tutkucummmm amann masallahhhhh masallahhh.
seker koyuyor musun peki muhallebiyw??
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...nlari/351067-anne-haller-biraz-gulelim-2.html
kızlar bakın şuraya koptum ya 1. sayfadan okuyun...
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...nlari/351067-anne-haller-biraz-gulelim-2.html
kızlar bakın şuraya koptum ya 1. sayfadan okuyun...
ben hala adet olmadım,aranızda adet olmayan kaldı mı:uhm:
günaydın herkese.
ayçacım Ayaz'ın hırıltısı geçti çok şükür. ama tedaviye en az 1 sene daha devam edeceğiz. 1 sene içinde tekrar astım krizi geçirmezse o zaman geçti diyebiliriz ancak.
beril gece genellikle 3 kez emiyor ama bazen 4-5 olduğu da oluyor,mehlika bende aynisini dusunuyorum sadece gece 4-5 oluyor
ben de olmadım gayet de memnunum bu durumdan sırnaşık şey ama bazen korkuyorum test çözüyorum ne olur ne olmaz diye :roflol:
beril gece genellikle 3 kez emiyor ama bazen 4-5 olduğu da oluyor,
dişi çıkacağı zaman bir kaç gece çok fazla emdi,sabah balon gibi şişmiş bez alıyordum altından..
ben de memnunum aslında da artık endişelenmeye başlamıştım,
sizlerin de olmadığınızı öğrenince rahatladım,
sen de emzirmeye devam ediyorsun öyle değil mi?
rapunzel geçmiş olsun cnm,inş. bir an önce iyileşirsin,uras nasıl,o hasta olmaz inş..
selam kızlar nasıl gidiyo herşey yolundamı
rapunzel geçmiş olsun canım işallah biran önce atlatırsın dikkat ette bebişe bılaştırma
fisfisfis:sm_confused:mehlika daha tık yokmu kızım sende maşallah yaşına kadar gelmeyecek herhalde adetin.
hoşgeldin cnm,bilmem yolundadır heralde,sen nasılsın,oğluşun nasıl?selam kızlar nasıl gidiyo herşey yolundamı
sağol canım inşallah....
Uras ne yapsın kudurup duruyor gecelerdir uyutmadı hem gaz hem diş derdinden bir keresindede nazarlandı olan bana oldu bu kadar uykusuzluktan sonra vücut çabuk teslim oluyor hastalığa maalesef..inşallah bulaşmaz ona
berilcik nasıl ?
canım çok geçmiş olsun bende geçen hafta hastaydım banada bi sürü ilaç yazdı dr..kullanıyorum hala tam olarak iyileşemedim..4 yıldır falan hasta olmuyodum bi oldum tam ldum..selam kızlarrr çok kötü grip oldum doktora gittim bir sürü ilaç yazdı inşallah çabuk atlatırım((
mehlika canım bende 2. keredir oluyorum olmayınca ne güzeldiiiiiiiii
tutku ve öğretmenin enasılsınız görüşemiyourz hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?