28.11.09 da çekildi 3. günümüzdü
5 aralıkta çekildi bu da 10. günümüz
budaaa 13 aralıkta çekildi 18 günlüğüz
canım hiç korkma ben genel anestezi oldum daha önce ve bunu da genel istiyorum kısmetse.gayet rahattı yani.spinal epidural uğraşamam.belime iğne miğne yaptıramam korkarım.oğlumu genel doğurdum maşallah gayet sağlıklı bi oğlum var.ltf.genel anesteziyi kötüleyip insanları korkutmayın(korkutan arkadaşlara lafım).ben de epidural ve spinal hakkında kötü şeyler yaşayan arkadaşlar tanıyorum çevremde ama daha buraya yazmadım kimseyi korkutmamak için.o yüzden herkes rahat olsun ltf.kimse kimseyi korkutmasın.genel anestezi yıllardır yapılıyor ,normal doğum yıllardır yapılıyor epidural de yıllardır yapılıyor ve hepsi de bazen kötü sonuçlanabiliyor .o yüzden doğum şekline kimse yorum yapmasın .ona anne adayı ve dr u karar verir sonuçta.herkes içini ferah tutsun.rahat olun kızlar.relax yani...rüzgarr delf....nerdesiniz kızlar ya? ben iyice tırstım bu iştenmafoldumben
muhtemelen öyle görmüştür ultrasonda.bence de illa normal yapacağım diye tutturma juli..fazla beklemeye de lüzum yok 40.haftaya kadar bekle olmazsa başka yöntemlerle doğurursun.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...sonrun gelip gelmemesi değil
kafası çatıya ters bi haldeymiş
kemiğiin üstündeymiş
bu halde normal imkansız dedi dün gittiğmde
bi hafta yürüyüş yap sola yat inebilirde dedi
ama 1 hafta daha inmezse bekleyip tehlikeye atmam
ve az önce aklıma ne geldi
tülaydada usg sinde kafasının aynı görüntüsü vardı
bence o da gördü anladı
ama beni kendi isteğimle sezaryan olmaya ikna etmek istedi
cünkü arada yarı yarı fiyat oynuyordu zorunlu sezeryanla kendi isteğinle olunca değişiyordu
cok mu fesatım :roflol:
masallah ruzgar cnmmm
yırımmmm ben onun ellerını ayaklarınıııı
yırımmm
rüzgar maşallah nida hanıma...
rüzgaaaaaaaaar :asigim: :asigim: :asigim:
41 kere maşallah
ne güzel bir kız
allah nazarlardan saklasın
ay yerim ben bu tatlıyıııııııııııııııııı! çok şeker rüzgar, allah analı babalı büyütsün, biran önce şıpıdık şıpıdık gezsin zillli....
cnm maşallah bebişine....ne kadar fark etmiş 18.gün ....
hemen fark etmiş kilo almış...
resmi fazla tutma cnm bence...arkadaşlar görünce sil...
tekrar tekrar maşallah.....çooook tatlı....
kaç kilo doğdu? şuan nasıl?
muhtemelen öyle görmüştür ultrasonda.bence de illa normal yapacağım diye tutturma juli..fazla beklemeye de lüzum yok 40.haftaya kadar bekle olmazsa başka yöntemlerle doğurursun.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...
kızlar birşey sorucam hz fatmanın eli diye bir çiçek var annem arabistandan getirdi dogumun kolay olması içinmiş arkadaşlarımdan kullanan oldu.sancı başlayınca suya koyuyorsun o açılıyor o açıldıkça rahimde açılma yapıyormuş dogumdan sonra sudan çıkarıyorsun kendisi toplanıyor eski haline geliyor.
sorum şu annem suyu içilecek dedi ben içilmeyecek diye biliyorum dedim
bilen varmı içiliyormu içilmeyecekmi?
aman yarabbim
dünya tatlısı bu kız
hemde nasıl büyümüş 41 kere maşallah annesi 41 kere maşallah
Allah evladının bahtını tahtını hep açık etsin
mutlu huzurlu sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallahh
selam kızlar ben şubat annesi olcam inşallah ama bu aralar sizin topiği okumak daha heycanlı:) melekleriniz gelmeye başladı 41 kere maaşallah allaha şükür bugünlere geldik
rüzgarcım maaaaaaaşşşşşşallah pamuk kızına canım allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin analı babalı büyütsün rabbim inşallah .... darısı burdaki arkadaşlara ve bütün hamişlere sağlıcakla kavuşalım inşallah....
annemde geçen sene gitmişti hacca oda getirmişti o şeyden ama hamile deildim o zaman ilgilenmedim
ögreniyim bende haberdar et canım kaydirigubbakcemile3
rüzgarr maşallaaahh kocaman olmuş 18 günde kaç kilo aldı??
rüzgar maşaallah kızına cnm
Rabbim hayırlı, sağlıklı, uzun ömür versin,analı babalı büyüsün inş.:Saruboceq:
canım hiç korkma ben genel anestezi oldum daha önce ve bunu da genel istiyorum kısmetse.gayet rahattı yani.spinal epidural uğraşamam.belime iğne miğne yaptıramam korkarım.oğlumu genel doğurdum maşallah gayet sağlıklı bi oğlum var.ltf.genel anesteziyi kötüleyip insanları korkutmayın(korkutan arkadaşlara lafım).ben de epidural ve spinal hakkında kötü şeyler yaşayan arkadaşlar tanıyorum çevremde ama daha buraya yazmadım kimseyi korkutmamak için.o yüzden herkes rahat olsun ltf.kimse kimseyi korkutmasın.genel anestezi yıllardır yapılıyor ,normal doğum yıllardır yapılıyor epidural de yıllardır yapılıyor ve hepsi de bazen kötü sonuçlanabiliyor .o yüzden doğum şekline kimse yorum yapmasın .ona anne adayı ve dr u karar verir sonuçta.herkes içini ferah tutsun.rahat olun kızlar.relax yani...
mafoldumbenmafoldumben
muhtemelen öyle görmüştür ultrasonda.bence de illa normal yapacağım diye tutturma juli..fazla beklemeye de lüzum yok 40.haftaya kadar bekle olmazsa başka yöntemlerle doğurursun.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...
demet 5 dk.da açıyorum ben yoksa dibi tutuyor.havasını al aç altını kapatıp bırakma ben bırakmıştım yanmıştı bir guzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?