göğüs için lansinoh alın kızlar
bi de göğüs ucu çıkarıcı falan almayın
aventin silikon göğüs ucunu alın
canımı kurtardı bunlar benim
kızlar bebişlerimize iyi bakın ha yedirin içirin altını temizleyin yatırın bizede dua edin sağ salim doğuralım diye
algor saol canim
delf sizin uyku duzeni nasıl??benim ki gece gunduzu kariştirdi da ne yapsam bilemedim.gunduz uyandiramiyorum adamı:)))senin bir taktiğin var mi gece uykusu icin:))adam cin oluyor gerci gazida oluyor gece
ecrin cık gez canim en azindamn yuruyus yap derim ben
delf nasılsın güzelim
delfcım sen nasılsın bakalım :))
kızlar canım cok sıkkın
saclarımı kestırecegım gıdıp cok bunaldım azıcık kas bıyık temızlıgı de yapalım dogum ıcın.
hos ben kas almam ama anneme dıyeyım de azıcık alsın degısık olsun
belkı moralım duzelır(
canım neden sıkkın canın ? bunaldın herhalde. çık hafif bir hava al iyi gelir canım. benim yerime de al :)
yaa canım bırsuru ufak sey bırıkır ya senın elınde olmadan saysam sorun olarak gormez kımse ama son gunlerın verdıgı rahavetle sınırlerım bozulmus durumda..
haklısın ben hava alayım cıkıp annem ıyı gelıyor hem bana sagolsun hıcbırseye karısmadıgı ıcın cok rahat oluyo..
bır de ısım konumuz var yıne kayınpederım bıze bırakmayacakmıs ısım koyma konusunu kendısı arıyor ısım ve kayınvalıdemle kavga bıle edıyorlar o olur bu olmaz dıye..
bebegımızın ısmını koyamayacak kadar cahıl goruluyoruz.
son gunlerımde benı cok sıkıyor bu durum en mutlu olmam gereken zamanda ustelık..
kibelecim cık disari bence de.cokta iyi gelir biraz kendin icin bisey yaoman
aman delf masallah masallah o zamn.3 saatte bir kalksa benimki de gece:))
yaa canım bırsuru ufak sey bırıkır ya senın elınde olmadan saysam sorun olarak gormez kımse ama son gunlerın verdıgı rahavetle sınırlerım bozulmus durumda..
haklısın ben hava alayım cıkıp annem ıyı gelıyor hem bana sagolsun hıcbırseye karısmadıgı ıcın cok rahat oluyo..
bır de ısım konumuz var yıne kayınpederım bıze bırakmayacakmıs ısım koyma konusunu kendısı arıyor ısım ve kayınvalıdemle kavga bıle edıyorlar o olur bu olmaz dıye..
son gunlerımde benı cok sıkıyor bu durum en mutlu olmam gereken zamanda ustelık..
kibelecim cık disari bence de.cokta iyi gelir biraz kendin icin bisey yaoman
aman delf masallah masallah o zamn.3 saatte bir kalksa benimki de gece:))
anlıyorum canım. zaten bu dönemler çok hassas dönemler. ne olur sıkılma. isim koymak bir anne baba olarak sizin en doğal hakkınız yalnız . neden bu kadar ısrarcılar?
sagol canımcım opuyorum cok ve cıkıyorum ben sımdı
sorma canım bır bılsem anlayamadım kı onlar ıcın doguruyorum ya ondan herhalde bızım hakkımız yok sanırım bebek uzerınde neyse bosver
bebıslerınızı koklayın kızlar benım ıcın sızı coook optum...
canım kocan ne diyo bu konuya
canım bende çok sıkılıyorum herşeye kafayı takıyorum hep bağırıp çağırıp hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyo içimden son günlerimiz ya heralde ondan böyleyiz
hoşbulduk ecrinim
Allazh hepinize benimki gibi kolay doğum nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?