- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
kıslar ekim annelerinde gördünüz mü beş taneyi yan yana dizmişler, çok şirin gözüküyorlar ya...acaba bizimkiler de doğacak ve o kadar büyüyecek mi?
bende hurma istiyommeyve yedim süt içtim
daha ne yesem
çikolata da yedim
hurma yiyeyim bari
Cikinca melisanin poposuna iki tane vurursun alirisn intikamini
Aiyet olsun kocan niye uyumadi, yarin ise gitmicek mi. Bneimki zavalli yorgunluktan siziyor hemen
kıslar ekim annelerinde gördünüz mü beş taneyi yan yana dizmişler, çok şirin gözüküyorlar ya...acaba bizimkiler de doğacak ve o kadar büyüyecek mi?
eklesene linkini aramiyim simdi
kızlar bu saatte uyumadığınıza göre gündüz uyudunuz, peki şu anda dinç hissediyor musunuz? ben iki gündür sarhoş gibiyim, ne kadar uyusam da uyanık kalsam da böyle sanki rüyada gibiyim...acaba kan değerlerimde mi birs orun var, ağırlaşmak buna mı deniyor? anlayamıyorum...
kızlar bu saatte uyumadığınıza göre gündüz uyudunuz, peki şu anda dinç hissediyor musunuz? ben iki gündür sarhoş gibiyim, ne kadar uyusam da uyanık kalsam da böyle sanki rüyada gibiyim...acaba kan değerlerimde mi birs orun var, ağırlaşmak buna mı deniyor? anlayamıyorum...
ben de yemekten sonra kestirdim ara ara kestirmek cok ise yariyor
dinc olmasina dincim de yatsam bi tarafim otursam baska tarafim agriyor.
hurma doğumu kolaylaştırıyormuş
doğumdan sonra da yiyin hastanede diyorlar
ben bi doğurayım tek hurma değil her şeyi yiyecem
lokantalar bana çalışacaklaelaelaelaelae
burada okudukça hast. çantasını hazırlayın, evi temizledim kızlar, halıları yıkamaya verdim falan...e benim de yapılacak hep bunlar, çantada eksik dolu, halılar battaniyeler verilecek...hiçbir yerim kıpırdamıyor valla...daha yatağını çarşafını almadım, durdum ööle bekliyorum,çocuk gelince de mi böyle olacam ben acaba? çocuk ağlayacak ve ben ööööle ona mı bakacam?
çalışıyorsun değil mi
tesekkür ederim
Ben de hurma aldim dogumdan sonra yemek icin. bekliyor aman erken dogmasin diye yemiyorum simdi.
benimki kayış atçakbenimki de bir ay izin almak istiyor ama verirlerse tabi. yillik iznini hic kullanmadi.
ne obursun hoahurma doğumu kolaylaştırıyormuş
doğumdan sonra da yiyin hastanede diyorlar
ben bi doğurayım tek hurma değil her şeyi yiyecem
lokantalar bana çalışacaklaelaelaelaelae
krizim mediplün odaları nasılburada okudukça hast. çantasını hazırlayın, evi temizledim kızlar, halıları yıkamaya verdim falan...e benim de yapılacak hep bunlar, çantada eksik dolu, halılar battaniyeler verilecek...hiçbir yerim kıpırdamıyor valla...daha yatağını çarşafını almadım, durdum ööle bekliyorum,çocuk gelince de mi böyle olacam ben acaba? çocuk ağlayacak ve ben ööööle ona mı bakacam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?