2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım yazdıklarını ıcım cız ederek okudum resmen ne olur uzulme ne olur kendıne dıkkat et strese gırmemeye calıs olur mu?
sanırım artık senın onları oyle kabullenmenın vaktı gelmıs..
Allahın ıznıyle bebegını kucagına alırsın ınsallah..
bunu kalben dılıyorum senın ıcın ve bır evlada nasıl anne sevgısı gosterılır sen ogretırsın onlara da ama ne olur sen pozıtıf ol bebgı de kendını de strese sokma..
zaten yanında olsalar bıle bence senı daha cok rahatsız edecek davranıslar sergıleyecekler ve sen gercekten cok daha fazla uzuleceksın..
bırak uzak olsunlar..

şuan değil ama biraz önce kımıldıyordu... a.s
ben gidip uzanayım birazcık baktım geçmiyor eşimi ararım..
teşekkürler kızlar..

canım gecmıs olsun..
ama sorun yoktur canım benım de bu ara heryanım agrıyo sızlıyo kasılıyo anlayacagın son gunler normal deyıp gecıyorum..
tabıı cok anormal hıssedersen mutlaka esını ara gıdın dra canım..

algorcum haklısın canım aslında hem korkuyorum hemde onu görüceğim günün biran önce gelmesini bekliyorum onu görünce bütün ağrılarım geçer heralde

o siteyi yine kadınlar kulübünde kızım 2,5 yaşlarındayken keşfetmiştim ...kızımın adına yaptığımda nasıl hoşuna gidiyordu kıkır kıkır gülüyordu şimdi yine yaptım dinledim o zamanlar geldi aklıma büyüyolar beeeeeeeee.hemde nasıl hızlı=(

Dikkat et...az kalmış..ha doğdu,ha doğacaakkk kızzz.............Allah kolay doğumlar nasip etsin cümlemize ....

Saol algorcuĞum ben kaÇtım kızlar .....hepınızı tekmelesın bebıkler.......kendınıze ıyı bakın ha sakın gÜnsÜz doĞurmayın ..hadıyın ÖptÜm sızı ...bugÜnde avıızecı gelıcek bakalım nasıl olucak ya o kadar ÇeŞıt varkı ınsan orda beĞenıyor eve gelıp takınca hoŞuna gıtmıyor.....vallahı dedım salonuma yakıŞmassa deĞıŞtırırım dıye....o bıŞey deĞıl araya aldıĞım yolluklar gelmedı daha bır hafta oldu...bugÜn arıyım adamları unuttular mı ne..evde baŞka bır eksık kalmadı ŞÜkÜr.....bır tek haftaya mutfaĞa gırıp dÖkÜcem komple temızlıcem bır tek camların cıflenmesı kaldı onlarıda ya ben yavaŞ yavaŞ yaparım yada hafta sonuna teyzemler geldıĞınde bırlıkte ama ben bırakmak ıstemıyorum kımseye ıŞ..doĞumdan sonra 3-5 gÜn dursunlar yanımda yeter.....bÜtÜn ıŞlerımı o yÜzden ben halletmeye ÇalıŞıyorum...

Son düzenleme:

Kolay gelsin...pek de marifetli ve tedbirli hatunmussun ayol....:hulya::hulya:...Kendini yine de pek zorlama bence...lmaz:

[ı]kolay gelsin...pek de marifetli ve tedbirli hatunmussun ayol....:hulya::hulya:...kendini yine de pek zorlama bence...lmaz:[/ı]

yavaş yavaş be bacım gücüm yettiğince dinlene dinlene yapıyorum aman iş dediğin nedir.kipehh dermişim....eheheh..ben herşeyi yalnız yapmaya ve bundan şikayet etmemeye ve kimseyede sitem etmemeye eğitimliyim malum bir bebek daha büyüttüm..vede 4,5 senedir ilk kez bu eylülden beri eşimle 7-8 gün 3-5 saat başbaşa kalabildik.....oda anaokulunda yarım günde öyle.....bir müddet sonra insan alışıyor herşeyi tek yapmaya ama dediğim gibi ameliyat olma durumu farklı yalnız kalmak hele bir çocuğum da varken istemem.....4-5 gün baksınlar bana iyi hissediyim kendimi başka bişey istemiyorum...işleri ben yaparım allahın izniyle....insanları bunaltıcam diye korkuyorum....hoş bir zeynomun doğumunda iş bekledim birde şimdi çevremdekilerden 10 sene oldu bana kalsa bunalmamalı kimse ama insan kıyamıyor yinede herkesin kendince derdi var....öle işte....

Haklısın canım...:1rolleyes::1rolleyes:...

gunaydin arkadaslar biziimki gece uyumadi yine, simdi uyuyor uyandiramiyorum da keratayi

sanirim dogum yapan arkadaslar artmiş.Allah analı babali,saglikla buyutmeyi nasip etsin diyim oncelikle.

gunaydin arkadaslar biziimki gece uyumadi yine, simdi uyuyor uyandiramiyorum da keratayi

sanirim dogum yapan arkadaslar artmiş.Allah analı babali,saglikla buyutmeyi nasip etsin diyim oncelikle.
hoşgeldin örtmenim.......amiiiinn......doğuranların sayısı hergeçen gün artıyor...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…