2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar

seda dünden beri benimde sol tarafım kaskatı resmen oraya toparlandı gece hiç uyumadım desem yeri ama şimdi kahvaltı yaptım bebekte oynamaya başladı biraz daha iyiyim ..

ecrincim bizimkiler yalancı sancı, kasılma olabilir ama seninkinin vakti geldi artık sen dikkat et canım heran seninde hayırlı haberlerini alabilliriz..

sabırsızlıkla bekliyoruz evet canım ama yanında tırsmada var biraz
canım nasıl hissedersek öyle olurmuş
kolay olacak herkes nasıl doğuruyır diye ben kendimi temkin ediyorum

şuan değil ama biraz önce kımıldıyordu... a.s
ben gidip uzanayım birazcık baktım geçmiyor eşimi ararım..
teşekkürler kızlar..

inşallah hayırısı olur sdsmt

benimde ilk bebek. karnım bazen sert oluyo bu kasılma bence.

sagol fatmacım.
eşimde panik işe gitti elli defa aradı tekim kimsem yok burda devam ediyormu diye.kasılma dogum belirtileri arasındaymış adamda korktu uyumadı bile beni bekledi bende uyudum:))neyse yarın kontrolumuz var bakalım ak koyun kara koyun çıkar artık:))dogursam keşke ne guzel olurdu..
herkes dogurdu ayris sen otur hala orda:)

Günaydın kızlar.
Ben Nisan 2010 annesiyim.Sizden bişi rica edecektim 2010 nisan annelerinde bir topik açtım doğum çantasında neler olması neler koyduk yada koyacağız diye.Bize yardım ederisiniz çok seviniriz.Siz neler koydunuz.Hepinize kolay doğumlar.Bir nefeste inşallah

bir gecelik ve pijama takımı,
yastık kılfı 2 tane,patik,çorap
havlu,kağıt havlu
hasta bezi,bebek bezi,
ıslak mendil,sıvı sabun,terlik
kolonya,su ısıtıcısı,termofor,
bebek zıbın takımı ve çıtçıtlı body uzun kollu,
battaniyesi
kendimiz için eve dönüş için rahat eşofman olabilir...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

günaydın millet naber nasılsınız ben daha anca kahvaltımı yapıcam soradaortalık toplıcam bugün ağır misafirlerim geliyor annemle kaynanamkaydirigubbakcemile3 oğlanı okula yolladım biraz geçmişe baktım doğuran yok ay bende çok kasılıyorum 2 gündür ama bana hak:sinifsinif: gelicem ben acık işlerimi yapım öptüm hepinizi

gunaydın kızlar....kasılmalardan bahsetmişsiniz dunden beri bende de çok oluyor gece dogurcam sandım çok arttı korktum:)

benim de son birkaç gündür geceleri adet sancısı gibi kısa süreli ağrılarım oluyor....:bbo::bbo:...sona doğru yaklaşıyorusss...kıssslaaaar....:lepi::lepi:

Günaydin kizlar
Bu gün burda bayram aksamada misafirlerim var neyse herseyim hazir söyle bi keyif yapayim sizede bakayim.Oglanda ne zaman gece olacak hediyelerim gelecek diye heycanla ortalikta dolaniyor.Benim hic biri umrumda degil bebisin gününü saymakla mesgulum.

Ecrin
Bisi kalmamis canim sana bu hafta esine hastaneye kolay ulasabilecek sekilde kendini ve cevreni hazirda tut bence.

Ben ptesi sabahi doktor kontrolüne gidiyorum bakalim ne dicek. Gecen hafta atesten sonra 3 kez agri kesici aldim tesadüfmü artik hareketlerde bi azalma oldu biraz panikledim ama su an eski hareketlere döndük. Yerden bisi almak icin egilmek imkansiz oldu nerdeyse corap giymekte egildigim an kasior kendini normalde kasma yok bende.Gerci cömelip kalkmak en iyi egzersizmis kolay dogum icin bakalim görecegiz o kadar cok egilip kalkmisimdirki is yaparken.

Bu gün sezeryana gidenler vardi galiba Allah yardimcilari olsiun gerci coktan bebislerine kavusmuslardir ne güzel.

evet algorcum o hastaneden bi çıktığımı görsem anca ozaman rahatlicam

neyle karşılaşıcağımı bilmediğim için biraz korku var

evet algorcum o hastaneden bi çıktığımı görsem anca ozaman rahatlicam

neyle karşılaşıcağımı bilmediğim için biraz korku var

bu benim 2.gebeliğim....Korkulacak birşey olmadığını söylesem de biliyorum tatmin etmeyecek...Ama şunu söylemeliyim ki...çekilen acılar ve zahmetler sonucu bebişinle gözgöze geleceğin o an var yaaa......dünyalara değişilmez bir duygu....:Saruboceq::Saruboceq:..Bir çift gözle gözgöze gelmek....müthiş ve çok ulu bir duygu..Allah isteyen tüm kadınlara nasip etsin bu duyguyu....zemuszemuszemuszemus:ecrin_bebek:

ibem77
Üzüldüm ya evlenirken ayri cocukta ayri para hesabi ne acgözlü insanlarimiz var.Bosver takma kafana para dedigin ne ki .Bak burda almanlar hediyeyi para degeriyle ölcmezler ama bizim insanimiz ölcer.Sen bi almana bahceden cicek kopar götür bana geldin beni düsündün diye o gün sana ne yapacagini sasirir o kadar yalnizki insanlar.Bi gün parada gecer yalniz kalirlar o zaman anlarlar. Ben dogum yapincada kimse altin takmicak burda öyle bi adet yok canlari sagolsun gelmeleri yeter hastaneye.Oglum dogdugundada alt katimda 3 yasli komsum vardi geldiler birer tulum almislar elleri bos degil yani ama öyle altinlar paralarda yok ne lafi ne kendisi.Olsun hic umrumda olmadi benim annem esimin annesi binlerce km uzakta anca bi tel konusacagiz ama bu kadinlar hep yanimdalar.Önemli olan kalpten sevmek

benim de son birkaç gündür geceleri adet sancısı gibi kısa süreli ağrılarım oluyor....:bbo::bbo:...sona doğru yaklaşıyorusss...kıssslaaaar....:lepi::lepi:

:roflol::roflol:ne kıs o kıyamet habercisi gibi..heheheheh sona doğru yaklaşıyorussss ha ha ha...bide fonda kötü bir müzik geçicek .hahahhahaha:roflol::roflol:ya şaka bir yana sabahtan beri bir gaz sancısı öldüm karnım çok ağrıyor....birde sol kasığım özelliklede dikişimin olduğu yer acayip ağrıyor....yatım dinlendim ama hafif hafif başladı yine..bugün hiç bir iş yapamam anca yemek benden bu kadar. akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…