime karısmıyo
fenayım zzaten biliyolar :roflol:
saol esra teyzesi
öyle güzel bir duyguki
ben eski ben değil
daha önceden nasıl yaparım nasıl uyanırım derken
mık dese hissediyorum
dikiş yerlerimde ağrı var
oturup kalktıkca oluyor o kadar
ama yatakta yatmadım desem yeridir
bunalımdan cok korkuyordum ama hiç olmadı
zaten annem yanımda elim ayağıım oldu
eşim sağolsun öyle
sinir edende pek olmuyo kimse işime karısmıyo
fenayım zzaten biliyolar :roflol:
daha nelere şaşırıcaksın kendinde emin ol ...daha çok yolun başındasın başı böyleyse düşün bu işin gidişatını önce değişmez dediğin alışkanlıkların değişicek sonra yavaş yavaş sabrın artıcak sonra tahammül sınırların genişlicek sonra affetme sıklığın kendini kontrol etme mantığın kısacası can çıkar huy çıkmaz denilen lafın nasıl yanlış olduğunu görecek ve karakterinin nasıl değiştiğini farkedeceksin.....çocuk büyütmek bu yüzden erdemdir...sanan bulaşan yokmuş olsa bile boşverrrrrrrr keyfini sür........en güzel zamanların şimdi......kuzunuda kokla benim için.bu arada dikişlerine dikkatet ...20 gün dikkat ettim o akşam oturuyodum koltukta kapı çaldı hızla kalktım yerimden kalkmamla oturmam bir oldu sağ tarafımda nasıl bir acı hala o acı vardır üşüttüğüm zaman aynı yerde....nerden baksan 2,5 3 ay çok ağır şeyler kaldırma .......kendini koru .....kış ayındayız ayaklarını sıcak tut....yaza doğru kendini çok rahatlamış hissediceksin her açıdan boşa una öyle hissetme tebrikler ilk dişleri çıkmaya başlıcak...=)öptümmm....lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?