2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

algor cum güzel soru sormuşsun da tecrübe lazım sanki... ben daha hasta bezini napcam diye düşünüyorumm:roflol: ped yetmiyo mukikaydirigubbakcemile3

canım..sezaryenden sonra bildiğim kadarıyla ilk zamanlar çok fazla kanamamız olacak....ped....lmaz:lmaz:...tutmaz..Ancak hasta bezi paklar...:dance::dance:

evet canım kırşehir kadın doğumda yapacağım....

Sen yanında götür.Oranın durmu neys eona göre birileri bağlar zaten.Sezeryan olacaksan bağlandığını hatorlmazsın bile.Yatağına getirdiklerinde yatağa yatmadan bezi açar üzerine seni yatırr ve kapatırlar zaten.

Kırşehir'de görev icabı mı bulunuyorsun oralı mısın?

çok fena kızlar yaa...son 3 günüm iş yerinde ama geçmiyor sanki...oturmaktan ağrıyor biliyorum, e ne kadar yürüyeyim koridorda...
70lik nineden beteriz hemşom...hakkatten...kocem elimi tutmadan yataktan kalkamıyorum...
semişim 29 Aralık öyle mi...ayy kıyamam sana, hayırlısıyla gelsin Kaancığım...
scedcedu sağol bilgiler için taze anne...yorma kendini ama, nasılsa yalnız kalınca herşeyini sen yapacaksın...
hastane benden normal ped istedi, hasta bezi almayacağım, çok kanamam olursa kızımın bezlerinden kullanacakmışım, mantıklı geldi bana da...

kızlar
Ankara E Bebek te bu pazar emzirme semineri varmış
saat 16 dan 17:30 a kadar

Aslında ankaralıyım..Öğretmenim..12 yıldır kırşehirde oturuyorum....:lepi:..yani öğretmen olarak atandım veee....burada evlenip kalakaldım....alkisalkisalkis

sezeryan olacaksan çok şişiyomuşsun ameliyat sorasında heralde verdikleri serumlardan fln. ablam eşinin terliklerini götürmüş tü zar zor girmişti ayagına ben terlikleri kocaman koyucam zaten Normalde ayaklarım 40 numara :roflol:zemuszemus

Mantıklı....alkisalkisalkis...Bunu da dikkete alayımmm....

zemuszemus
Aslında ankaralıyım..Öğretmenim..12 yıldır kırşehirde oturuyorum....:lepi:..yani öğretmen olarak atandım veee....burada evlenip kalakaldım....alkisalkisalkis

laelaelaelaelae

Hımm ne öğretmenisin?İlk bebeğin mi?Belli mi cinsiyeti?

Ayy ne çok soru sordum de mikaydirigubbakcemile

Bir d ekalın çorap koyun kızlar.Sezeryandan sonr aayaklar çok üşüyor.Malum,ameliyathane soğuk oluyor.Hatta ben ufak bir termofor koyacağım.Ayak ısınmayınca gaz da çıkmıyor çünkü.

bfg ben normal olacagım kısmetse

hastane neden bu kadar cok hasta bezı ıstedı kı

satmak ıcınmı
kantınımızde var ordan alabılırsınız dedıler cunku

zemuszemus

laelaelaelaelae

Hımm ne öğretmenisin?İlk bebeğin mi?Belli mi cinsiyeti?

Ayy ne çok soru sordum de mikaydirigubbakcemile

matematik öğretmeniyim...ikinci hamileliğim...Oğlum 8 yaşında...Unutmuşum bazı şeyleri doğum hakkında....Fazla ara vermenin zararı.....Şimdi de Allah izin verirse kızım olacak...Sen nerde görev yapıyorsun?

gunaydın hakoperi

kızlar dun kım demıstı poset poset cevız yıyorum dıye
canım cektı eşime aldırdım aksam
bugunde ben posetten ayrılamıyorum

gunaydın hakoperi

kızlar dun kım demıstı poset poset cevız yıyorum dıye
canım cektı eşime aldırdım aksam
bugunde ben posetten ayrılamıyorum

Desene bebişleriniz zeki olacak ......:ecrin_bebek: Yarasın .kaydirigubbakcemile3..Gerçekten yenmesi gereken bir besin...Ayrıca hurma...Bildiğimiz medine hurması..o da çok faydalı bebişlere...

algor cnmm
elma
cok ama cok faydalı
bıyerde okudum
haftada en az 4 elma yıyen bayanın
normal dogum yapması daha kolay oluyormus
ben haftada 1,5 2 kg yıyorumdur
fena sardım elmaya
severek yıyorum
herkesede tavsıye ederım

canım... yarasın... sana da bebişine de....yerimseniben..Ben de bu sıralar acayip mandalina ve kiviye düştüm....alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ankara e bebek neresi semişim ya...emzirme hoş gidemem artık hiç gücüm yetmiyor ya neyse...
söğütözünde canım sitesinde adresi vardı bi kere gitmiştik mağazaya bize pahalı gelmişti indirim falan yoktu
ben gitmek isterimde o gün eşimin işi var muhtemelen olmaz kısmet bakalım

Bir d ekalın çorap koyun kızlar.Sezeryandan sonr aayaklar çok üşüyor.Malum,ameliyathane soğuk oluyor.Hatta ben ufak bir termofor koyacağım.Ayak ısınmayınca gaz da çıkmıyor çünkü.

hımm teşekkürler verdiğin bilgiler için
canım ben bide ne diycem

hastane çıkışı olarak neler koyacağız hemşireye vermek için penye battaniyesi falan da olacakmı vereceklerimiz arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…