2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

göğüs için lansinoh alın kızlar
bi de göğüs ucu çıkarıcı falan almayın
aventin silikon göğüs ucunu alın
canımı kurtardı bunlar benim

kesinlikle katılıyorum avent silikon gögüs ucu süper.

kızlar bebişlerimize iyi bakın ha yedirin içirin altını temizleyin yatırın bizede dua edin sağ salim doğuralım diye

canım dualarımız sizinle.

canım evt gundüz uyuyor akşam azıyor biizmki de:)) valla canım özel brşey yapmıyorum . ama genelde 3 saatte bir kalkıyor. altı temiz, gazı yok ve karnı toksa şimdilik bir problem yok gibi.

delf nasılsın güzelim

delfcım sen nasılsın bakalım :))

iyiyiz kızlar. sizler???

kızlar canım cok sıkkın
saclarımı kestırecegım gıdıp cok bunaldım azıcık kas bıyık temızlıgı de yapalım dogum ıcın.
hos ben kas almam ama anneme dıyeyım de azıcık alsın degısık olsun
belkı moralım duzelır (

canım neden sıkkın canın ? bunaldın herhalde. çık hafif bir hava al iyi gelir canım. benim yerime de al :)

son gunler beklemesı cok zormus
gercekten yuzduk yuzduk kuyruguna geldık
saglıcakla bır alabılsek kucagımıza
dua edıyorum hep Allah yardımcımız olsun..

doğumdan sonra aya kalkınca çok kanama oluyomuş diyolardı ondan sordum ya kızlar

bide doğum yapan kadının bütün dilekleri duaları kabul olurmuş diye biliyorum

canım neden sıkkın canın ? bunaldın herhalde. çık hafif bir hava al iyi gelir canım. benim yerime de al :)

yaa canım bırsuru ufak sey bırıkır ya senın elınde olmadan saysam sorun olarak gormez kımse ama son gunlerın verdıgı rahavetle sınırlerım bozulmus durumda..
haklısın ben hava alayım cıkıp annem ıyı gelıyor hem bana sagolsun hıcbırseye karısmadıgı ıcın cok rahat oluyo..
bır de ısım konumuz var yıne kayınpederım bıze bırakmayacakmıs ısım koyma konusunu kendısı arıyor ısım ve kayınvalıdemle kavga bıle edıyorlar o olur bu olmaz dıye..
bebegımızın ısmını koyamayacak kadar cahıl goruluyoruz.
son gunlerımde benı cok sıkıyor bu durum en mutlu olmam gereken zamanda ustelık..

kibelecim cık disari bence de.cokta iyi gelir biraz kendin icin bisey yaoman

aman delf masallah masallah o zamn.3 saatte bir kalksa benimki de gece:))

anlıyorum canım. zaten bu dönemler çok hassas dönemler. ne olur sıkılma. isim koymak bir anne baba olarak sizin en doğal hakkınız yalnız . neden bu kadar ısrarcılar?

canım kocan ne diyo bu konuya

canım bende çok sıkılıyorum herşeye kafayı takıyorum hep bağırıp çağırıp hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyo içimden son günlerimiz ya heralde ondan böyleyiz

kibelecim cık disari bence de.cokta iyi gelir biraz kendin icin bisey yaoman

aman delf masallah masallah o zamn.3 saatte bir kalksa benimki de gece:))

sagol canımcım opuyorum cok ve cıkıyorum ben sımdı

anlıyorum canım. zaten bu dönemler çok hassas dönemler. ne olur sıkılma. isim koymak bir anne baba olarak sizin en doğal hakkınız yalnız . neden bu kadar ısrarcılar?

sorma canım bır bılsem anlayamadım kı onlar ıcın doguruyorum ya ondan herhalde bızım hakkımız yok sanırım bebek uzerınde neyse bosver

bebıslerınızı koklayın kızlar benım ıcın sızı coook optum...

bizde öptük canımopuyorumnanaktan

canım al benden de o kadar hıckıra hıckıra aglayacagım valla bulsam bır bos yer..

esim sen ne ıstersen bız ne ıstersek o olacak dıyo sagolsun hep benı yatıstırmaya calısıyo ben de agzımı acıp bırsey demıyorum zaten hı hı dıyorum sonucta esımın aılesı ve bu konu dısında benımle alıp veremedıklerı hıcbırsey yok onlar da kırılsın ıstemıyorum...
ama kayınvalıdem benı ayrı esımı ayrı sıkıstırıyo baban boyle ıstıyo vs gıbı ve ben cıdden cok uzuluyorum ıcım acıyo yaaa kac gundur..
hamılelıkte son gunlerım ve uzulmek ıstemıyorum ben bu sekılde en ıyı sekılde gecırmek ıstıyorum bu gunlerımı tadına vararak bebegımle..
gecen hafta ruyamda gormustum kayınpederım bızden habersız nufus kagıdı cıkarıyormus...
cıdden ruyam cıktı yaa ınsallah oyle bırsey yapmaz..

5 tane mısafır var kızlar :)) yıne basmıs eşler galıba burayı..
ben kactım bu sefer haydı optum hepınızı

selam misafirin biri bendim sayfam otomati açılıyodu ama açılmamış farkında değilim isim konusu bizdede var ama eşim ve ben kararlıyız kayınbaba ismi koymuycaz oğlumuza çok isteyen varsa doğursun koysun dedim en sonunda

bende çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın kafanıza hiç bişeyi takmayın kendinizi üzeceğinize başkasını üzün rahatlayın hadi by

hoşbulduk ecrinim
Allazh hepinize benimki gibi kolay doğum nasip etsin inşallah

Amin Hoyacim. :Saruboceq:

Dikkat etmek lazim ilk bebek olunca insan deneyimsiz oluyor ama sükür düzeliyormus sarilik. Allah büyük dert vermesin. bebekle kolay gelsin.

isim icin kari koca kavga eder de kaynanayla kayinbabanin kavga ettigini ilk defa duydum kaydirigubbakcemile3

Bosever ya madem esin sana destek veriyor kirilirlarsa kirilsinlar, dogurana kadar senin canin cikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…