2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoş geldiniz taze annişler

bizde sizin gibi sağ sağlim kucağımıza alırız işallah bebişlerimizi

hoşbulduk:bbo:
ölüyom bitiyom inanki
çocuğu sarılık ettik 3 günlükken
sütüm yetmiyomuş anlamadık
devamlı uyuttuk
pazartesi sağlık ocağına kayıt için götürünce doktor hemen acile gidin dedi
acildeki çocuk doktoru tanıdıktı aradık akşam gelin dedi götürdük
değer 10 çıktı
hastaneye yatacak kadar ağır değilmiş
devamlı emzir uyanık kalsın de3di
canım çıkıyo uyanması bi merasim emmesi ayrı..
bi de siniri var memmişi koparacak..
işte böyle

delff sen de dogum yapmişssin canim hayirli olsun:))nası ege ile hemen hemen ayni haftalardaydik sanirim
ben 35+5 te dogum yaptim .19 gunluk olduk

Geçmiş olsun....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:...Zor günler başladı desene...:bbo::bbo:Sık sık emzirmelisin hoyacım..3 saatte bir..uyuyorsa bile uyandır....

hoya emzir canım bol bol başka bişey vermiyon dimi ek besin geçer canım sen iyi bak bebişimize

öğretmenim yarı 40 çıkmış nerdeyse canım

ŞEKER DİYORUZ YİYEMİYORUZ DİYORUZ RİCA EDİYORUZ YAZMAYIN DİYE AMA NİYE ANLAŞILMIYOR ANLAMIYORUM

zor zamanlar geciriyorsun bunu çok iyi anladım Allah sabır versin birileri birşey getirmiyor diye sitem yapmanın bir anlamı yok birçok arkadaş netten alış veriş yaptı madi çıkar ilişkilerini batıya mal etmek çok dogru degil bence kişilerle alakalı 25 sonra bebegini al kucagına git evine hayatını düzene koy bundan sonra kime ne yapman gerektigini çok iyi ögrenmişsin işte
poseidon 83 bugün doktora gittim bugünden itibaren bebeği bekliyoz dedi. heyecanlandım. senle günlerimiz aynı sen normal mi doğuracan

hadi anacım hayırlısı güzel haberlerini alırız inşallah
Günaydın mııı...?:1shok::1shok:...İkindi oluyooor ...Sizi gidi uykucular sizi.....delikafaduldendelikafadulden...
yokkız sabah kaltım süt içtim tv izlerken uyudum kahvaltımı ettim yanınıza geldim teyzesi ben mikilimi hiç ac bırakırmıyım yaaaaa kurban olurum ben ona
hoşgeldin bocuk nasılsın.

hoş bulduk canım iyiyim sen nasılsın kasılmaların varmış okudum gecmiş olsun canım
sen bu ra hergün yazar oldun sıkıntılarını Allah kolaylık versin canım

Geçmiş olsun....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:...Zor günler başladı desene...:bbo::bbo:Sık sık emzirmelisin hoyacım..3 saatte bir..uyuyorsa bile uyandır....

yaa sorma
hoya emzir canım bol bol başka bişey vermiyon dimi ek besin geçer canım sen iyi bak bebişimize

öğretmenim yarı 40 çıkmış nerdeyse canım

emziriyom zaten sütaş yanımda halt etmiş
bi gece emmedi hiç o zaman mama verdik
şimdi emjiyoruz
2 saatte bir
amaan el gadar bişey amma kıyamıyo insan:sinifsinif:

hoşgeldiniz taze anneler..bebekler uyurken sizde hemen uyuyun rahat edersiniz öyle duymuştu:))
dertler başladı heee..
bocuk sorma dogum yaklaştıkça benmi stres yapıyorum anlamadım ama sıkıntılarım arttı gibi.yatıp kalkmak işkence.gerçi görenler sen çok agırlaşmamışsın diyo nasıl oluyorsa vinçlemi kaldırılmak lazım illa :))

yaa sorma

emziriyom zaten sütaş yanımda halt etmiş
bi gece emmedi hiç o zaman mama verdik
şimdi emjiyoruz
2 saatte bir
amaan el gadar bişey amma kıyamıyo insan:sinifsinif:

canım yyaaa...Zaman çabuk geçer hoyacım....Bir bakmışsın kırkı da çıkıvermiş...Allah sağlık,sıhhat versin...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım çok gecmiş olsun

hoş geldiniz taze annişler

bizde sizin gibi sağ sağlim kucağımıza alırız işallah bebişlerimizi

canım selam. amin canım inş.

aleykümselam......hoşgeldin...hihoyyyt

hihoyyyt

canım çok geçmiş olsun.

delff sen de dogum yapmişssin canim hayirli olsun:))nası ege ile hemen hemen ayni haftalardaydik sanirim
ben 35+5 te dogum yaptim .19 gunluk olduk
evt canım 36+4 te suyum geldi . seninde hayırlısı olsun canım benim. nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…