2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay ay ay kıyamam ben o minik fıstık hanıma yahu...
maşallah annesi...

fotoları nereye koyuyorsunuz annişler?

bunu bende duymuştum onun için şimdilik saklıyorum
istanbula gidersem boğaziçinin kampüsüne gömerim
olmadı ankaraya gidince hacettepeye
hangisi olursa artık

bizim babamız izin vermiyor foto koymamıza onun için şimdilik bi tane albümlerime koydum gizli olarak

kızlar ya buhar makinesi aldınızmı bizim bi eskiğimiz bu kaldı gibi bişi onuda alıp koysam rahatlıcam
gerçi farketmicek başka bişi bulurum ben gene alıcak

yalel hoş geldin çok gecmiş olsun merakta bıraktın bizi ama iyi olman güzel
bebegin kilosuna takmamaya calış benim velette daha üç hafta önce 1750 bir haftada küçük çıkıyor
saglıklı olsunlarda canları içinde olsun ben başka birşey istemiyorum
oglum kızına selam söylüyo beleş yaşam varken acele etmesin dedi

sen sobanın üzerine bir kapla su koyarsın buhar makinesine gerek yokki
bu arada gözün aydın dr kontrolün iyi gecmiş herşeyde yolundaymış

soba salonda, yatak odasinda UFO lardan var, elektrikli ins. bebek rahatsiz olmaz

ama baska yolu da yok,

yatak odaisni isitmanin baska yolunu bulamadik

selam kızlar................ben bugün neler yaptım neler havamı aldım keyfim yerine geldi.....sabah zeynomla birlikte çıktık evden onu koyduk okula kocem halden yarım saatte alacağı şeyleri aldı beni ikeaya kahvaltıya götürdü çok yakınlar ya=)2 saat kahvaltı keyfi yaptık sonra songül ebemi aradım biz geliyoruz dedim o biz gelmeden sıra alıyor.....dedi siz gelin ben doğumdayım şimdi tmm dedim...biz gidene kadar 1 aati buldu bir gittik yanına yan odada kadın doğum yapıyordu çok heyecanlandım ama kendi adıma değil yani ilk kez normal doğum yapan birinin sesine acısına vs..tanıklık etmiş oldum.....çok zor bir hastaymış ısrarla sezeryan olmasın demiş en sonunda bebek gelmeyince benim doktorumu çağırdılar oda her zamanki edasıyla şaka yapa yapa geldi bir görseniz öyle rahatlar ki bir biz büyütüyoruz gözümüzde bu işleri emin olun onların günde kaç kez yaptığı şeyler.....pehhhhhhhhhhhhh=)sonra bebiş doğdu 2600 gr dı ...erkek eşşek sıpası bişey...çokta yakışıklı ama kadın harbi zor yaptı doğumu çok kesisi ve dikişi olmuş.....songül ebemin işi bitince geldi beni bağladı ntsye dedi tek kelimeyle sezeryanlık hastaydı bu kadar zorlanma iyi değil dedim 2600 de bu kadar zorlandıysa 4 kilo filan çıkarsa yanmıştı ....neyse heyecanlandım kadın adına tuhaf oldum hoşumada gitti.....iyi oldu onları duymuş olmam....sonra doktorum odadan çıkarken dedi seni ne zaman kesiyoz kız......çabuk gir ntsye gel yukarı dedim istediğin zaman kesebilirsin ne deli hasta ve doktoruz ha konuşmalara bak...sonra ntsm güzel çıktı.....bebek 3. kilo olmuş 15 günüm kaldı heralde 3400 gibi doğururum bunuda zeynoma benzicek heralde....bide boğaz ağrımı sordum kbb ye gidim mi diye gerek yok ben sana yazarım bir kaç şey dedi....antibiyotik.vs birde pastil verdi mutlaka ballı limonlu olanını iste dedi nane daha çok tahriş yapar çok güzel tadı var dedi....doktorda benim gibi sade boğaz hehehhehe=)bütün ilaçları tadıyla biliyo=)neyse sonrada avizeciye gittik salonuma şükür yeni avizelerimi alabildik anam ne pahalı avizeler ya...şükür beğendiğimiz modelin uygunu bulduk uzaktan kumandayla açılıyo güzel bişey ...eve geldik...ikeadanda bez raflardan aldım kendi odama kızlar tavsiye ederim inanaılmaz gerekli bişey zeynomun dolabında bir sürü yerden tasarruf ettim onun sayesinde...öptüm sizi kendinizi sarmalayın benim için....allahım mmmmm havamı aldım bugün çok keyifliyim .........rabbim şu doğum işinide sağ salim bitirmemizi nasip etsin.....zemuszemusböyyyyyyyyyy

Kızlar merhaba
Nasılsınız bakalım
Hepinizi çok özledim
Keşke evimde net olsa da hergün sizinle konuşsam burda
Kimler doğurdu?

kızlar ya buhar makinesi aldınızmı bizim bi eskiğimiz bu kaldı gibi bişi onuda alıp koysam rahatlıcam
gerçi farketmicek başka bişi bulurum ben gene alıcak

ben aldım buhar makinesi.. weewell marka aldım ben.
gürültüsüz, çok rahat bişey.
burun tıkanmalarım oluyordu, gece boğazım kuruyordu... uyanıyordum hep..
şimdi çok rahatladım... iyiki almışım valla..
Begüm'den önce ben kullanıyorum :)

selam canımi hoşbuldum... bizim kız, hep haftasından öndeydi. son 4 haftadır geri kaldı. 2 hafta önden gidiyordu, şimdi 2 hafta kadar geriden gelmeye başladı. sorun bu yani aslında. birden gelişmesi duraklamaya başladı.
ama yavrum da haklı yani.. napsın... anasının karnı kasılıyır bilmemne diye, onun da huzuru kaçtı içerde :)

Kızlar merhaba
Nasılsınız bakalım
Hepinizi çok özledim
Keşke evimde net olsa da hergün sizinle konuşsam burda
Kimler doğurdu?

selam selam sevcan.. iiyiz, sen nasılsın...

canım ılıkmı soğuk mu aldın
bide hangi model ne kadara aldın

İyiyiz Elifçim.
Sizleri çok özlüyorum valla.
Bebişkomun eşyalarını yıkıyorum yavaş yavaş.
Hazırlanıyoruz bakalım...

sevcancim oglus acele etmezse eger 23 ocak gunune sezaryan gunu aldik bakalim hayirlisi senin dogum seklin belli oldu mu gunun belli mi

Kızlar Facede Ege'nin banyo fotosunu gördünzü mü,çok tatlııı,minicik ya ben nasıl yıkayacağım bebeğimi diye düşünmeye başladım onu görünce ...

özgecim o kadar masum ki gerçekten ve savunmasız. ama insan alışıyor inan canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…